Kézi és az Olimpia

Oldal 1 / 1234Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy Sándor.,Szilágyi Áron.,Gordius! Kardjával,kezével,kettévágta - ez is HÁROM!
Akkor ne nézd

Meine Ehre ✠ heißt Treue

AnuluWork
Nézni is rossz ezt a megnyitót!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bele is halhatnál

Meine Ehre ✠ heißt Treue

Egyébként csak én utálom a bejátszott felvételes szurkolást? Illúzióüromboló ebben a formában. Persze ha másoknak tetszik vagy fontos ez, túlélem.
Ez így tényleg csak idézőjelesen szórakozás. Mostanában én sem olvasom az Index-fórumot, bár inkább a szabadidőmet, mint az idegeimet kímélem vele (az előbbit a zárt kapu is óvja rendesen, szinte fura nézni Fradi-meccseket tévében), nem okoz gondot a hülyeség ignorálása. Ha okiozna, meg sem élném a nyugdíjas kort.
Ami téged illet illet, igazad van, de én nyugdíjas vagyok már lassan húsz éve! Folytatom a tudományos tevékenységemet, de nem lehet ezt csinálni egész nap, szükség van más "szórakozásra" is! Nem gyakran fordulok meg a kézilabda fórumon, csak most felgyorsultak az események. Nem vagyok egy EG fan sem, de aljas dolog amit ezek a férgek vele művelnek s így megpróbáltam megvédeni. S ez lett az eredménye! De legalább megismertem őket!
Isthy
Nem kell foglalkozni velük, én már évek óta ignorálom az olyanokat akik rászolgálnak. Idő és energia megtakarítás és így jut más fontosabb dolgokra is ezekből.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom kicsoda, de nem is nagyon érdekel. Az anno itt Jucus néven írogatóhoz biztosan semmi köze. Ő már évek óta nem fórumozik sehol és soha nem is volt az Indexen. Nincs már ideje erre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Másik megfigyelés: érdekes módon ezeknek a bunkó figuráknak a túlnyomó többsége valamilyen angolos nicket használ. Ez nyilvánvalóan utalhat az eszmei hovatartozásukra is. A viselkedésük is megfelel ennek a tipusénak.
Áh, már rég ott voltam a primavis nicken, de a kézeres évek elején rootolt a Készakálú atyauristen! Azt hittem sokáig, hogy csak a polidiin vannak dilisek, de találkoztam bőven velük a tudomány és történelem fórumokon, s újabban a sporton is. Még szerencse, hogy a kertészeten hiányoznak! Közös jellemzőjük az intolerancia, nem bírják elviselni ha valaki ellentétes véleményt mer hangoztatni, s akkor kitör belőlük a bunkóság s addig támadnak, amig el nem zavarnak. Csak hát nem érdekelnek. Sajnos, vannak modik akik egy szelet fújnak az ilyenekkel (felmerül a gyanú, hogy pont ők is a támadók közt vannak, feltűnően sok ugyanis a veterán nick, még a Kékszakálú idejéből regisztrált, akiknek tucatnyi alvó nickük van s sorra bevetik szükség esetén)), no ezért kell több nicket használnom.
Ki a franc ez a nagypofájú némber (van_Persil)? Nem azonos-e az egykori itteni Jucussal, aki kategorikusan kijelentette, hogy a labdát biza csak két kézzel lehet/szokás megfogni? A stílusa hasonló.
Isthy
Már több mint egy évtizede ott vagyok, több sportág több topikjában is. Ahogy az itteni #61641-es beírásomban írtam is neked anno, észleletem ottani feltűnésed <#wink> Az eb-s topikba nem sűrűn írtam, gondolom azokat láttad.
Van ott több is már régóta, de én nem foglalkozom velük, azokkal tárgyalok akikkel érdemes.

DUNAFERR FOREVER!!!

