Mire jó 1GB ram?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem játék alá egyenlõre bõven elég 512.Vehettél volna inkább új video kártyát...
😊)
Nem tom nekem érezhetõ az 1gb 400mhz-es Kingston memória a 256Mb sd után😊1ébként minden gyorsabb Xp-nek különösen jó ha sok van a memóriádból az ugy is zabálja..Meg mondjuk Generalsozás közben sem egy utolsó szempont

Ahoz kevés az az 1 giga 😊))
Bár tény hogy azzal már otthoni szinten kevés dolgot nem tudsz megcsinálni,de ipari szint az renderfarmnál kezdödik több terra memoriával....
Bár tény hogy azzal már otthoni szinten kevés dolgot nem tudsz megcsinálni,de ipari szint az renderfarmnál kezdödik több terra memoriával....
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A kérdésedre a válasz igen nekem 1gb ram van a gépembe és mikor bõvitettem 512mb-rõl elégé éreszhetõ sebességnõvekedést észleltem az xp-m alatt. Én az XP betõltõdésénél vettem észre jelentõs gyorsulást. Meg tapasztalatom szerint mintha kevesebbet swap-elne az xp.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nincs semmi hatása, add nekem.
😊
😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nekem 2X512MB 400Mhz van, de csak azért, mert így gyorsabb, mintha csak 1 modul lenne a gépemben
Retteketet
Hy!
Az érdekelne, hogy van-e külömbség 512Mb és az 1Gb ram között?
Tudomásom szerint 98 alatt igencsk érzékelhetõ volt a külömbség, de ez xp alatt is mûködik?
konfig: Abit NF7, AthlonXp 2200+, 1Gb Samsung DDR400Mhz, Asus Radeon 9200SE 128Mb, 80Gb 7200/2Mb IBM HDD.
Eddig 512Mb/333-as ddr volt benne, és nem nagyon érzek változást. Bár még nem is állítottam semmit a rendszeren!
Van valami tapasztalata valakinek? Mit állítsak, hogy jobb legyen a hatás?
Az érdekelne, hogy van-e külömbség 512Mb és az 1Gb ram között?
Tudomásom szerint 98 alatt igencsk érzékelhetõ volt a külömbség, de ez xp alatt is mûködik?
konfig: Abit NF7, AthlonXp 2200+, 1Gb Samsung DDR400Mhz, Asus Radeon 9200SE 128Mb, 80Gb 7200/2Mb IBM HDD.
Eddig 512Mb/333-as ddr volt benne, és nem nagyon érzek változást. Bár még nem is állítottam semmit a rendszeren!
Van valami tapasztalata valakinek? Mit állítsak, hogy jobb legyen a hatás?
Egy ideig biztos nem kell memóriát bõvítened. :-D
← ElőzőOldal 3 / 3