Final Fantasy XII
Oldal 1 / 48Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis gondom: a 9-es fejezetnél vagyok és valami jó nagy szörnyet kéne megölnöm, aki egy fehér ruhás pasiból változott át, jó sok feje van. Szóval 2 medic-kel és egy commanderrel nyirbálom és mindíg lejár az idõ, amikor már csak a nagy (1) feje van hátra, az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok ajánlani melyik karakterekkel mennyek ellene és milyen felosztásban, milyen equicmenteket rakjak be a karakterekhez? és még annyi, hogy mit vásároljak a boltokban, ami megéri és sokat segíthet, esetleg az idézédhez csataközben (summon) van valami tecinic, amivel fel tudom tölteni és több idézést is végre tudok hajtani? kösz a segítséget
Nem lehet, szóval csináld meg mindet még elõtte
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hello mindenki
Ha a fõsztorit végigviszem utána lehet folytatni a játékot?
Huntra meg esper-szerzésre gondoltam.
Ha a fõsztorit végigviszem utána lehet folytatni a játékot?
Huntra meg esper-szerzésre gondoltam.
nem az csak a végig játszásba ugy szol hogy ha legyozom azt a katonát a második esper után a hegytemplomnál akkor bekéne szálni egy hajoba ami incs ot ???
most ez azt jelenti hogy el lett irva a végigjátszás????????????????????????????????
most ez azt jelenti hogy el lett irva a végigjátszás????????????????????????????????
Majd sztori szerint, késõbb
AMúgy meg minek, teleport kövekkel ugyanott vagy, csak azok pénzbe kerülnek,kemény 100 gil asszem darabja? XD
AMúgy meg minek, teleport kövekkel ugyanott vagy, csak azok pénzbe kerülnek,kemény 100 gil asszem darabja? XD
PSN ID.: Beegabor
heloo sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet szerezni saját hajot??????
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet szerezni saját hajot??????
Hello mindenkinek!
Eladó FF 12 official strategy guide-t keresek (nyomtatott formában)!
Remélem jó helyen keresgélek 😄
Eladó FF 12 official strategy guide-t keresek (nyomtatott formában)!
Remélem jó helyen keresgélek 😄
Sziasztok!
Valakinek magyar véggjátszása megvan?
Please: thanks......
Valakinek magyar véggjátszása megvan?
Please: thanks......
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Sztorifüggõ.A játék uccsó felében, Giruvegan után lesz elérhetõ. Amúgy fogalmam sincs miért ilyen késõn, addígra már bõven levarázsolod,lenyilazod a legnagyobb madarakat is 😊
Elmentem a Necrokhol of Nabudis -ban arra helyre ahol a secret árust mutatja... Tényleg ott volt egy Bakany Merchant de csak ethert árul mást nem. Pedig állítólag a telekinézést is nála lehet venni...
Így már érthetõ...
A Vanish varázslatnak mi az értelme? Azt hittem hogy láthatatlanul át lehet majd menni pár pályarészen de az ellenek ugyanúgy rámgerjednek ha láthatatlan vagyok és ugyanannyi ideig kergetnek...
Mire jó akkor ez a varázslat?
Mire jó akkor ez a varázslat?
hm... akkor ha elindulok a fõváros felé akkor meglessz. 😊
Necrohol of Nabudis-ban lehet csak megvenni egy titkos árustól
Secret shop
Secret shop
Telekinesist mikortól lehet venni? most vagyok túl a szent hegyen és megvan a kard...
Le kéne vadásznom egy lényt ami Giza-Plainsen van de csak esõs évszakban...
Viszont ott most épp száraz évszak van... Milyen sûrûn változik az idõjárás arrafelé?
Viszont ott most épp száraz évszak van... Milyen sûrûn változik az idõjárás arrafelé?
Köszi
Az hogy lehet? Én nem oldal linket küldtem,hanem magát a fájlt.
Na akkor ITT van
Amúgy meg google a barátod,elsõ találat volt
Na akkor ITT van
Amúgy meg google a barátod,elsõ találat volt
nem lehet lwtölteni mert azt irja 404 eror ami azt jelenti hogy megszünt
de azért küldhtene valaki egy magyar végigi játszást a játékhoz
Szerintem ne áss nagyon mélyre a játékban ha egy kicsit sem tudsz angolul. Értelmetlen.