Látom megjelentél az Index-en, mivel ez a topic elhalt, sajnos. De az tele van fossziliákkal a régmulti Indexből, élen egy van_Persil nickű idiótával.
smith09
Tegnap lehet hogy tényleg csak a realitás jött hogy valóban ennyire gyengék vagyunk?
Isthy
Grat a Fradinak a győzelemhez! <#taps>
Az első félidőben a védekezés és a kapusteljesítmény nagyon döcögött. Nem találta a védelem se a ritmust, se a távolságot és feleslegesen megnyíltak sokszor, helyet hagyva a támadóknak. Elöl már több volt a jó momentum, de hullámzás volt benne rendsen. Mondjuk nem csoda, hiszen a fél keret sokat kihagyott, rá kellett érezniük a játékra. A szünet után kezdettjlavulni a hátsó alakzat és a kapus munkája is. Elöl is elmaradt a hullámzás, stabilabb volt a támadójáték. Az utolsó negyedórára mindkét fronton jó teljesítményt mutatott a csapat, ennek következtében el is léptek fokozatosan a szlovénoktól és végül nagyon simán nyerték a meccset.
Malestein klasszis teljesítmény mutatott, Bölk jól lőtt, Keti is egész jó volt, Zizi is jókor szállt be a szünet után amikor kellett. Blani is hozzátette a magáét a szünet után a kapuban a feljavult védelem mögött.
Fontos és önbizalmat növelő győzelem volt, kell a hasonló folytatás az elkövetkezendő 3 meccsen, amelyek nagyon fontosak a továbbjutás szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.10.24. 18:38:14

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem csak te jársz keveset erre <#wink>
Blani cseréje Elek egyik achilles sarka. Szerencsére most Dániában képes volt meglépni időben, ez is a siker egyik szelete volt.
Sajnos a nevesebb csapatok töbször is "jobbindulatot" élveznek a bírópárosoknál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Bocs, keveset járok mostanában erre. Így utólag már sok mindent talán nincs értelme írni róla, de én nagyon csalódott voltam a meccs után (a covidos bizonytalanság is nyomottabbá tette a hangulatomat, pedig akkor még hol volt a karantén!). Az rendben van, hogy a "szokásos" módon kikaptunk a Rosztovtól, akikre a végén már fel tudtunk jönni, és érzékeltem is fejlődésre utaló momentumokat, de a szokásos hibák zavartak, ahogy az is, hogy 60 perceztettük Blanit. Nem mintha rajta ment volna el, legfeljebb a gyenge védekezésű első félidőben jöhetett volna extra, és igen, szerettem voltam ezért Janurikot is védeni látni. De mindezen fájdalomért a Esbjergben alaposan kárpótoltak :)

Szerk.: Ja, és Érden azért úgy éreztem, hogy amikor a jól sikerült második félidőben közelebb kerültünk a Rosztovhoz, akkor mindig előkerült egy vitatható ítélet. Nem volt időm visszanézni a meccset, de ez a benyomás megmaradt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.10.14. 11:24:56
Isthy
21 fős női keret válogatott összetartásra:

KAPUSOK: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZIKORA Melinda (Siófok KC)
JOBBSZÉLSŐK: FALUVÉGI Dorottya (Győri Audi ETO), KATONA Flóra (Motherson-Mosonmagyaróvár), KOVÁCS Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO)
JOBBÁTLÖVŐK: KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Siófok KC)
IRÁNYÍTÓK: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), LAKATOS Rita (Váci NKSE)
BEÁLLÓK: PÁSZTOR Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZABÓ Laura (Váci NKSE), TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler)
BALÁTLÖVŐK: CSISZÁR-SZEKERES Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), KÁCSOR Gréta (Váci NKSE), TÓTH Eszter (Motherson-Mosonmagyaróvár), SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra (MTK Budapest)
BALSZÉLSŐK: MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt gondoltam, hogy neked a Fradi meccs miatt kimaradt. Írnál arról véleményt, ha már a helyszínen voltál?
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.09.14. 19:21:24

DUNAFERR FOREVER!!!

