Black Eyed Peas- vélemény?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több féle van:
Ülõ I.
Normál ár 12.900,00 FT
Ülõ II.
Normál ár 9.900,00 FT
Álló
Normál ár 7.900,00 FT
Ülõ III.
Normál ár 6.900,00 FT
Nekem 9900-es jegyem van.
Ülõ I.
Normál ár 12.900,00 FT
Ülõ II.
Normál ár 9.900,00 FT
Álló
Normál ár 7.900,00 FT
Ülõ III.
Normál ár 6.900,00 FT
Nekem 9900-es jegyem van.
akkor jó 😊 és mennyi a jegy? mármint mennyik? gondolom több árban van
\"A lehetetlen nem létezik!\"
jo a csaj 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
csak késõbb jottt hogy legyen vocal....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Black Eyed Peas,
nagyon régi csapat, breakesként kezdték, kurva jol táncolnak, elsõ albumok meg van, azt hiszem ez már a harmadik vagy negyedik....
viszont ami elszomorito hogy most nyomatják oket, azelott meg senki nem ismerte oket, pedig jok voltak akkor is...ha nem is a legjobbak... sajna igy van ez hogy felkarolnak egy egy csapatot néha aztán futatják oket...
nagyon régi csapat, breakesként kezdték, kurva jol táncolnak, elsõ albumok meg van, azt hiszem ez már a harmadik vagy negyedik....
viszont ami elszomorito hogy most nyomatják oket, azelott meg senki nem ismerte oket, pedig jok voltak akkor is...ha nem is a legjobbak... sajna igy van ez hogy felkarolnak egy egy csapatot néha aztán futatják oket...
és a csaj hol van az eggyüttesbõl?
Na itt vannak õk, de régi kép , mert a csaj aki ezután lépet be még nincs rajta..

arra gondoltam, amit tegnap nyitottam. A nõk is érthetnek esre gondoltam...
← ElőzőOldal 2 / 2