Wlan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy SMCWBR14-G routerem, egy SURFboard modemmal (motorola.) az SMC mindig ugyanakkor (általában) kiírja, hogy nincs net (disconnected), azaz a modem nincs bedugva. Ami a legjobb benne, hogy bevan dugva, az adminja is bejön, és azt írja anet megy!! mi a baja? segítsetek pls!
elõre is kössz
annyit tudok hogy egy wlan kártya az egyikbe de nemtom hogy a másikba is csak egy ilyen vagy abba wlan router-t kell kötni
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
T-Online féle Linksys rouater + USB-s WLAN eszközzel mûködõ hálozatunk van, FTP-n sikerül is összeköttetést találni a két p küzt, de a windowsos belsõ háló nem hajlandó mûködni. Mit kellene állítgatnom rajta, illetve kiengednem a tûzfalon?
Tûzfallal az a politikám, hogy amit nem tudom, hogy mit csinál azt nem engedem ki. Így folyamatosan tiltva van az "NT - kernel és rendszer", az "LSA shell (Export version)", és a "Generic Host Process for Win32 services". Valamelyik ezek közül lenne a belsõ háló? A Generic Host Process gyanús, de csak úgy nem akarom kiengedni netre, próbálkozásképp, ki tudja, mit szed össze...
Ti hogy oldottátok meg?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(O_o)
(O_o)
(O_o)
Ajánlom a figyelmedbe a Brazil FW Routert! Ez egy kiválóan alkalmas Linux server, nem kell tõlzott tudás rá, ingyenes, a net sebességét lelehet vele szabályozni, a telepítéssel kicsit killódni kell, de nekem készen, megy, tökéletes, próbáld ki!!!!! Megéri.,webes elérésû, SSH, helysi Monitoron át is billel.
Egyébként:
ha meg akarod osztani a cuccot, akkor alapból nem D-Linket kellett volna venned (az is jó) mert egy nagy...hogyismondjammicsoda. Nekem U.S.Robotics WlanRouterem van, kiválóan mûködik, vagy vegyetek a wireless-bolt.hu -ról EW AP-t! 10ropi, mindkettõtöknek kiválóan alkalmas.
(O_o)
Pár napja vettem egy SMCWBR14-G2 wireless routert, sikeresen beconfigoltam, viszont ha elkezdek torrentezni akkor egy idõ után elszáll az egész net és wlan-ról nem lehet csatlakozni a routerre (látja a gép, hogy van hálózat, de a csatlakozás sikertelen). Mi lehet a probléma oka?
Atmeneti megoldaskent szeretnek osszekotni ket gepet DWL-G122(US😎 es a netet megosztani.
A "szerver" gepben 2halokartya van az egyiken jon a net. A masik kartya uresen van. Itt a halozat AD.HOC -ra van allitva.
A "kliens" gepben INFRASTRUCTURAL, mindket helyen fix az IP.
Erdemes a D-Link programjaval allitgatni, vagy hagyjam, hogy a windows kezelje??
Ha jol tudom akkor "Hálozati Hid"-at kell letrehoznom a szerver gepen, de melyik ket eszkoz kozott??
ezek vannak:
1. Az a halokartya amin jon a net
2. A hasznalaton kivuli halokartya
3. A Wlan eszkoz
(most ott tartok, hogy latja a szervert a kliens gep, de se halozat, se net nem erheto el)
(O_o)
A kabeltv koax kabelet dugnam bele, es egy vevovel pedig neznem a TV-t.
hehe<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
(O_o)
Ugy o mondjuk az elso emeleten lakik, a haverja meg a hatodikon? 😊
(Ablakok ugyanarra az utcafrontra neznek, lehet az elonyt jelent...)
Szerintem egy sima LINKSYS WRT54GS router a gyári antennajaval kapcsolatba lepne ilyen tavolsagban is egy LINKSYS WUSB54GS vevovel...
(Esetleg lehet hozza kapni nagyobb antennat is, azzal csak megoldhato.)
Es mennyire hatol at a betonon? Ha mondjuk 5-10 emeletet szeretnek athatolni vele, akkor megoldhato?
(Csak mert olyan routeren ami mindkettõt tudja, külön fel vannak tüntetve.)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az szerintetek mér van, hogy a wireless routerhez nemtom hozzákapcsolni wlan-on keresztül a laptopot? Egyszerûen a laptop nem érzékel semmilyen vezeték nélküli kapcsolatot. Fujitsu-Siemens Amilo L1300-as a gép, Trendnet a router.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.