Nők értenek/hetnek gépekhez?

Oldal 1 / 21Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah 😊
Netgear
A nõk is ért(hetnek) a számítógépekhez?

KIZÁRT DOLOG!

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Molnibalage
Igen, sõt más gépekhez is. Azért nem ez a jellemzõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem mondom, a 7. képen látható csaj mellé be nem ülnék, de hogy nem vezetném az tuti. Azért vannak morális határok.
Mirtil
http://www.kapu.hu/ajanlo/hummer4g/
elfogadnék egy ilyet, még ha rózsaszín is, kívül-belül..

de azért lehet próbálkozni
+fav topik
chhaya
a rózsaszín sziamacskás szõrös laptopot nem lehet überelni semmivel.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Mirtil

Mirtil
Egy ilyet kérnék karácsonyra, plz!!!!

[HUN]FaTaL
Inkább hagyjuk az elte + nõ + ért a számítógéphez kombinációt😄 Az eltere járok és ugye a progkör 1. / 2. féléves tárgy. Van egy-két csaj aki úgy jött ide hogy elõtte sohasem volt gépe😄 Természetesen szerintem van olyan nõ aki ért a számítógépekhez nem is egy 😊 De nem az elte elsõ éves tantárgyával kéne példát mutatni😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Mirtil
Inkább Hello Kittyset szeretnék..

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Íme egy statisztika, az ELTE programtervezõ matematikus szakán oktatott Programozási környezet tárgyból. Ebbõl nagyjából kiderül, hogy vannak olyan nõk, akik értenek a számítógéphez.
klikk

Membrah
hmmm, hát van olyan nõ, aki nagyon vágja...
Én mondjuk nem teszem tönkre agépet( <#idiota><#nevetes1> ), de nem is értek annyira hozzá, persze relatív, mertr attól függ mirõl van szó..
Van ami könnyedén megy, van amit nem is ismerek...
viszont bratyeszom néha bénább a géphez, mint én...<#nyes>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Johnyy
mégyo hogy értenek, ha nem értenének ako mi lenne velem csete?? 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ez nem gyengus baby izé😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Tertovan
http://www.netacademia.net/blogspace/aghy/

moni
oké 😄

\"A lehetetlen nem létezik!\"

moni
talán 😄

Johnyy
annyira aranyos!!!!!!

Johnyy
másfél hónapja volt,, gõzöm sincs ...

Punkerwork
kérj karácsonyra 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

moni
melyikbe, mire gondolsz?

moni
ilyen kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!!😊)

Johnyy
JAj,, ez fályt!!!!!! lefáradok! 😄D

Punkerwork

Rafaelo
nõknek a szoknyában a helye !!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Johnyy
Az ismeretségi körömben minden lánynak van gépe és nam csak dísznek !!!!
Jaja ha valaki ultrabruta mester sütõ fõzõ az akkor is csak férfi mesterséf lehet

ScOrpY
😄

Enny1

OK

Punkerwork
legyen inkáb mosogatás 😄

Jó, akkor férfiak és takarítás?

Punkerwork
ez rossz példa mert egyértelmûen a férfiak tudnak jobban fõzni, mivel õk mûvészetnek tartják a nõk meg munkának (mondjuk ez a mi hibánk is)

Nem igazán, inkább a "férfiak a konyhában" kategória.

ScOrpY
sztem reménytelen

Enny1

Johnyy
EZ oan dolg hogy a férfiak érthetnek e a sminkeléshez...

Dynamic
Mondjuk a kérdés már eleve banális.Persze, hogy érthetnek a számítógépekhez, csak a nõk nagyobbik részét nem érdekli a számítástechnika, így ennek következtében nem foglalkoznak vele ill. meg sem tanulják.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork

Kata
Akkor a férj durván visszaküldi, vagy aznap konzervet eszik - vérmérsékletétõl függõen.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike
Mi van akkor ha a feleség kijön a konyhából?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kata
Nem tartom magam technikai zseninek, ráadásul annak ellenére, hogy mûszaki végzettségem van, a húgom jobban ért a gépekhez.
Azért annyira nem vagyok tán hülye mindenhez, az autóknál az alapvetõ mûszaki dolgokat meg tudom oldani (apa autószerelõ, ragadt rám az olajon kívül más is), a háztartási gépekkel sincs gondom, a mûszaki cikkeket is tudom kezelni, ha valami új, vagy ismeretlen, a használati utasítás elolvasása után azzal is elboldogulok. A számítógépet is picivel jobban tudom kezelni, mint a be- és kikapcsolás... 😊
Sazl a nõk érthetnek gépekhez, nem zárja ki az ember neme, hogy mihez ért, mihez nem. Az alapdolgok nem csak érzék kérdése, elegendõ a mûködtetés/javítás megtanulása is szvsz. Láttam már pasit is, akinek még a teafõzõ, vagy egy szög beverése is gondot okoz, és láttam olyan nõt is, aki számítógépeket javított.
A mai világban a számítógépek már elég fontos szerepet töltenek be ahhoz, hogy a nõk is megszokják, megtanulják kezelni, ne adj isten meg is kedveljék, ha rájönnek mennyi kényelemmel járhat. Szerintem azok a nõk, akiket a férfiak odaengednek a számítógép mellé, hamar "rákapnak" a dologra, akárcsak a fiúk. Persze egy idõ után ajánlatos két külön gép, hogy ne legyenek veszekedések... 😊) Én is nem csak a levelezésemet, munkaügyi dolgaimat intézem a számítógépen, hanem netezek, tanulok, és játszom is, meg persze hülyeségeket irogatok fórumokra... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Mondj igazat és beverik a fejedet ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punker
a 2-nek nincs köze egymáshoz, amúgy meg normális ember még csak utalást se tesz arra hogy szerinte 1 nõ nem alkalmas X feladatra mert nagyon gyorsan a bíróságon találja magát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tertovan
volt szerencsem meghalgatni par eloadast a vezetok eloadasaban es nem tevednek. ha csak ezred anyira is olyan okos lehetnek mint ok akkor nagyon buszke lennek magamra.
es ez nem vic.
hm

Punker
ha ezt így hirdetik nem jósolok nagy jövõt a cégnek.....

Tertovan
a cegvezetes szerint nem ugyhogy csak max 25% lehet a mindenkori nok aranya cegen belul.

Sungame
.....................................................................

Tapasztalatból állíthatom, a nõk értenek a számítógépekhez.

Miért lennénk mi gyengébb képességûek, mint a férfiak???

....................................................................

Johnyy
Benéztél már a topikodba???? 😄

moni
sziaaaaa

Oldal 1 / 21Következő →