Hány fok van???
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4
Bent:22
/A kurvaanyádat nem ismerjük, eltévedtél.!/
/A kurvaanyádat nem ismerjük, eltévedtél.!/
kurvaanyád
kint: 16
Körülöttem 360
ideje feltámasztani a topikot téli álmából :)
1
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
27..legalább...szept utolsó napján állítson már magán a nyár..vegyen már vissza..nem robot vagyok,hogy bírja a fejem:))
tudom,láttam a térképen te szenya..bp a felezõ volt és már szopta a 31et és szopni is fogja..rohadt katlan:)
Na az Index már holnapot is átírta 22-rõl max 30 fokra..hát a kurva életbe nem akar már kitakarodni ezt a hõség innen?:)))
ez így még nem igaz sajnos:)
majd kedd körül kezd alakulni:)
majd kedd körül kezd alakulni:)
megint meleg rekord dõlt meg,megint MÉG 3 nap kánikula és meleg éjjelek..<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
na már vörösödik a kurva hõtérkép
várd ki a végét..én még nem kiabálnám el a helyedben:)
17° és ideje volt már
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
híradóban megint hogy örült a fejük,hogy jajdejó,még 5 nap 30 fok körül..dolgozzanak meg járjanak suliba kánikulában..picsába már,az õszömet akarom,mint tegnap,20-21 fok,borús,nyugis,kicsit esõs..szeles..:)
budapestet mikor hûti már le egy kis esõ?..a betont,a házakat?...csak a szél..söpri el a felhõket...kárpát medence a kárpát medencében..
meg éjjel mindig itt a legtöbb,máshol cidriznek a 16 fokban,itt meg 21 kint..
meg éjjel mindig itt a legtöbb,máshol cidriznek a 16 fokban,itt meg 21 kint..
addig meg volt itt 34 is:)
megint úgy jövök ki éjjel 11kor!!..melóhelyrõl,ahol átlag 26 fok van a klíma miatt a meleg sarkokban is,hogy kint párás és legalább ugyanannyi!!!..itthon meg alapostetõ még rátesz,a falak is,az amúgy kereszthuzatba nyitott lakásban..hát mi a tosz van itt?:))
elég lesz már ebbõl na<#boxer>#boxer>
Biztos úgy lesz hogy Október közepéig ilyen átlagnál enyhébbek aztán hirtelen bejön majd a -10 fok vagy hasonló.Mostanában egyre szeszélyesebb az idõ,olyan mint egy menzeszes nõ :/
õszt akarok most már..nem 30 fokot!!
esti vihart pont elkerültem, mire hazaértem fél 1-kor itt már nem is fújt a szél, végre jó idõ van :)
anno 1987
kurva anyjába,hogy ennek mindig olyan szélviharral kell véget érnie,hogy ablakot se lehet nyitni és tudod kint milyen fasza végre és bent megdöglesz a kibaszott falakból jövõ 1 hetes 50 fokban..istenit már
Oldal 1 / 6Következő →