Dream Theater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
Szerintem a játékát sem:

http://www.youtube.com/watch?v=31c-FL0ZlZ0&feature=player_embedded#at=53

Egy õrült a fazon 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

HTS s3rg1nh00
legalább nem lesz nehéz megszokni a srácoknak az új nevet...Mike😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

edios
AND THE NEW DRUMMER IS..... MIKE MANGINI

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

szolszil
<#eljen><#worship>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

artschi
2011. augusztus 04.
FEZEN

DREAM THEATER

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

HTS s3rg1nh00

Metalmilitiakid
na itten vane, nemtom meddig lesz fent úgyhogy siessetek vele 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jöhet.

Metalmilitiakid
Került nekem egy scenes albumba egy One last time ami nem az eredeti, nem hallott valaki valamit arról, hogy van ennek vmi alternate verziója vagy valami ? Ha érdekel valakit fel is töltöm valahova hátha megtudjátok mondani mi is ez igazából.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Slayerboy
És még a ték-et is kihagytam.. 😞

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
Áá ezt nem hiszem el komolyan.. 😞 Én is dobolok, és nagyon nagy hatással volt az én stílusomra a DT és Portnoy.. erre tessék. Hihetetlen..

Slayerboy
<#schmoll2><#schmoll2>

<#szomoru1>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

mumpic
Az elõbb olvastam én is :-|

Voyager5
Soha nemgondoltam volna, hogy ez megtörténhet.
De hát ez van. 😞
Neeeeeeeeeeeeeeeeee
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
mumpic
Vótmá? 😊

mumpic
portnoynak egyre több tetkója van

szolszil
<#eljen><#eljen><#eljen><#nyes><#nyes><#nyes>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

HTS s3rg1nh00
gondolom mindenki látta,de azért:

edios

A Silent Man single hiányzik a listájukból, pedig elég hosszúra sikerült 😛

Miért kéne kövezni?

Pólóm még nincs, Images and Words-öm van.😄

ebay ;-)

Valószínûleg ez lesz,vagy még megnézem valamikor azt a Vikinget.
Kösz mindkettõtöknek.

Headbangeres pólók azok valóban xarok.
Ha minõségi pólót akarsz, akkor a Vikingben vegyél.
(régebben legalábbis minõségi cuccuk volt, pár éve nem voltam arra)

mumpic
Szerintem vegyél egy rendes pólót, és valahol nyomasd rá a neked tetszõ DT-s mintát. Nekem régen Headbangeres pólóim voltak, de mind szar minõségûek.

Üdv. Normális DT-s pólót hol lehet venni,vagy honnan lehet rendelni? Személyes tapasztalatok alapján kéne a válasz,mert én nem találtam Szolnokon, Budapestre nem szeretnék emiatt felmenni, és rendelni meg nem tudom,hogy honnan kéne...
Kösz elõre is.

Slayerboy
<#mf2> Majd legközelebb.. 😛

artschiatwork
hát, sajnálhatod, hogy kihagytad. Az Awake-es számoknál 1-2x elment a hangom, úgy ordítottam õket 😊

Slayerboy
Ezek szerint akkor jó volt.. Én meg nem tudtam elmenni.. De remélem lesz még rá lehetõségem. :S

HTS s3rg1nh00
http://www.dailymotion.com/video/x9r6ae_dream-theater-medleybudapest-2009_music
itt a medley,de lehet megcsinálom még1x,mert idegesít a vízjel...

szolszil
képek a koncertrõl
<#worship><#worship><#worship>

mumpic
Ja! És a lábdobokon mi volt az a maszat?

mumpic
A sztaki szerint mégis sziniknek kell ejteni 😊.

Metalmilitiakid
hát igen a szöveg , semmit nem lehetett érteni , 2 sorral mögûlem gúnyosan meg is szólalt egy csávó : "Teljesen egyetértek a szövegel !" 😄

nekem az volt a bajom a Cynic-al, hogy az összes szám ugyanarra a kaptafára készült, egy technikás-pörgõs zene, amire egy unalmas, vontatott éneket ráhúztak; ami ráadásul annyira effektezve van, hogy alig lehet érteni.

Az Arénával meg az a bajom, hogy ha már x milliárd forintot elköltöttek rá; azt a rohadt lelátót miért nem tudták rendesen megcsinálni ??

HTS s3rg1nh00
ez a demó változat,az "eredeti",ezt tolták már a download feszt-en is,amirõl még közvetítés is volt,csak elfelejtettem szólni😞
viszont lesznek ám videók,az elsõ 32 percet,meg az utolsó 16-ot vettem fel...néha Petrucci már nagyon szúrós szemmel nézett,hogy "Hé te ott,teszed le azt a telefont!"😄DD!
íme a download feszten játszott Hollow Years

szolszil
igen
a refrén végén james beszúrt még két sort, csak a másodikat értettem. valami olyasmi, hogy "you'll get the message" aztán tovább az eredeti "and maybe you'll understand"

mumpic
Milyen változata volt ez tegnap a Hollow Yearsnek? A refrénnél mintha más lett volna a szöveg, de nem értettem.

szolszil
fantasztikus koncert volt, a "letépi az arcod" kategória
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Dream Theater 2009.07.01 Budapest
igyekszem bõvíteni

HTS s3rg1nh00
nagyot ütött a tegnap este,talán ma feltolom a videóimat,ahogy így néztem képben egész jó,hangban nem annyira,de majd eldöntitek😊

edios
Ez egy nagyon-nagyon színvonalas koncert volt. Sok szóló rész, egész jó számok (Beyond this life, Erotomania, Voices, Caught in a web, Solitary shell, Pull me under, Misunderstood, Hollow years, Metropolis-Learning to live-Change of seasons mix stb.)

Csináltam a legjobb kiállásról egy videót, sry a minõségért, de a hangulatot visszaadja.

Metalmilitiakid
jaja kamionnal fel-le (miskolcról) 😄 fasza volt a koncert 😄 az elõzenekart kicsit sajnáltam mert õk meg próbálták csak rohadtul senkit nem érdekeltek 😄 , ja meg 2 csávó sikeresen elaludt a Dream Theater rész alatt 😄

jó volt 😊

edios
<#wave>

artschiatwork
nemsokára indulok a koncertre, megy még vki?