Office 2003 HUN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsene
eszköztárhoz: eszközök->testreszabás->beállítások /A Szokásos és Formázás eszköztár két sorban
az eszköztárakhoz tudsz hozzátenni, vagy elvenni belõlük. az a tapasztalatom, hogy általában kevés eszközre van szükség, így lehet csinálni egy sort, több helyet hagyva a dokumentumnak a képernyõn. a ritkán, vagy alig használtakat, meg menübõl le lehet hívni, ha kell.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Sziasztok tudna valaki nekem abban segíteni hogy ha elindítom a world-öt akkor hol tudom beállítani azt hogy az eszköztárak a helyükön maradjanak, és a lapméretet nem vegye vissza 100%-ra?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az office-t?
Segítségeteket kérném abban, hogy szeretnék egy excel táblázatból melyben sok cím szerepel cimkéket nyomtatni egy speciális lapra amelyre sok cím fér ( ez egy A4-es lap amin sok ragasztós cím hely van 3 oszlop és 10 sor) erre kellene sorban a különbõzõ címeket vhoyg a word-ben megszerkezteni sql rendszerben szerettem volna de akkor egy oldalon ugyan azt a címet jeleníti meg többször:-( Vki vmi megoldás?
pedestrian
Közben meg volnersz megoldotta a problémát egyetlen pofonegyszerû húzással.

pedestrian
Na. Akkor ezt benéztem.

De bizony az. Ha olvasod, a topic címe is Outlook 2003, ami az Office 2003 "tartozéka".
Amire te gondolsz, azt úgy hívják, hogy Outlook Express. No ennek azután hiába adagolod a .pst fájlt, mivel õ meg a .wab-ot komálja.
pedestrian
Az outlook nem az office tartozéka. (hacsak nem az office outlook-ot használod)
A programok hozzáadásánál és törlésénél próbáld meg eltávolítani majd visszatelepíteni.

valaki nem tudna segíteni????????????? Hahó emberek!!!
már letöröltem és újratelepítettem az egész Office-t, de a problémám úgyanúgy fenn áll továbbra is. 😞
Helló!
Elszúrtam vmit! Beimportáltam egy .pst fájlt, és most nem indul ez az outlook. Már megpróbáltam újratelepíteni, javítani de semmi.Olyat ír hogy nem nyitható meg az outlook ablak, mappacsop. nem nyitható meg, kiszolgáló nem elérhetõ!

Elõre is köszi a segítséget, választ
sehogy különben is az még csak béta

A outlook adabázist(e-mail címeket), hogy kell lementeni, mert újra kell telepítenem a xp-t (vis nem nekem ismimnél)!
mrbaba
Sziasztok! Leszedtem egy olyan programcsomagot ami Microsoft Office 2007. Na most az lenne a kérdésem hogy honnan tudnék leszedni hozzá magyarosítást. Elõre is köszi!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Sziasztok!

Miért van az hogy állandóan hibaüzenetet küld és kilép vagy újraindítja a gépet vagy lefagy? Csak ez az office csinálja! Tettem fel hozzás sp2-t de így is ugyan ez van.
XenonIceX
hali!
ez egy lámer kérdés lesz de ez a legújabb? nincs kedvem vissza olvasni
thy

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

gergobaby
Hi!

Honnan tudok Magyarítást szerezni a Microsoft Office 2003 Prof-hoz?

Toshiba L300-2C5

Technikai kérdés: mi a f@szér nem lehet már pst-n kívül másba exportálni outlookból naptárt pl. office2003 mindenféle javítócsomag feltelepítése után?? Már 5 órája szopok ezzel és semmi se segít. Valaki mondja már el hogy én vagyok a hülye vagy szokás szerint remek szoftverrel állok szemben 😄 Hajszálpontosan 1 éve simán ment vele minden....

Admiralis
Köszi szépen!<#eljen>

Dell power

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Admiralis
Halohó!
Tudtok olyan oldalt ahonan le lehetne tölteni?
Üdv!

Dell power

Frank99
kedvcsinálók:

táblázat

Text

Frank99
hát, ez nem igaz, mivel van windowsos változata is,
sõt, még jobb alternatíva az Openoffice.
pedig a cégben megvan a windowsos, itthon átálltam az openofficera...
tökéletes...
most már hibátlanul olvassa a képleteket is az Excellbõl, korábban voltak vele gondok. Igaz, a menüjében minden egy kicsit máshol van, de tud mindent, amit a drága microfosos...

innen:
http://hu.openoffice.org/about-downloads.html

soulhunter
erre valo az alternativa keresése 😛
ajánlom a strongdc++ cvs117 -et 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Keem1
Sziasztok!
Office 2003 pro magyar, 1. CD van fent, a Word egy doksinál hiányolja a szervezeti diagram készítõt. melyik CD-n van ez rajta?
Esetleg ötlet hogy honnan tudom a többi CD-t letölteni? DC-n már próbálkoztam, de 3x is szívtam, mert 10-60% környékén szétkapcsoltak a faszik, többet sose láttam õket.

