Nők értenek/hetnek gépekhez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KIZÁRT DOLOG!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elfogadnék egy ilyet, még ha rózsaszín is, kívül-belül..
+fav topik

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://goo.gl/gd6Zi5
-6000p-1b.gif)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
klikk
Én mondjuk nem teszem tönkre agépet( <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1> ), de nem is értek annyira hozzá, persze relatív, mertr attól függ mirõl van szó..
Van ami könnyedén megy, van amit nem is ismerek...
viszont bratyeszom néha bénább a géphez, mint én...<#nyes>#nyes>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Jaja ha valaki ultrabruta mester sütõ fõzõ az akkor is csak férfi mesterséf lehet
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[/cserf][/fülünyúl]
Azért annyira nem vagyok tán hülye mindenhez, az autóknál az alapvetõ mûszaki dolgokat meg tudom oldani (apa autószerelõ, ragadt rám az olajon kívül más is), a háztartási gépekkel sincs gondom, a mûszaki cikkeket is tudom kezelni, ha valami új, vagy ismeretlen, a használati utasítás elolvasása után azzal is elboldogulok. A számítógépet is picivel jobban tudom kezelni, mint a be- és kikapcsolás... 😊
Sazl a nõk érthetnek gépekhez, nem zárja ki az ember neme, hogy mihez ért, mihez nem. Az alapdolgok nem csak érzék kérdése, elegendõ a mûködtetés/javítás megtanulása is szvsz. Láttam már pasit is, akinek még a teafõzõ, vagy egy szög beverése is gondot okoz, és láttam olyan nõt is, aki számítógépeket javított.
A mai világban a számítógépek már elég fontos szerepet töltenek be ahhoz, hogy a nõk is megszokják, megtanulják kezelni, ne adj isten meg is kedveljék, ha rájönnek mennyi kényelemmel járhat. Szerintem azok a nõk, akiket a férfiak odaengednek a számítógép mellé, hamar "rákapnak" a dologra, akárcsak a fiúk. Persze egy idõ után ajánlatos két külön gép, hogy ne legyenek veszekedések... 😊) Én is nem csak a levelezésemet, munkaügyi dolgaimat intézem a számítógépen, hanem netezek, tanulok, és játszom is, meg persze hülyeségeket irogatok fórumokra... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
es ez nem vic.
hm
Tapasztalatból állíthatom, a nõk értenek a számítógépekhez.
Miért lennénk mi gyengébb képességûek, mint a férfiak???
....................................................................