Mire jó 1GB ram?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem játék alá egyenlõre bõven elég 512.Vehettél volna inkább új video kártyát...

😊)
K.András
Elég nagy baj volna ha nem éreznéd a különbséget 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Nem tom nekem érezhetõ az 1gb 400mhz-es Kingston memória a 256Mb sd után😊1ébként minden gyorsabb Xp-nek különösen jó ha sok van a memóriádból az ugy is zabálja..Meg mondjuk Generalsozás közben sem egy utolsó szempont
K.András
Ahoz kevés az az 1 giga 😊))
Bár tény hogy azzal már otthoni szinten kevés dolgot nem tudsz megcsinálni,de ipari szint az renderfarmnál kezdödik több terra memoriával....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Lacc
Hát a BF-ben gyorsabban tölti nekem így a pályákat 😄
FREAK
kezdj el 3dsmax-ot használni ipari szinten....

Riszpekk

bon
A kérdésedre a válasz igen nekem 1gb ram van a gépembe és mikor bõvitettem 512mb-rõl elégé éreszhetõ sebességnõvekedést észleltem az xp-m alatt. Én az XP betõltõdésénél vettem észre jelentõs gyorsulást. Meg tapasztalatom szerint mintha kevesebbet swap-elne az xp.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nincs semmi hatása, add nekem.
😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

EOX
Nekem 2X512MB 400Mhz van, de csak azért, mert így gyorsabb, mintha csak 1 modul lenne a gépemben

Retteketet

Hy!
Az érdekelne, hogy van-e külömbség 512Mb és az 1Gb ram között?
Tudomásom szerint 98 alatt igencsk érzékelhetõ volt a külömbség, de ez xp alatt is mûködik?
konfig: Abit NF7, AthlonXp 2200+, 1Gb Samsung DDR400Mhz, Asus Radeon 9200SE 128Mb, 80Gb 7200/2Mb IBM HDD.

Eddig 512Mb/333-as ddr volt benne, és nem nagyon érzek változást. Bár még nem is állítottam semmit a rendszeren!

Van valami tapasztalata valakinek? Mit állítsak, hogy jobb legyen a hatás?
Egy ideig biztos nem kell memóriát bõvítened. :-D

← ElőzőOldal 3 / 3