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Aquli
Hello!
Lenne egy kérdésem. Egy kicsit talán offtopic, de azért nem anyira. Szal egy étteremtõl megkértek, hogy készítsem el nekik az étlapjukat. Wordben csináltam, már majdnem kész. 10 oldalnyi étlap, meg 1 oldal itallap volt, a szöveget az elejétõl kellett gépelni, + egy csomónál szótáraznom kellett az ételek angol meg német megfelelõjét. Emellett még kellett csinálni az egész étlapról, és az itallapról egy-egy egyoldalas verziót, ami az étterem falán lesz kint. Próbáltam minél rendesebben megcsinálni, hogy késõbb is tudjanak rajta könnyen változtatni (tabulátorok normális használata, szövegstílusok a térközökkel, stb.), bár lehet, hogy egy szakember még ennél is jobban csinálta volna. Kb 7-7,5 óra van benne tisztán, lehet, hogy gyorsabban is lehetett volna.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezért mennyi pénzt kérhetnék el, illetve, hogy egy profi egy ilyen melóért mennyit kérne el?
Elõre is köszi
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

sohrking
Helló
Excel kérdésem volna...
Van 1 jó nagy adatbázisom 1 munkalapon. Minden második sort át kéna pakoljak 1 mosik munkalapra ugyanazon file-on belül. Van erre valami egyszerû megoldás, fügyvény vagy valami?
PLZ HELP Mberek

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Valóban jó a jelszavad! 😊
Tényleg roppant "kreatív" jelszavad van...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

<#action>
jó a jelszóm!!!
forianroli forianroli
<#mf3><#action><#levele><#mf3>
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
FORIANROLI
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Magyaroffice 1.0 talán freeware, de a legjob megoldás átállni Linuxra. A starOffice felveszi a versenyt a Microsoftos változattal, teljesen ingyenes, és csak Linux alatt megyeget...

Válaszoljatok!!!Nem eszlek meg titeket reggelire!!!
tudtok valami legál&free office-t magyarul???Sürgõs!!!
nem tudjátok, a Microsoft Office Publisher 2003 -t, win98-ra honnan húzhatnám le?

npeter
Kössz az infót de ,ár +oldtottam.
By

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

artschiatwork
Szerintem sehol, mert ha entert ütsz minden sor után akkor a word automatikusan új bekezdésnek/mondatnak veszi és nagybetûvel fogja írni. Ha tévednék, javítsatok ki pls!

npeter
Hali!
Lenne egy kis gondom
Lehet hogy én vagyok a balf@sz, sõt biztos is,de hol lehet kikapcsolni a word-be, hogy ne rakja át nekem minden sor kezdõbetûjét NAGYbetûre.Qrvára idegesítõ és nem is kell az nekem oda.
By

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

megjelent a sp1 a magyar verziohoz!

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=9c51d3a6-7cb1-4f61-837e-5f938254fc47
Bocsi, visszaolvashattam volna, mielött firkálok

Szia!
Ne vess meg, ha baromságokat hordok össze!
1. Kinyomtatom a képet elõször a papírra, majd újra betenném nyomtatásra a szöveggel.
2. Ha olyan nyomtatód van amely támogatja a vízjel nyomását, a beállítási panelen beteheted a képet.

Hello!

a kerdes tehat maradt a regi sajna:

Hogy lehet kepet beleagyazni egy doc fajlba ugy, hogy ha az ember megnyitja a dokumentumot akkor siman tudjon szoveget irni, mikozben a hatterben egy halvany kep van.(a4-es keprol lenne szo)
Lasd: Ceges levelpapír pl.

elore is THX
Pheel

Bocs! Nem azért mondtam.
Azert annyira hulye nem vagyok! akkor is fakitja bizony!

Valaki mas otlet a lentebb olvashato problemara??

HELP !
Pheel
Fakítás mellõl pipa kivesz.
az azert nem megy mert mint irtam csak akkor jo a kep ha egeszen kimegy a szelere. a szoveg miatt meg meg kene maradnia a margoknak nem huzhatom ki szelere.
Plussz: ha entert nyomok akkor bizz akarmit csinaltam (szoveg ele, moge, ala, labakoze) akkor is ugrik a kurzorral a kep lefele 😞((
Kezd meglenni a dolog...

Nem a beszurasban van a hatter hanem a formatumok menuben !
Ez eddig szep es jo, am megent van egy gondom!!😊 (sose eleg mi?)

Szoval beallithato hogy vizjelkent tegye be a kepet, am marhara elfakitja, holott en mar megcsinaltam ugy ahogy latni akarom (photoshopban).
A gond pedig hogy a felso reszenek 100%osnak kene lennie am ezt is elhalvanyitja a piszok.

Mit csinaljak?

-Deryn-
Pheel
Klikkelj mellé, aztán kezdj el gépelni. Menni fog! 😊
Hello ujra! hat epp ez az!
eloszoris nem latok hatter beszurasat csak kep beszurasat!
ha beszurom akkor a margok atmeretezik a kepet. viszont ha a margokat nyujtom akkor meg a szoveg esne szet!
Akkor van olyan a kep tulajdonsagainal hogy szoveg ele ill moge keruljon. Hiaba nem tudom ugy beallitani ha a dokumentumra kattintok nem szovegszerkesztokent viselkedik, hanem egybol a kepet jeloli ki ami elvileg a hatterben van...megse tudok szoveget szerkeszteni valamiert 😞

office xp-mvan egyebkent, de nemhiszem hogy az lenne a hibas 😊

HELPHELPHELP !