Nem tudna valaki egy végig játszást küldeni amibe le vannak irva a küldetések ha már a vannal vok és ki lehet menni a sivatagba akkor ott mit kell elötte gyöztem le a patkányokat
Itt nincs semmiféle kód. Ezek ilyen félig meddig titkos küldetések,tippek,trükkök
http://www.cheatscodesguides.com/playstation-2-cheats/final-fantasy-xii/
itt van ez z oldla le is irja hogy hova kell csak nem értem ha valaki le tudja forditani vagy tudja hova kell beirni akkor légszi irja már meg
itt van ez z oldla le is irja hogy hova kell csak nem értem ha valaki le tudja forditani vagy tudja hova kell beirni akkor légszi irja már meg
ja és hova tok kodot be irni??
nem,akkor vége van a játéknak 😊,nem tudsz a vége után tovább kalandozni és új játékot sem tudsz kezdeni velük
Helo sziasztok ha végig vittem a játékot akkor amiket szerztem meg a fejlesztések meg maradnak???? valaszotokat elöre is köszönöm
köszi <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi mstmár értem, nevet nem tok, asszem még nem vettem. Csak még annyit, hogy azokat az extra lootokak steallel kell szerezni, vagy csk simán ha megölöm?
Írd le a nevét és megmondom, de általánosságban mindegyik grimoire arra jó, hogy egy adott ellenféltípusból extra ritka loot-ot tudj kiverni.
jó ez már megvan de a forgottem grimoire-ok mire valók? csak mer kicsit drága 20000-22000 gilért:S
ja igen és mire jók a forgotten grimoire-ek?
Hello!
A Lushu Mines-ban a játék során felnyílnak azok a kapuk amik elzárják a többi részt (pl.ahol azt a sziklateknõst (asszem rocktoise hunt😛)kell legyõzni ahol van egy rács) vagy vannak elrejtett kapcsolók? Köszi elõre is a választ.
A Lushu Mines-ban a játék során felnyílnak azok a kapuk amik elzárják a többi részt (pl.ahol azt a sziklateknõst (asszem rocktoise hunt😛)kell legyõzni ahol van egy rács) vagy vannak elrejtett kapcsolók? Köszi elõre is a választ.
Chocobóval át lehet menni ilyen bokros részeken, vmelyik ilyennél kell bemenni egy titkos járatba
A henne minesbe hogy lehet bejutni? Már bejártam az egész ozmore plainst de sehol sincs továbbvezetõ út:
Itt a végig játszás nézd meg😄 http://data.hu/get/641641/Final_Fantasy_XII-vegigjatszasa.rtf.html
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
hello !
Elakadtam annál a résznél mikor henne minesbe kell menni , de nem találom a titkos át járot ahol át lehetne menni , vlaki egy pontos megközelést irhatna :-)
Köüszi szépen !!
Elakadtam annál a résznél mikor henne minesbe kell menni , de nem találom a titkos át járot ahol át lehetne menni , vlaki egy pontos megközelést irhatna :-)
Köüszi szépen !!
Megoldódott, már nem kell írni.
Segítséget kérnék: épp a "Back To Barheim Passage" mellékküldivel szenvedek. Mondom merre tartok: Dalmasca Eastersand legészakibb részében megtaláltam a virágot a szikla mögött, ezt odaadtam Dantro nejének, akinek - a végigjátszás szerint amit néztem - kellett volna adnia egy "Python Skaled Skin"-t. Namost ez úgy elmaradt ahogy illik. Elvileg már csak az van hátra hogy megtaláljam a "Traveller"-t akitõl megkapnám a Bahreim kulcsot, de nemtom merre van, mind3 táborban néztem már :S:S:S
vki?
vki?
Én arra értettem hogy 1 emberrel 1más után 3... én nem lövöm el minden karakterét egy Quickening alkalmával, mert utána mindneki 0 manával állna és nem lenne aki heal-el meg ienek.
3 quickening nagyon kevés. Pofonegyszerûen lehet 5-6-ot minimum. Itt egy példa 9-re
Nyomogatni az R2-õt. Ha kurva nagy mákod van akkor a karakter neve mellett beadja az egyik jelet (x, kör, négyzet, 3szög) -> ezt megnyomod és akkor elsüti még1x a varázslatot. Aztán újra próbálkozol, egész addig amíg le nem telik az idõ.
Nekem a rekordom egymás után 3 quickening, és asszem Basch-al sikerült.
Persze regélnek olyanokat is h vkinek sikerült 25 de sztem hagyjuk 😄
Nekem a rekordom egymás után 3 quickening, és asszem Basch-al sikerült.
Persze regélnek olyanokat is h vkinek sikerült 25 de sztem hagyjuk 😄
Oldal 1 / 48Következő →