Alien,Aliens,Alien3,Alien4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis lemásolták a 3. rész élienje fejét...hehehe...de emberek az nem egy
drone(dolgozó,1rész),warrior(harcos,2.rész) volt hanem egy runner("futó"állatokból kel ki)! Ugyanezt alényt átvitték a4. be és az avpbe csak tarréjjal, de amozgásuk ugyanolyan volt... miért ütik bele olyan dologba az orrukat amihez nem értenek?
1 illúzió romboló a 3. részbõl(amúgy OK): minek kellett az a kezdetleges szgépes effektus
és mirét volt ilyen szar? a jurassic park(95körül) máig élethü!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A 3. rész is a toppon van ám, fõleg zene terén, naon passzol a vallásos fegyencekhez.Nézdd meg a Special Editiont az jobb mint az alap(nem is értettem
hogy Golic miért szerepel a stáblistána 3. helyen, eddig)Viszont eennek nincs
szinkronnja, kááár a legjobb élien beszólás (végjáték/kergetõzés az öntödénél,Morse és aza másik pali összefut:"azt hittem hogy te vagy a rém!")
Azt jól +csinálták, acomputer hangja a Sulacon ma-rul viszont hányás
moziban meg a lelegzetunk elallt a legvegetol😄
De leginkább azért mert (bár technikailag szar), színészileg marha jó a szinkron.
Johner és Christie....jól tolják. 😊
Jó nem olyan ütõs mint az 1 és a 2. (A harmadikat én spec nem szeretem)
De én szeretem. 😊
Az egyik kedvenc jelenetem, mikor a csapat a létrán mászik és jön az Alien, elkapja Christie lábát. Johner meg hátrahajolva sorozza 😄
Bár be kell valljam, hogy leginkább Johner figurája vonz. "Helló Ripley....A jó öreg Ripley...." 😄
Illetve: "-MI ÉG ITT? -MI ÉGÜNK! -HÖHÁHÁHÁÁÁ! A FRANCBA TÉNYLEG!" 😄
A 4. az csak rókabõr lehúzás volt, szerintem erre nem túl nehéz rájönni
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
directors cut lesz me más szinkronnal volt mint ami megvan itthon(még az m1rõl
videón, mikor 1ször volt tvben!!! kb 8 éves lehettem olyan 95 körül,he nem vót reklamálás a filmek közben és a tv logója sincs kint)
A gyerekkori félelembõl mára igazi szerem lett...😊
ALIEN5? Remélem Cameron bá rendezi,megcsinálhatnák az igazi 4et amit Steve Perry írt 3 kötetben...abban minden van:kísérletek, idegenek a földön,
idegenek bolygólya(mama királynõvel)+az a fura fazon az elhagyott hajóról.
Mellesleg a 4. film számomra NEEEEM igazi rész!!! Aludtam a moziban...
Nem volt bennem az érzés h jaj csak engem ne vigyenek eeeeeeeeeeel...
=Avp2vel bááár ennek afilmnek látványos akciónak kellet lennie, sajna
apred filmek is parásabbak voltak,mint az utóbbi 2 film
a legdurvább a 6. érzék volt. a film felét kihagyták, biztos túl sokkoló lett volna. cserébe kaptak a nézök valmai érthetetlen gagyit, és nem csodálkoztam mikor másnap jöttek a haverok (akiknek ajánlottam hogy nézzék meg), hgoy ez egy ritka szar film volt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
De 1 jó pontot most szereztek nálam ezzel......<#nevetes1>#nevetes1>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
kiváncsi vagyok vajon a rendezõi változatot adják -e le.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Mr. XEMO alias Somogyi Zsombor továbbá AnarchyChampion
Tud valaki egy linket, ahonnét lelehetne szedni az elsõ4részt?mert én ugyan nemrég ráleltem torrenten,de nagyon lassan szedi le...2nap,mire lejön,vagy több...LOL...pedig más oldalakon sokkal gyorsabban töltök le,csak itt torrenten ilyen szar.
elõre is thanks!
Mikor a 4-ben kripli hátrafelé zsákolt egyet, annak a végét alig bírták megvágni, mert az a hülye sebhelyesarcú majom elkezdett röhögni, hogy azannyát, telibe kapta a kosarat 😄
De tényleg, ott volt az origi felvétel, kripli elindul, eldobja a labda, követik szemmel, labda landol a hálóban csont nélkül, majd a pofa elkezd ugrálni, hogy milyen jó volt 😄 Weaver hetekig gyakorolta a cuccot egy kosarassal, a rendezõ meg morgott, hogy mivel a csaj nem akart bele trükköt, ez igen drága jelenet lesz. Aztán meg mégsem.
Az 1-ben a bábus résznél meg arról nem volt szó a leírásban, hogy bábu van ott, szal az az infó volt a szar. Mindenesetre a Weaver nem hazudott, akkor a robbanó trutyitól mindenki lesápadt 😄 A kikelõs jelenetet meg többször vették, ui. a dög nem bírta átszakítani a pólót, ezért elõkerült a borotva 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
bár szerintem a rendezõ nem olvasta el 😊
de megcsinalhatja az igy szuletettek az ALIENEk filmet is.. ami nem a sorozat resze.. csak egy erdekesseg.. amit mondjuk csak kazettan adnak ki . meg dvd-n.. es gyorsan felpakoljak a dc++ra😊))))))
kácco kázolo pácsó

kácco kázolo pácsó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez a rész valami köztes idõtöltés lesz, emberek and egyebek...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Naszal, tegnap megszereztem az Alien Tetralogy-t, és a következõ a helyzet a felületes átpörgetésem alapján:
Volt egy forgatókönyv, ebben le volt írva, hogy Kane rosszul lesz, stb, meg jön a dög. Azt viszont már kihagyták, hogy a fickó mellére egy robbanótöltetet erõsítettek, és mikor ez beterített mindenkit piros trutyival, akkor kaptak frászt. Itt vágás, kicserélték a pofát egy mûemberre, amibõl kibújt némi nehézség árán a dög (pengével neki kellett esni a véres pólónak, mert nem tudták átszakítani 😄), majd köv. felvétel.
Úgyhogy a frász csak az elsõ vér megjelenésekor volt 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Második rész - egy szerûen tökéletes (Cameron)
Harmadik - nagyon jó, de látszik rajta a sok huzavona
Negyedik - hab a tortán!!!!!!!!
Ha így folytatják az ötödik mindent verni fog.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ott nem csak a Föld körüli ûrállomáson van? A rendezõi változatban a Földön is van? Nem mintha sokat számítana, csakhát a 4-ben a Földre érkezik vissza.
Ezt valahogy elfelejtettem!
Köszi a felhomályosítást!
Meg a második eleje 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De most nagyon ráhangolódtam, gondolhatjátok...
Gondoljatok bele, milyen szomorú. Az AvP-t nagy valószínûség szerint el fogják rontani nagyon, és így nem látják majd értelmét leforgatni az ötödik részt... 😞
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
És mondjuk tökéletesen egyetértettem anno evvel a kritikával:

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)