GhostHunter

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello,segitség kéne.Ott akadtam el ahol ketrecben van a kislány. a lámpa már megvan, de nem tudom hogyan tovább.
Tidus
Helló,segítséget szeretnék kérni,mert én most kezdtem el tolni a játékot és elakadtam.Segítenétek ,hogy hogyan kell továbbjutni a bányában,azon a hejen ahol 2 odjára kell használni astralt?

Sephi
Van meg boven...

Szvsz tobb olyan palya kellet volna mint a masodik. Maga a zart es modern terulet nem igazan paszol egy szellemekkel teli vilagban.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vidike
még olyan sokvan? pedig már megöltem egy krokodil kezû köcsög szörnyet

aszt a baziklafásat vidike voltam

Igazából a hangokkal és a zenékkel nem volt gond az elején sem, nagyon jó hangulatot teremtettek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Viszont arrafelé van egy-kettõ nagyon profi zene.

www.youtube.com/aabyssx

Jól beszélsz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Több mint a fele simán.

aabyssx
Van még elég.

www.youtube.com/aabyssx

vidike
ki kellet fársztani a kislányt mostmár az iskolában vagyok sokvan még?

Sephi
Az elejen tok jo volt de a vege fele mar uncsi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
BTW alapvetõen nem túl összetett a játék, mert a Swamp Phantom kivételével szinte mindent csak lõni kell, mint az állat. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Jaja aszem a szobak oszekotodnek a fo folyoson...

aabyssx
Gyorsnak kell lenni! Az ajtóból már lõdd, mint az állat, és ha átment a falon, akkor futás a folyosó végén az ajtóhoz, majd át, és újra lõni, mint az állat.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Aszem ott tovabb kell menni bat nem tudom bisztosa... elfeldtem en ma' azt 😞

vidike
ghosthunter

vidike
sziasztok
1 kis segítség kéne
ott tartok hogy bementem abba a házba ahol van a kislány meg ilyen halott babák a földön meg a falon és ha közel megyek a lányhoz röktön belemegy a falba és ilyen zöld trutyin keresztül átmegy a másik szobába aztán ha a folyosó végen bemegyek az ajtón akkor ugyanoda visszakerülök
a kérdésem mit kell csinálni 😊?
köszike

Sephi
En is ma kapom de amig nem vittem vegig az elsot nem is kezdem el 😊))

Neme.
Nekem megvolt az elsõ, bár annak is voltak hibái, azért elég jót szórakoztam vele. A kettõt meg mindenki dicséri. Már kiváncsi vagyok rá, most kaptam meg, de még nem próbáltam.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Fatal Frame 2 isteni!

Sephi
Ugyertem lehet de ugy nem erdekes 😊

Sephi
De nem lehet a 2-essel jaccani amig nem jaccotad ki az elsot baz...

megjelent már?

Köszi a tippet.

Neme.
Én abbahagytam a felénél a játékot, egyszerûen meguntam. A következõ, amit kipróbálok, a Fatal Frame 2 lesz, ajánlom neked is.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Majd a masodik reszben kiderul 😊

A zene az annyira megragadt bennem. Nagyon el lett találva.

Végig vittem.Sajnálom hogy vége, egy hétig úgy jöttem haza,hogy már alig várom a játékot. A vége tényleg gáz lett. Az old ill new school és a swamp vitte hangulatilag a pálmát, azok is voltak szvsz a legkidolgozottabb részek. Sajnálom,hogy az elsõ pálya fosatós hangulatát nem tudták végig fenntartani. Olyan,mintha a játékot a felénél befejezték volna, és kiadták csak úgy. Kikkel beszélt worm boy, és miért volt astral a chosen? Mire chosen? Mi lett vele,a proffal,a kedvenc MI-mel? Végülis nem igazi bomba,hanem szellemírtó bomba robbant...Na mind1. Tudnátok mondani hasonlóan fosatós hangulatú játékot? SHval játszottam,de az annyira nem izgatott. A fatal frame kimaradt az életmbõl. RE szériát ismerem,majd mindet végignyomtam.

Sephi
Ha' ha belegondolsz tok sima amiutan ket orat kindoltal rajta.