Én sem láttam az ETO-meccset, aznap Érden akadt programom.
Isthy
Nem láttam a meccseket más program (dupla születésnap) miatt, így nem tudok írni róluk semmit. Ahogyan Gabess8 sem, mert ő is részt vett ugyanazon a programon (ő volt az egyik ünnepelt). Aki láttan innen az remélem majd ír róla neked.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
Hansen miért épült le ennyire? Elfelejtett játszani?
Kurtovic miért nem játszott?
Mi volt ez a csere taktikta?
Átlövő játék 0 volt kb.
Jöhetnek az elemzések, ki hogyan látta? :D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Isthy
Átszoktál az Index fórumra "megújulva"?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Martin elhagyja a Rosztovot

Nem vennék mérget arra, hogy az orosz kapitányi poszt is nem erre a sorsa jut az olimpia után.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kimaradt egy rész a második mondatból, helyesen: "Nem az üzemeltetője, nem a bérlője, a tulajdonosa."

Ha jól tudom a Fradi a Groupamában bérlő, az üzemeltető a SPORTFIVE, a tuladonos a magyar állam. Ez azért eléggé más tészta lesz és kicsit visszás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mai kormányinfon az hangzott el, hogy a Fradi lesz az új csarnok tulajdonosa. Nem az üzemeltetője, a tulajdonosa. Ez nem semmi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt mondják az "okosok", hogy Róth a most induló saját győri akadémiájára koncentrál, mással nem akar már foglalkozni. Zsiga meg az általa vezetett és részben kitalált utánpótlás programja kiteljesítését tartja a legfontosabbnak, azt akarja továbbfejleszteni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Róth és Zsiga miért mondott le?
Érdekes módon a NS-ban nem találtam az IHF határozatát a 2021-es egyiptomi VB résztvevőiről, nos a román sportlapban közlik:
Cum arată tabloul cu echipele calificate pentru Campionatul Mondial masculin din 2021
Gazdă: Egipt (EGY)
Campioana mondială en-titre: Danemarca (DEN)
Africa: Algeria (ALG), Angola (ANG), Capul Verde (CPV), RD Congo (COD), Maroc (MAR), Tunisia (TUN)
Asia: Bahrain (BRN), Japonia (JPN), Qatar (QAT), Coreea de Sud (KOR)
Europa: Austria (AUT), Belarus (BLR), Croația (CRO), Cehia (CZE), Franța (FRA), Germania (GER), Ungaria (HUN), Islanda (ISL), Norvegia (NOR), Portugalia ( POR), Spania (ESP), Slovenia (SLO), Suedia (SWE)
America de Sud și Centrală: Argentina (ARG), Brazilia (BRA), Uruguay (URU)
Wildcard: Polonia (POL), Rusia (RUS)
Cele două locuri rămase libere vor fi ocupate după calificările din America de Nord și din Caraibe.

Tehát résztvevők vagyunk!
Isthy
Igazából csak sejtéseink lehetnek a csapatok játékerejéről. Nyilván a keretek adnak némi támpontot, de sok helyen elég komoly változások történtek.
A Fradinak nehéz dolga lehet a sorsolás alapján, a győrieknek nem annyira. A fiúknál a szegediek jó csoportba kerültek, mert mind a Vardar, mind a Kielce az anyagiak miatt is gyengült, így a PSG mögött eséllyel harcolhatnak a csoport 2. heyléért a Flensburggal. A veszprémiek pedig a Barcával és Kiellel játszhatják le a csoport első 3 helyének sorrendjét.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.07.03. 14:48:40

DUNAFERR FOREVER!!!

smith09
Pokoli, főleg ha nem lesznek nézők, mert megint jön a vírus.
Majd alakul.
Megvolt a BL sorsolás. Az ETO szokás szerint a könnyebb, az FTC megint a nehezebb csoportot kapta. DE a valós erőviszonyokat ma még senki sem ismerheti, viszont szeptember és november közt 9 fordulót menni + a hazai bajnokság, az pokoli lesz mindenki számára.
A férfiaknál valamivel kiegyensúlyozottabbak a csoportok.
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az év végi eb kapcsán sztem nem lehet panaszunk a nemrég lezajlott sorsolásra.
A csoportunkban a hollandok, a szerbek és horvátok. Az águnkon még a norvégok, a románok, a németek és a lengyelek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kézisek kézise

A vízilabdázók mintájára és velük megalakul a Hírességek Csarnoka is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
BL nevezések

