Nvidia és a VIVO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdd idegesíteni, hogy cod4be 35-50 fps-en megy, pedig vinnie kéne lazán többet. GTX 460 Hawk-om van, ami elõtte volt Ati 4670 és az vitt 100at simán. Rohadtul idegesítõ, hogy nem engedi a kártyában lévõ állatot szabadon...
Valaki tud valami megoldást?
Bár az igaz, hogy ezeknek az ingyen megoldásoknak elég vacakos a minõsége és a hang is csúszhat. Ha nem akarsz kínlódni, akkor vegyél inkább egy ilyesmit.
Uload Media Studio 7 ezt írja ki indításkor
Van egy asztali DVD felvevõm annál a Video output résznél a s-video-ba dugtam a kábelt a gépnél pedig a fehér színû S-Vid-in-be
Mit csinálhattam rosszul?
köszi a segítséget
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ps2-t "szeretném" akarom rákötni mert a videókárya csere elött mûködött tökéletesen de most semmi....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ha nem zavarok, ott van a telepítõ cd-n :)
Capture drivernek hívják, közvetlenül a telepítõ elindítása után jelentkezik, a setup fõoldalán csak sajna alink nem mûxik.
Viszont: belelépsz intézõvel a cd-re és ott a könyvtárában meg is találod :)
Ha nem találod, keress meg msn-en, segítek :) [email protected]
Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nekem nagyon sokáig volt (és most megint lett) vivo-s kártyám. Most cseréltem a Leadtek A250(ti4200) ViVo-t MSI 6600GT ViVo-ra. Ezzel még semmi gond nem lenne csupán annyi hogy nem találom a capture progit (egyébként nem is írják hogy lenne). A régi Leadtekhez volt capture progi, de az MSI-hez semmi ilyet nem találtam. (sajna a Leadteknek nincs pillanatnyilag olyan 6-os kártyája amin lenne vivo ezért vettem MSI-t)
Szóval szeretnék valami capture progit amivel mûködésre bírhatom a video in-t:)
Azthiszem visszaviszem majd és nézék meg...
Amúgy a kártyának nincs semmi baja..
Nemszeretnék most garanciális hülyeségekkel foglalkozni..:(
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ne szálljon el a ló azért mert valakin most prezentálni kellett a szigort... Krinyóval le lett beszélve minden majd megoldjuk.

Ha oda befirkantom napokig várhatok meg áppolhatom.
Azzal az üzenettel elszáll a capturedriver telepítés, hogy az eszköz nem áll készen vagy mi code 10.
Van valami speciális telepítési forma vagy mi?
Még sosem volt ilyen kártyám...
Köszi elõre is!