Pendrive Probléma

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!

Nekem olyan problémám van , hogy van 1 gigás pendrivom most kaptam karácsonyra , tehát vadonat új és alig rakja át pár kb al a fájlokat, pedig a dobozra az volt írva 14mb/sec MAX.

Mit csináljak??

Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógépkezelés/Tárolás/Lemezkezelés.Ha benn a PENdrive,akkor itt látszani kell neki.Nézd meg mi a betûjele,jobbklikk,Betûjel megváltoztatása,és add neki az Intézõben látható utolsó betûjel utáni betût(ha az utolsó meghajtód G:,akkor ez legyen H:,pl.)Alkalmaz,OK.Mire visszamész az Intézõbe,ott kell lennie.Legközelebb ugyanezt a betût kapja automatikusan.
nékem is hasonló tanácsra lenne szükségem, ha bedugom a wXP SP2 felismeri, a meghajtók között is látszik(TotalCom.,Sajátgép),de mikor belelépnék kiírja h nincs ilyen meghajtó.
kérem a segítségeteket a válaszokat elõre is köszönöm.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Capovics
Nekem is az a problémám, hogy mióta újra telepítettem a rendszerem (WindowsXP), bármely USB Drive, vagy MP3 lejátszó bedugása után a rendszer ugyan felismeri az eszközt (a lemezkezelõben is látszik), de betûjelet nem kap és nem is látszik a meghajtók között.
Elég sok meghajtó van a gépben, nem tudom van e köze hozzá.
ZoneAlarm a tûzfalam lehet, hogy ez tiltja?
Kérlek segítsetek.

Hi! Nekem az lenne a gondom, hogy amikor bedugom a pendrivot a gépbe akkor nem jelez új meghajtót pedig a windows felismeri és telepíti de nincs új meghajtó. Tud valaki segíteni?
lck
igen
Bluetooth-nál is így kell?

BomBa

A bedugás elõtt sejtettem hogy nem kell semmit sem csinálni, de azt valaki mondta, hogy nem elég egyszerûen kihúzni. Kösz az infót, ha lesz idõm ki is próbálom. <#kacsint>

BomBa

lck
Igen, lehet bedugni, másolni, formázni, törölni.
Kihúzni csak akkor illik ha a tálcán megjelent ikonra kattintva elõször leválasztod az eszközt ( vagy kikapcsolás után) - így biztonságos mert még lehet hogy ír rá a gép.
Mert állítólag nem elég simán kihúzni.

BomBa

Kaptunk egy pendrivot. Azt szeretném tudni, hogy egy winxp-s oprendszerû laptophoz hogyan kell csatlakoztatni meg kicsatlakoztatni biztonságosan? Azt tudom, hogy usb-be be kell dugni, de utána mi van? Magától felismeri és mint egy floppyra lehet másolni,törölni stb?? És kivenni hogyan lehet biztonságosan? Várom a segítséget! <#kacsint>

BomBa

De eddig rendben felismerte az egész meghajtót rendesen, nem telepítettem rá semmit. Ez egyik napról a másikra lett ilyen.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

AtomHeart
Amugy linux alatt fdiskkel profi modon lehet particionalni :^)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
lehet, hogy ugy van particionalva. Az en pdmmel polo kaptam egy progit, amivel letrehozhatok rajta 2 particiot, es az egyiket lekodolhatom, ilyenkor a kodolt particiot csak akkor lathatom, ha fel van telepitve a gepre a progi, es beutom a jelszot...

Nekem olyen problémám van a pendrive-ommal hogy eredetileg 128 MB-os lenne csak valami oknál fogva nem használhatok belöle csak 13,7 MB-ot.
Próbáltam formázni de semmi. a Windows és az összes alkalmazás is 125 MB-nak látja de használni akkor is csak 13,7 MB-ot tudok. Miért van ez?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

CLINT EASTWOOD9
Mi van konkréntabban!
Olyan hálósan fogalmazol

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

AtomHeart
Mondd csak, irtal-e valaha tollal..?

CLINT EASTWOOD9
Végre sikerült, de igen nehezen.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Gladiator
van kb 500 fajta pen drive. de a miénkét én megfogom és lehúzom. nem nagy ördöngõsség

CLINT EASTWOOD9
hogyen húzzátok le a pendrive-nak azt a részét ahol csatlakoztatni kell az usb-t?
Sürgõs lenne!
Elõre is köszi!

rushman
mondjuk úgy, hogy a féreg megfertõz minden meghajtót, és épp csatlakoztatva volt a PDrive-od! Ez ilyen egyszerû!

rushman
van

lehet hogy valami rejtett, vagy system file-ként van rejtõzve még akkor is amikor üresnek hiszed a pendrive-ot
bár nemtudom van-e pendrive-nak fat táblája egyéltalán

Taranov
Csak úgy lehet vírusos valami, máshogy nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Miért lesz W32.Pibfi vírusos az ember pendriveja csak úgy?

← ElőzőOldal 2 / 2