Kedvenc fórumozód?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
szerk.: Tarajos Sül elsõdleges kedvenccé lépett elõ. színt vitt az SG életébe 😉))))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
...ami a szívemen az a számon... DE nem vagyok bunkó...szal, megbántani sosem akarok senkit!
Köszönöm szépen! <#puszi>#puszi>
Én azért nem írok sorrendet vagy listát, mert félek lenne, akit kihagynék és állandóan pótolgathjatnám a listát <#vigyor2>#vigyor2>...így csak annyit tudok mondani, hogy 1-2 ember nem szimpatikus, sok más, köztük te is viszont azok vagytok! 😊
Canon 450 D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Canon 450 D
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
szal mindegyik ugyanúgy néz ki,ugyanúgy gondolkodik,ugyanazt érzik/gondolják mindenrõl,ugyanúgy reagálnak bizonyos helyzetekben,ugyanúgy körbevihogják a fejüket amikor "viccelõdnek"..
érdekes faj...fura h náluk a hímek is elég femminimek...:-D<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
amúgy meg ha igazad is van,csak gondolj arra,h ugyanezt csinálná a legtöbb emberke,ha õ lenne mod.!
de sebaj...én eccerû,"nemmoderátor" lényként is élvezem az életet...<#idiota>#idiota>
van ,amikor csak nem szimpi neki valaki és amikor csak tudja beleköt ...
most azonnal kéred a címet ,vagy ráér ?
nem szeretek egyedül enni ...<#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Mindenki!!!
kivéve 1embert.....
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nah hagyjuk...tényleg nem rád értettem...
csak nekem mindkettõjük szimpatikus,ér érthetõ h mit miéret tesznek.
miért, milyenek a nem ártatlan kis fórumozók? szpemmelnek a rohattak? :Ð
de oks, hagjyuk:Ð
de hagyjuk...nem magyarázom meg..ne offoljunk..
különben meg mondtam,h nem célzás volt!
és nyílván nem az ártatlan kis fórumozókkal kerül konfliktusba...
csak épp nem szeretik a fa**ságokat,meg a hülyéket!
{félreértés ne essék...nem célzás volt..csak objektíven kellene gondolkodni!!)
Kepper isz dö beszt
akit legjobban utálok: St meg Punker <#smile>#smile>
nos van több is:
-Franco dö beszt
-Fájreksz
-McFrost
-Takezó dö beszt
-fsgh
-Sysfox
-Szanics
bocs akit kihagytam
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.