Izgalmas idény elé nézünk.
Ezzel a Fradira nagyon durva idény vár szeptembertől. Márciusig a BL-ben 14 meccset kell játszaniuk a csoportkörben és még várhatóan plusz 2 a negyeddöntőbe jutásért a bajnoki meccsek mellett. Mindezt úgy, hogy közben Eleknek a válogatottnál is lesz dolga és csapatot is kell építeni a sok érkező-távozó miatt. Combos kihívás.
Mindeközben a siófokiak novemberig (Európa Liga Q3-as kör) csak bajnokikat játszanak. Lesz nekik márciusig 8 nk-i kupameccsük, amelyek nagyon nagy eséllyel ráadásul könnyebbek is mint a Fradinak a BL-ben. A Balaton partiak nyugodtan koncentrálhatnak a bajnokságra és gyaníthatóan csakazértis nagyon meg akarják majd mutatni mindenkinek az erejüket.
A győriek meg nagyon komolyan belecsapnak a lecsóba mindjárt az elején, ha szeptemberben lesz a tavalyi BL végjátéka. Először 3 kemény BL meccs 4 nap alatt, majd a következő hétvégén újabb BL összecsapás már az új idényből. A kettő között hét közben elvileg egy bajnoki is "beesik". Utána nekik is 14 meccs a BL csoportkörben márciusig, a plusz 2 nekik nem esélyes, mert gyaníthatóan a csoportjuk 1-2. helyén végeznek. Közben nekik is bajnokság és Danyinak is ott lesz a plusz válogatott elfoglaltság. Nekik annyival könnyebb lesz, hogy nem kell csapatot építeni, mint a Fradinak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kobetics hosszabbított

Tehát mégis meggyőzték egy évre. Így azért elég jónak néz ki az ETO-Fradi-Siófok hármas versengése ősztől.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Női kézi tehetségek

Elég jó lista, nem nagyon tudok vitatkozni vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagy Laci interjú

Bajnoki rajt szeptember 6-án. Elvileg akkor ez az ETO nélkül zajlik, hiszen a jelenlegi infóink szerint akkor lesz a női FF.

DUNAFERR FOREVER!!!

smith09
Valahogy jobb volt az a világ amikor az ember a teletexten olvasott 1 - 1 hírt meg volt sporthírek a tv ben.
Mint hogy minden nap kb óránként jönnek az új hírek aminek a fele nem igaz a másik fele meg bármit jelenthet.
Isthy
TAO

Tanulságos több szempontból is.

Más: az EHF vezetője azt mondta, hogy FF nem lesz nézők nélkül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Isthy
A képek innen valók, itt követik folyamatosan az építkezés menetét.
Amiint látható arról is beszélgetnek, hogy egy hokipálya is simán belefér majd (a fórum előző oldalának végén). Ha az igen, akkor egy 50-es mobil medence is, tehát esélyes, hogy a 2027-es vizes vb versenyei már ebben lesznek. Elvégre multifunkcionális csarnok lesz.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.05.04. 12:04:47

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látványtervek a 20.000-es multifunkcionális csarnokról:

Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.05.04. 11:07:08

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most is előjött vele.

Köszönöm! <#worship> Igazi buli az most nincs a helyzetre való tekintettel, de majd lesz később még nagyobb lendülettel <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.04.30. 20:04:33

DUNAFERR FOREVER!!!

A kedvencem, amikor azt szokta fene nagy logikával elemezni, hogy "csak" a 6. legerősebbnek tartották a csapatunkat, tehát már az elődöntő is szinte esélytelen volt. (A mostani videót nem néztem meg, az előző száz magyarázkodása alapján mondom.)

És Isten éltessen, nem számítottam rá, amikor az SG-re kattintottam, hogy buli van! :)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.30. 18:56:45
Na tán figyelem hiányban szenved..., nagyon őszül..., pedig ennyi idő után már el lehetne ismerni, de mint tudjuk ez nem szokása...
Isthy
Sydneyről

Aki sosem hibás és nincs felelőssége...

DUNAFERR FOREVER!!!

Oldal 1 / 1234Következő →