Boldog családom!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Fúúú ez durva!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
sejtettem, hogy vannak gyilkos hajlamaid 😄DD

Titan
Valamelyik nap késõ este, az ágyban durozsóltam nejem fülébe egy kellemes pásztoróra reményben...
- Kicsim! Megmaszírozzam a hátad?-súgtam
- Nem kell!-válaszólta élesen
- Nincs meleged?- cirógattam gyengéden...
- Fogd már be! Álmos vagyok nem érted?? Nem igaz, hogy nem tudod befogni a pofádat!-torkolt le miközben Én nagyokat pislogtam
- Jól van, jól van!- viszakoztam sértõdötten- Seggembe dugót ne dugjak??!!- szellentettem eggyet, mondván már úgy is mind1....

Kata
Úgy 2 éves lehettem, amikor nagymamát mentünk látogatni. Kint játszottam a kertben. Mamámnak volt baromfiudvara, és alig totyogó pelyhes kis libái. Én megfogtam õket a nyakuknál fogva, és lefektettem õket, hogy aludjanak - ilyet játszottam. Valójában a fogással azonnal nyakukat törtem és/vagy megfolytottam, így elégedett mosolygással nyugtáztam, hogy a kis libák milyen szépen alszanak katonás sorban a bokor alatt, ahova letettem õket, óvva a napsütéstõl, és az erõs fénytõl, mert hát ott senki nem tud aludni. Az eset kiderültével apukám jókat nevetett, nagymamám meg sápítozott és a fejét fogta, hogy megtizedeltem a kisliba-állományát.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
jójó okok ELHISZEM

Titan
Mi a korai? Az erekció?? Mert, nehogy azt hidd...láttam már...

Bandew
Lehet nem kellet volna annyira hátrahajlítani a lábát.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Titan
Elsõszülöttünk kb. 1 hónapos korában történt a kövi eset:
A gyerek nyûgös volt, valszeg fájt a hasa. Erre a fikcióra fel is hívtam hitvesem figyelmét, mire a gyereket a felenkázóra fektette és megkezdte a pelenkázás szertartását...
Kisruha gigomból, pelenka szakszerû feltárása, gyerek lába megfog, finoman hátrahajlít, hogy a seggtörlõvel a leghatékonyabban el lehessen végezni a tisztitás mûveletét...
Gyermekünk erre a pillanatra idõzítette a sugárirányú tûzoltóslagot megszégyenítõ fosást, ami teljes egészében beterítette nejem ábrázatát és a környezõ bútorokat...
Az akciót gyermekünk elégedett mosollyal nyugtázta.
- Nézd mama rádmosolygott a gyerek!-jegyeztem meg apai büszkeséggel.

Tuvok
õõõõ, nem azért mondtam, csak 7 évesen kicsit korai nem ?

Titan
😊

fm
nem vágom pontosan,de maj rákérdezek bõvebben ha ennyire érdekelnek a részletek 😉

Tuvok
7 évesen ? hmm

fm
igen,idõsebbik bátyám. én még 2 éves sem voltam akkor...

Bandew
Ja, testvéred mi?

fm
anyám mesélte a köv.sztorit:
testvérem rohan ki ijedten a fürdõszobából(max 7 évesen,bár nemtom pontosan) és kiabál:
-Anya! ANYA! Csont van a kukimban!

...pedig csak erekció volt 😄

Titan

Titan
CSaládi pofavizit hétvégén...ebéd, bezsélgetés, gyerekek...
Nagyobbik fiam 1.0 4 évesen megkapta nagymamától a következõket:
-Jaj már Te gyerek, olyan nagy vagyól és okos! Hát tudod-e hány éves vagy??
-Igen!-válaszólja gyerek 1.0 sugárzó arcal
-Na, és hány éves vagy??-kérdi a nagyi döbbenten, hogy milyen okos ez a gyerek...
- Fél kettõ!!!

Nejem mókás kedvében hülyeségekre tanítja a gyereket...

Punker
nincs Star Trek és unatkozol?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Már nem emléxem miért, de egyszer azt mondtam páromnak, hogy Drágám, benned egy költõ veszett el ! Erre furán rámnézett és azt mondta: Szerintem Te voltál az !

😊

Bandew
Na, legalább tanulok majd valamit.

Titan
Nos kezdem Én a sort...
Kedves imádott nejem szájából hangzott el a következõ mondat: Fejezd már abba hagyjad!

Titan
Kedves családos emberek!

Ezt a topikot azért indítottam, mert ilyen még nincs és szerintem igencsak lehet ide írni olyan aranyköpéseket, amiket imádott anyósunk, apósunk, nejünk, urunk, csemetéink tóltak bele az arcunkba, akár egy kiadós veszekedés során vagy csak egyszerûen spontán!

← ElőzőOldal 2 / 2