Amerikai rendszámú Hummert keresek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Biztos M3? Nem a 30-asra gondolsz?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PResident Evil
bááázzzegh had tudjam már... hát amellett lakom... átszeli a várost ahol lakom... de ott csal fõút jellegû... és van biciklisáv 😊))

Taranov
M3-as az autópálya. M0, M1, M3, M7. Tudtommal. És nincs biciklisáv max. pár felüljáró, ahol megy pár biciklis. Aztán lehet, hogy egy öngyilkos biciklis a tetõtökre esett egy fölöljáróról aztán aszitted a biciklisávba mész 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Nem abból akarnak most fizetõs autópáylát csinálni?
PResident Evil
M3-as csak fõút !!!

I.C.ram
😄DD Dehogy nem! Még járda is van, meg aluljáró! 😄
Taranov
Autópályán nincs is biciklisáv

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
LOl topic... én egy full citromsárgát láttam, de az M3-ason, és a biciklisávot is elfoglalta 😄

Pempő
Mennyél polgárõrnek 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Igen, a környék stimmel, de akkor még nem figyeltem a rendszámát.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ja móka lenne nekem is egy ilyen dolog 😊 Szívesen csinálnám, ha jól megfizetnék 😊
I.C.ram
Nem az a fekete az? MErt ugye a Büdegyönge is közel van, tehát nem valószínû, hogy kettõ van ilyen kis helyen.
Taranov
Nem úgy értem, hanem ha van egy listám az ellopott autókról, akkor beírogatom a gyanúsakat a programba és az segít kiválasztani a lopottat

Pempő

A lopott kocsikat nem programok keresik 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Jaja, a prolongos itt szokott állni az Óbudai Piacnál a Flórián téren-

Taranov
Na jellemzõ, pedig nem találják meg a lopott autókat.
Ha valaki igen, akkor max. Sánta László, az a zsarucar-os Golfos csákó.

Ha nekem lenne ilyen progim biztos csomó autót megtalálnék.

I.C.ram
Nincs valami H2 Fansite? Hátha azon fel van tüntetve.
Pempő
Pasaréti téren láttam 1-2 hete egy feketét, sárgából tényleg "sok" van, az egyik egy felmatricázott prolongos kocsi.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Ez igaz 😞
I.C.ram
Akkor elszaporodtak 😊 Amikor olvastam ezt a cikket, akkor még csak egy volt belõle fekete, és 2-3 sárgát említettek meg, más színben nincs is szerintem 😊
Pempő
Külföldi rendszámú nem hiszem hogy nyilván van tartva.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Mikor egyszer belénkjöttek a francia fiplomaták, akkor jött egy vagy Niva, vagy opel már nem emlékszem terepjáró rendõr helyszinelni, tök jó fejek voltak, és megengedték, hogy beüljek a kocsiba (kicsi voltam még), és a Laptop be volt szorítva a két ülés köze 😄, na abban volt egy olyan progi, hogy beírtam a rendszámot, vagy autótípust már bökte is ki a nevet, címet személyazonosítót, hogy van-e rajta körözés, stb., na az kéne most is 😊 Ha valakinek van rendõr ismerõse, hajrá! 😄
Pempő
Nincs golfom, és elvi kérdés, persze lehet hogy igazad van...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Erõvel kell odamenni, és akkor a Hummerje se menti meg 😊

Carlos
Ez mongyuk igaz...
De, a bosszú, mint tuggyuk édes... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
szerintem ne keveredj ilyen balhéba... attol még a golfod nem javul meg, és azt sem tudod kibe akarsz belekotni.. nehogy porul járj! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Már nem Bunyós Pityu néven fut vagy mi van vele? Hisz múlt vasárnap volt a Polgármester címû dala a Szuperbuliban Szikora Pisti volt az elõadó 😊

Carlos
Akkor aggyatok neki egyg csendes éjszakán...!!!
Persze fényképezõgépet vigyetek!!!!! 😊)))

Þór vígi þessi rúnar

Pempő
EgyéPként ÁZ!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Mikó!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Van több is, nemrég Szarvasra is került egy fekete belõle. Annak az az ismertetõjele hogy az elsõ rendszámtáblája nincs felrakva (még).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Taranov
Ez a Bunyós Pityu!!!!!!!!!! Nem? Szikora Pisti = Bunyós Pityu? Mert valaki a Lajcsi showban fellép Szikora Pisti néven, aki Bunyós Pityura hasonlít.

Pempő
Nem lájtolunk 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

Carlos
Akkor marad a Hummer megrongálása BÉSZBÓLÜTÕVEL, vagy pajszerral.
Vagy egy kulcs is megteszi ha lájtba nyomjátok!

Þór vígi þessi rúnar

Pempő
Valóban, de nincs tanu, meg tudjuk mibõl áll egy ilyen eljárás, inkább kihagyja a srác. Kromofág rúlz!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Lehet, hogy azóta behoztak egy másikat. :/ Nem rég olvastam, hogy feketébõl csak egy volt, sárgából volt "sok", 2-3 is.
Pempő
Igazából, az hogy valaki látta forgalomban, az sokat nem mond, ha viszont tartósan áll valahol, az már info. Tulajt nem bántjuk 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Tesztek egy feljelentést segélynyújtás elmulasztása miatt, nem lesz nehéz megtalálni az egyetlen amcsi rendszámos fekete h2-t 😊.
Pempő
Azért nem minden Hummeres köcsög 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

traXion
SG Commando iz redi!

Balo
Én láttam 2 hete kettõt egymás mellett. Egy amerikai redszámút, és egy magyart. Az Erzsébet-hídon mentek át...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
Kis köcsög, verjétek össze!

Pempő
Köszi Marci!

Majd lecsekkolom az infót 😄. Szal, haver egyesgolfjába belement hátulról, majd kiszólt, hogy a kurva anyád, és elment... Itt tartunk

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Na a Budagyöngye mögötti egyik utcánál szokott parkolni, de pontos címet sajnos nem tudok 😞
I.C.ram
Ha érdekel, akkor lehet, hogy meg is tudom adni a csávesz címét. De nem biztos.
traXion
Jájá, schõn Automobil habe ich!

I.C.ram
De mesélj már mi történt?
CSOCSO
jah.. pempo vigyazz magadra. nehogy aztan atmenjen rajtad a csevesz
Taranov
Vagy maffiózó 😊)