Alien,Aliens,Alien3,Alien4

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dutch Flander
Ízlések és pofonok.
Az egész sorozatban az tetszett, hogy Ripley mióta megismerkedett az idegenekkel nem tud visszajutni a földre (kivétel a 4. rész). A másik zseniális megoldás, hogy a történet idõtlen. A fene sem tudja, hány év telt el az elsõ és a negyedik között, és ezalatt az erõviszonyok nem változtak. Most ezekután visszatérünk a Földre és az Antarktiszon megtaláljuk a két fajt (AvP) amint csatáznak. Csak nehogy valami kaki süljön ki belõlle.
És mellesleg Sigourney Weaver nélkül az Alien filmeknek már nem lesz meg a régi hangulata.

És végezetül. Én imádom mind a 3 részt. Mind-mind más rendezõtõl, más szemszögbõl. Remek mind. Fõleg David Fincher (többek között a Fight Club rendezõje) Alien³-a fogott meg nagyon a maga sötét, kissé horrorisztikus hangulatával. Remek. Ezekután hallottam, hogy készítik a 4. részt. Gondoltam: mi a francot lehetne még kihozni ebbõl? Már Ripley is meghalt és most visszatér? Nagyon kételkedtem. Aztán egyszercsak megnéztem. Iszonyatosan tetszett. Késõbb láttam, hogy francia a rendezõje (Jean-Pierre Jeunet). Hát igen. Amerika után egy kis Európa. Fõleg a franciák, kúrva jó filmeket tudnak csinálni. Engem lenyûgözött. Ötletében is, látványában is és ami a legfontosabb, hangulatában is meg tudta ragadni a lényeget. És bassza meg, 3 rész után (nekem) tudott újat mondani.
A nagy kerek történet lezárult, Ripley végre visszajutott a Földre (elvégre onnan indul a történet, hogy Ripley hazafele indul). Vagy az már nem is Ripley?...

Talán ezért lesz a "következõ" rész címe AvP, nem pedig Alien 5?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

MX Maximus
Az alienek JOBBAK. Mert többen vannak, mert ravaszok, mert csakazért is!
<-ez a predátor sisakja elölnézetbõl!
Jó poén volt mi fiuk?
De ez csak vicc! Nyugi!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Dutch Flander
Én azt olvastam róla, mármint az Alien 5-rõl, hogy vissza fog térni az elsõ rész elé (idõben), és újjabb csaták helyett elmeséli az idegen faj kialakulásának történetét. Ja és ezt az elsõ rendezõje Ridley Scott fogja véghezvinni!

RelakS
Legyen mit lewarezolni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Allitolag James Cameron nyilatkozta, hogy o sem orul az Alien-filmek jelenlegi fejlemenyenek, kezdve ott, hogy "megoltek" kedvenc fohoset. Ezert o kesziti el az ALien 5-ot, es megprobalja visszeterelni a dolgokat az "eredeti vaganyba", mert egy kicsit kisiklott a dolog.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Blasta
Van hát.
Haverom eladta 10 rugóért az 5DVD-s kollekciót, hogy megvegye a 9 DVD-set.
Kérdem tõle: MIAFASZNAK?
"a szinkron miatt..."

pffffffffff

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Frank99
Végsõ megoldás: Anál

Fõszereplõ: Judith Nemyo....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tikal
alienek meg fognak dogleni, mert a predator jobb és okosabb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dutch Flander
Ja és játszik benne Lance Henriksen alias Charles Bishop Weyland.

Valami köze tehát lesz a filmnek a többihez, de hogy mi...

Dutch Flander

Alien Vs. Predator
Paul W.S. Anderson (2004)

Ezt azért írtam külön, mert nem vagyok abban biztos, hogy a lenti sorozatba beillene. Többek között a Predátor miatt.

Maj meglátjuk...

