Pendrive Probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan problémám van , hogy van 1 gigás pendrivom most kaptam karácsonyra , tehát vadonat új és alig rakja át pár kb al a fájlokat, pedig a dobozra az volt írva 14mb/sec MAX.
Mit csináljak??
kérem a segítségeteket a válaszokat elõre is köszönöm.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Elég sok meghajtó van a gépben, nem tudom van e köze hozzá.
ZoneAlarm a tûzfalam lehet, hogy ez tiltja?
Kérlek segítsetek.
BomBa
BomBa
Kihúzni csak akkor illik ha a tálcán megjelent ikonra kattintva elõször leválasztod az eszközt ( vagy kikapcsolás után) - így biztonságos mert még lehet hogy ír rá a gép.
BomBa
BomBa
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Próbáltam formázni de semmi. a Windows és az összes alkalmazás is 125 MB-nak látja de használni akkor is csak 13,7 MB-ot tudok. Miért van ez?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Olyan hálósan fogalmazol
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Sürgõs lenne!
Elõre is köszi!
bár nemtudom van-e pendrive-nak fat táblája egyéltalán
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.