Továbbtanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek a fizetõs képzések érnek valamit?
REAL MADRID
amugy kepzomuvon van ilyen szak, bejutni lehetetlen😊
okj-s kepzeseknel keress, ott okitana ilyen alapszinten, aminek semmi ertelme😊
football without ultras is nothing
Kösz a tippet!!!<#mf3>#mf3>
Egyetemet vagy fõsulit nem leltem!
REAL MADRID
csodákra képes 😊
REAL MADRID
Olyan iskolákat keresek ahol számítógépe grafikát lehet tanulni! (pl. Photoshop, Flash meg ilyenek)
Aki tud segísen!
REAL MADRID
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
félig meddig off, de amig várok az egyetemre elvegzek egy féléves operatõr/vágó tanfolyamot, februartol indul es juliusig tart.
ami pedig on,hogy felkerestem am agyartanarom es aztmondta szociologiara 120 körül lesz a ponthatár(tavaly 80 volt<#falbav>#falbav>) , well... annyim nemlesz 😛 de azért beadom oda is hátha téved.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Fehérvár is kb ugyanolyan messze lenne innen, nem a távolság miatt
de az összes haver/barát is oda készül vagy már oda jár és tartani akarom velük a kapcsolatot, ez sztem elég fontos érv mellette 😊
kössz az alternatívákat. és igazad van, én sem tudom még pontosan, mi a célom, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül az idén felvételizni készülõk közül
de a te döntésed, te választod meg a sorsodat... csak ahogy látom elég haloványka elképzelésed van egyáltalán arról, hogy mi is érdekel és hova akarsz járni ezért vetem fel az alternatívákat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és mindenképp itthon, bp-n akarok továbbtanulni
akkor az ELTE a legjobb választás, nem?
errõl a Károliról vagy a Pázmányról miket hallottatok?
(plusz senki nem teszi kötelezõvé, hogy ebben az országban járd végig az iskolát, rengeteg ösztöndíj meg ilyesmi van elrohangászni nyelvterületre tanulni)
gondolj bele felvesznek es olyat kell tanulnod amit utálsz. rossz!
(es remenykedsz h sikerül atjelentkezni 😊 )
ja de ilyen néprajzhoz magyar vagy töri kell, amiket annyira nem bírok 😞
amúgy tök érdekes dolgok vannak német mellé amit kiírtak - akár a néprajz, akár a skandinavisztika - vagy lehet másodiknak venni a németet és úgy is van millió lehetõség - bár szerintem egy német-skandi az teljesen jó lehet 😊
meg az, hogy valamilyen szakpáron elkezded az iskolát az nem jelenti azt, hogy ott is kell befejezned ám - menet közben is lehet ide-oda váltogatni meg újabb dolgokat felvenni / leadni... csak kerülj be
vagy mindenképp infoval kapcsolatos?
azt tudom hogy némettel akarok valamit kezdeni a jövõben és az is biztos hogy az ELTE-BTK német szakját jelölöm meg elsõ helyen, de foggalmam sincs, mik legyenek az alternatívák, ha esetleg nem sikerülne oda... tudnátok valamit segíteni?
informatikatanár - német
informatikus könyvtáros - német
ezeket a szakpárokat nézegettem még, de semmiképp nem akarok tanár/könyvtáros lenni! 😊
az eltén kívül a Károli Gáspár Református Egyetemen lenne natúr német szak, de valamiér nem szimpi nekem ez a suli...
és az miért van hogy a Pázmány Péteren csak költségtérítéses német indul, államilag finanszíozott meg nem? pedig oda szívesen mennék
jah, nekem van még két évem, addig rendszerváltás lessz

, de a szakok csak nem változnak
szal, valaki világosítson már fel, mi a különbség az alábbi szakok közöt:
programozó matematikus
progremtervezõ matematikus
programtervezõ informatikus
mûszaki informatikai
és mi ez a kétciklusos dolog? alapdiploma+ lehetõség mesterdiplomára vagy mi...
és biztos vannak itt mindenféle informatikai szakokról: melyik a jo? mik a tapasztalatok? én nem szeretnék olyan helyre menni, ahol csak az elméletet nyomják nagyon...
válaszokat elõre is thx
football without ultras is nothing
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
érettségi bizonyítvány másolatot nyílván akkor küldöd ha már letetted.
Hajrá Dózsa György!
120 feletti pont csak plusz pontokkal lehet: nyelvvizsga, okj, stb.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mellesleg az is van írva hogy az érettségi bizonyítvány másolatát is küldjem....de azt nem tudom március 1-ig mert májusba érettségizek.
holnap megérdeklõdöm az inglistícsörtöl
Traxion: hát, akkor meg fogom érdeklõdni hoyg van e rá valahoyg esély hogy hamarab megcsináljam.
Merthogy a külkerre alapból muszály a nyelvvizsga 😞
Nem is tudom mit jelöljek meg a többinek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.