Dutch Flander

Alien - Nyolcadik utas a halál
Ridley Scott (1979)

Aliens - A bolygó neve halál
James Cameron (1986)

Alien³ - A végsõ megoldás a halál
David Fincher (1992)

Alien: Resurrection - Feltámad a halál
Jean-Pierre Jeunet (1997)

The Garrett
ááá az a marquee de lol 😄DDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Ergo ki az okos? :-DDDDD

"de a sok farok megveszi mindet :-D".... te meg kölcsönkéred! :-D

BaLeeX
Nálam a bolygó neve halál, a végsõ megoldás halál és a nyolcadik utas a halál a sorrend. A 4. rész címét nem tudom de az sem volt azért olyan rossz.
Ezeket a filmeket nagyon eltalálták...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CSOCSO
ugy van.. imadom mindegyik reszt..bar nem mindegyik film 10 pontos de akarmelyik film jobb a tobbi horrorsuxnal!
igaz kiskoromban lestem meg.. akkor szejjelfostan magam.. de azota nem is lattam meg egy olyan filmet amin negyedannyira feltem volna.. igaz.. valamiert a jelek c. filmen paraztam sokat.. az nagyon jo volt.. de ALIEN ROXXX!!! imadom oket!!!!! es remelem az AVP filmben az alienek nem deglenek ki!
MX Maximus
ISTENKIRÁLY FILMEK AZ ALIENEK!!!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

HuAn82
Én is úgy emlékszem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

The Garrett
de van már x+1 alienes topik nem ?😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Igaz! :-D
Errõl a "fontolgatja az Ep 7-et" dologról semmit nem hallottam, de az lenne full gáz...
A 4-5-6 plussz jelenetei meg rajongók millióinak nem fog tetszeni.
pl. Haydensen (Anakin-t alakítja a 2-3-ban) arcát rárakni a Jedi Visszatértben Vader arcára mikor leveszi a maszkját...
Pfffffffffff
A barom...

Nade ez nem SW topik, szal téma ejtve

Dzsini
mûködik? - igen
megveszed? - nem
ennyi :o)
(ráadásul nemrég már mégis fontolgatta lucas az ep7-et, plusz bele akar forgatni plusz jeleneteket a 456-ba, szóval abból is lesz sokféle, mint vhs-en a 3féle)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Az mondjuk tény. SW frencsájz ultra sux.
Nemsokára jön az eredeti trillógia 3 DVD-n, aztán az Episode 1-3 ig 6 DVD-n, majd ugye a FULL gyüjtemény 12 DVD-n (minimum) aztán a special edition 15-20 DVD-n :-DDDD
Ultra szánalom, de a sok farok megveszi mindet :-D

Dzsini
...meg csinálnak neki 1 szép dobozt, és nem fog elférni a dvdtartóban :o) (és a mániákusok kiadnak rá megint 1 halom pénzt... de úgysincsenek sehol a starwars frencsájzhoz képest :o))) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Namost nekem megvan az 5 DVD-s special edition. Ezen +1 DVD-re ráfért a werkanyag. Az extra cuccok meg elfértek a többi DVD-n. Nincs annyi extra.

Most kinyomják 9 DVD-n újra, semmi extra nem lesz benne, kivéve annyi, hogy belevágták a kimaradt jeleneteket a többi filmbe is (a bolyó neve halálnak ugye kijött ilyen verziója) és rákerül a magyar szinkron....

Ja, a lámaságot a topicra értettem, nem Blastára...

1DVD - werk anyag
4DVD - eredeti filmek
4DVD - special edition-ök

Ekkora lámaságot...

Blasta
...aminek a világon SEMMI értelme nincs ugyebár....
9 DVD mi a tökömnek? :-)

Adam II
Igen és kiadják az Alien Quadrology DvD gyûjteményt állítólag kilenc lemezes lesz és már csak 51 napot kell várni rá!

Adam II
SVÁJCI már írni sem tudok>😞

csabawarchief
én szeretem a filmeket, és ha jól tudom idén jön az Aliens vs. Predator címû film

Adam II
Elnézést svéjci szobrász és festõ de hülye vagyok bocsánat!!!!!!!

Adam II
Ezt a topicot H.R. Giger holland festõ és szobrász rémálomba illõ lényének fõszereplésében készült sikerfilmsorozatnak tiszteletére nyitom meg.
Írjon ide mindenki aki kedveli ezt a lényt vagy a filmeket!

← ElőzőOldal 8 / 8