Boldog családom!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Kicsim! Megmaszírozzam a hátad?-súgtam
- Nem kell!-válaszólta élesen
- Nincs meleged?- cirógattam gyengéden...
- Fogd már be! Álmos vagyok nem érted?? Nem igaz, hogy nem tudod befogni a pofádat!-torkolt le miközben Én nagyokat pislogtam
- Jól van, jól van!- viszakoztam sértõdötten- Seggembe dugót ne dugjak??!!- szellentettem eggyet, mondván már úgy is mind1....
[/cserf][/fülünyúl]

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A gyerek nyûgös volt, valszeg fájt a hasa. Erre a fikcióra fel is hívtam hitvesem figyelmét, mire a gyereket a felenkázóra fektette és megkezdte a pelenkázás szertartását...
Kisruha gigomból, pelenka szakszerû feltárása, gyerek lába megfog, finoman hátrahajlít, hogy a seggtörlõvel a leghatékonyabban el lehessen végezni a tisztitás mûveletét...
Gyermekünk erre a pillanatra idõzítette a sugárirányú tûzoltóslagot megszégyenítõ fosást, ami teljes egészében beterítette nejem ábrázatát és a környezõ bútorokat...
Az akciót gyermekünk elégedett mosollyal nyugtázta.
- Nézd mama rádmosolygott a gyerek!-jegyeztem meg apai büszkeséggel.

testvérem rohan ki ijedten a fürdõszobából(max 7 évesen,bár nemtom pontosan) és kiabál:
-Anya! ANYA! Csont van a kukimban!
...pedig csak erekció volt 😄
Nagyobbik fiam 1.0 4 évesen megkapta nagymamától a következõket:
-Jaj már Te gyerek, olyan nagy vagyól és okos! Hát tudod-e hány éves vagy??
-Igen!-válaszólja gyerek 1.0 sugárzó arcal
-Na, és hány éves vagy??-kérdi a nagyi döbbenten, hogy milyen okos ez a gyerek...
- Fél kettõ!!!
Nejem mókás kedvében hülyeségekre tanítja a gyereket...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😊

Kedves imádott nejem szájából hangzott el a következõ mondat: Fejezd már abba hagyjad!