Na igen, akár ezt is lehet mondani! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Szal igy utolag minden megoldas logikus es egyszeru volt 😊

Az áramos résznél én is meghaltam egy párszor! Nem igazán gondoltam rá, hogy a generátort kell kilõni, pedig így visszagondolva elég egyértemû! 😄
A kopogószellemeknél én is meghaltam 1x, no meg a hajós szörnyél, de ott szépen fel is idegesítettem magam! Mikor az ezredes vagy ki mondja, hogy kapjam el a szellemet, na akkor vagy 5-6 alkalommal soha 1 rohadt szellemet nem láttam, mire nagy nehezen észrevettem, hogy honnan is jönnek elõ! 😄

Sephi
En tiszta veletlenul jottem ra szal en se vaguok jobb...

aabyssx
Nekem egy óráig tartott, mire rájöttem, hogy a generátorok oldalán lévõ sz*rságot kell lõni. Addig az embert lõttem (de mint az állat) és sikerült olyan, hogy több, mint 10 újratöltésig életben tudtam maradni.

www.youtube.com/aabyssx

én nem vagyok ilyen jedi =]
megöltek a poltergeistek, az áramos csóka (a generátorkilövés elsõre nem sikerült =] hiába lõttem õket nem purcantak ki valószínûleg mert messzirõl lõttem shotgunnal) és a hajós rondaság is...

Sephi
Egnem eloszor a hajon a fooelenseg olt meg... az volt az utolso is mert attol tul mar nem volt nehez!

elsõre én is meghaltam kábé a harmadik szobában de másodszorra már egész jól ment (elsõre eléggé befostam mikor a sarkon egy revenant rontott nekem...)
#208-at érdemes megfogadni, én még azt is csináltam, hogy kicsit mindig elváltottam lövés módból és arrébfutottam...
és érdemes használni a grenade-et (vagy diszket...) ha közel kerülsz valamelyikhez, alul megjelenik a "belevágás" opció, nem tudom, aabyssx erre értetted-e a belevágást...

Na igen, szerintem ott a legtöbbünknek alig volt élete, de sajna ez egy ilyen szint, majd késõbb már nem lesz gond az élettel! 😄 Addig éld túl valahogy!

A shottyval adok a discesnek,relatíve gyorsan pusztulnak tõle. Habár már alig élek😞(

aabyssx
1. Ha az egyikbe azonnal belevágod a disk-et, akkor õ menekül, addig a másikat lehet lõni.
2. Ha látsz lebegõ tárgyat, akkor oldalazz, ha nem akkor lõjj! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Problémám megoldva, túl finom voltam az ajtókkal😊
Az új probléma a poltergeist família: alig élek már, vmi 20 a healthem és még csak három szobából pucoltam ki õket. Van vmi eredményes taktika ellenük,ha egynél többen vannak?

aabyssx
Ráketláncserezd' szét az egyik ablak elõtti asztal, szék halmazt és ott ki tudsz mászni!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hat ooo ha az uj iskolaba akarsz menni akkor kerem semmi dolgod nincs budiba. Siman kimesz a regi iskola fobejaratanal es jobra 😊

Hogyan kell eljutni az új iskolaépületbe? A régiben kijövök a "fõhadiszállásról" , felmegyek a régibe, ott a vécében hívom astralt,de az istennek sem tudom kinyitni a lift ajtót,nem tudok továbbjutni. Astrallal 1st p nézetbõl látom,h a lift kötele és teteje kékesen világít, gondolom azzal kéne csinálnom vmit, de lövésem sincs, h mit! Segítsetek kérlek!

Sephi
Az tenyleg remek palya volt 😊

Kib* jó a game! Tegnap óta játszom,de lenyûgözött!
Éjfál körül vittem végig a mocsarat, hát mondhatom alig mertem lefeküdni! 😄
"Teddy,teddy,bad man!" Kiráz a hideg 😄

amikor felemelkedik, a generátorok újratöltik. mindhárom generátor kapcsolótábláját szét kell lõni, hogy ne töltõdhessen újra!
ezt szvsz legjobb shotgunnal, úgy, hogy mikor futkározik, követ téged, lefutsz a lépcsõn középre és körberohanva mindhárom kapcsolótáblára lõsz (kábé két-három közeli shotgun lövés elég nekik)... addig míg nem zúztad ezeket szét, nincs értelme lõni se rá, csak pazarlás...
a kapcsolótáblát könnyû megismerni, a célkereszt is pirosra vált, hogy lássad azt kell lõni. és mikor megroggyan a generátor, akkor már kampec neki, jöhet a következõ

Na még egy kis kérdés! Azt a szemét áramos négert, hogyan kell megölni? Mert amíg lent van a földön addig semmi gond nincs vele, töltöm belé a söréteket, de amint felemelkedik és istent játszik, semmi nem hatásos rá! Én meg rohangálok össze-vissza, hogy ne találjon el, de a 2. felemelkedésére mindig kinyír.
Itt mit kell csinálni?
Elõre is köszi!

Köszi!
Erre én is gondoltam, de sajna azt hittem, hogy minden falnak elég 1 ütés, így nem probálkoztam tovább!

aabyssx
Ahol a telefonok csörögtek és a rózsát láttad szét kell zúzni a renevant-al az üveget. Ott be tud jönni Lazarus.

www.youtube.com/aabyssx

Oldal 1 / 5Következő →