Galaxis Útikalauz Stopposoknak - Douglas Adams világa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ismerjek rá a könyvre:
legyenek benne: Arthur, Zaphod, Ford, Trillian mindenképpen
nem tudom mit szólna bárki is ha egy western történet kezdõdne velük érted. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
látom tök hiába jártattuk a szánkat fél évig szerte a neten... sebaj

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Hogy egyik kedves baratom szavaival eljek :

"Wtf?"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
pontosan úgy ahogy leírtam. két teljesen külön mû, néhány szereplõn meg mondaton kívül semmi közük egymáshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Ez most hogy erted?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
mi köze a könyvnek a filmhez?

Aquir
a megfelelõ arány. legyen poénos de közbe ismerjek is rá a könyvre 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

grizzly21
hm most láttam a filmet.
nekem tetszett 5letes!
sztetek a poénok vagy a történet benne a fontosabb?

Dzsini
egy lényegtelen szereplõ a készítés idején, teljesen átlagos kinézettel (a castban nincs is megemlítve)

ja, a Zaphod esemény: sajnos az történt, hogy a Nagy Z pont 1-2 nappal az itteni megjelenése elõtt újított be egy új "titkárnõt", és mindenki nagy meglepetésére eltûntek néhány napra a nyilvánosság elõl, csak a titkárnõtõl sikerült pár furcsa információt megtudni... viszont az egyik riporter aki a helyszínre utazott egy baleset során egy alternatív univerzumban részt vett a sajtótájékoztatón és tartott is róla egy beszámolót nekünk (vagy tényleg megvolt a sajtótájékoztató és csak mi csúsztunk el egy másik dimenzióba... vagy nem is tudom)
a nemzetközi fórumra felkerült az egész esemény és a további események is azóta

RelakSfromhome
Attól még randa <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
de amikor a film/rádiójáték készült (1978 és 81), akkor még a 4. könyv nem készült el (1984), vagyis talán még DA se tudott róla, hogy az a szereplõ Fenchurch lenne - az "csak egy lány" ott (abban igazad van, hogy késõbb visszamenõleg Fenchurch-é válik)

RelakSfromhome
Akkor vedd elõ a második epizódot a sorozatból, az elején ott van.

Idézem a könyvbõl a pontos szöveket:
"Ám egy csütörtöki napon, csaknem kétezer évvel az-
után, hogy valakit felszögeztek a fára, mert azt mondta,
milyen remek is lenne, ha az emberek a változatosság
kedvéért kedvesek volnának egymáshoz, egy rickmans-
dorfi kávéházban magányosan üldögélõ lány rájött, hl
volt kezdettõl fogva a hiba, és hogyan lehetne a világot
kellemessé és széppé tenni. A megoldás ezúttal helyes
volt, bevált volna, és még csak föl se szögeztek volna
senkit sehová.
Bármily szomorú is, a leány nem jutott el a telefonig,
hogy beszámolhasson valakinek a felfedezésérõl, mert egy
szörnyen ostoba katasztrófa meggátolta benne; a megol-
dás így mindörökre elveszett.
Ez a történet nem a leányról szól.
Ez a történet a szörnyen ostoba katasztrófáról, és egy-
némely következményérõl szól."

A negyedik könyvben az utolsó mondat valami ilyesmi: (lusta elõcitálni a könyvet)
Ez a történet végre arról a leányról szól.

Tehát akinek eszébe jutott a megoldás, az bizon Fenchurch.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
Fenchurch egyetlen filmformátumú változatban sem fordult elõ, lévén a 4. könyvben szerepel...

RelakS
Régi sorozatban olyan kár, hogy Ford valami tejfelesszájú pisis, Trillian egy kiken szõke k@rv@, meg Fenchurch (vagy hogy írják) is igen jellegzetes angol fejjel rendelkezett :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sephi
Lehet elhalgattattak 😄

RelakSfromhome
Wáááhááá!!! Ûberbrutál ez a régi sorozat 😄

Lacee
ja, meg 894 is pl... de ez nemlényeg 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aquir
#897?

Lacee
elnöki képrõl jut eszembe, nem volt valaki a budapesti "Zaphod Beeblebrox for president" sajtótájékoztatón még márciusban? h ajól emlékszem, Dzsni készült oda de azóta nemigen láttam errefelé... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Megnéztem én is. Haláli... Ford marha jól ellett találva, meg szerintem Dent is.
Zaphod már nem annyira.
De nagyon tetszett. Ki is égettem magamnak :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

hen-tes
jajj, az a tv sorozat tényleg durvásan régi 😄
elsõ két részt már megnéztem belõle, többire nem volt idõm

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

WWÁÁWÁÁWÁW!

Zaphod valami isten volt! Bírtam azokat ak épeket a falon! Nincs abból valami nagyobb verzió? Akarok egy olan elnöki képet!
Eye-scream
Ja és nem 70es évek vége, hanem 80as évek eleje 😄
Az új film leszedhetõ verziója 2 CDs.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Amit leszedtél az a hatrészes TV sorozat valószínûleg. Az van, meg az új film.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Narancs
Tsá srácok!
Hány film készült a könyvbõl? Mert elkezdtem leszedni 1et, de az nagyon gáz, full 70es évek vége érzet. A szereplõk se azok mint a trailerekben, de a story stimmel...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Aquir
=)

hen-tes
htx<#zavart1>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
Detar Aniko (Detar Eniko nagymamaja)

Dzsini
Douglas Adams

hen-tes
bocs a láma kérdésért , de mi az a DA?

Panzerfaust
Olvastam már párszor, de akkor ezért nem emlékeztem rá😊)

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dzsini
mármint az hiába, hogy ott keress róla információt - tessék csak elolvasni 😊

Dzsini
hiába, csak filmben szerepel.

Panzerfaust
Köszi, asszem el kell olvasnom megint.

Dzsini
nemnem, legalább fejrõl volt szó 😊

Lacee
ha az orra is anak számít akkor kb 200 😊

Dzsini
menj el moziba, és nézd meg ott - vagy várd meg a dvd-t.

sweech
letöltöttem a filmet, de ha elindítom csak feketeség van hang nélkül....valaki??

Dzsini
a DA fejre visszatérve legalább három különbözõ helyen meg lehet találni (egyesek szerint négy, de az majd kiderül ha kijött a dvd)

hen-tes
akkor jól láttam 😄
meg van most az a régi sorozat, abban volt ilyen bádogember kinézete

Dzsini
Questular Rontok elnökhelyettes

Panzerfaust
Jaj még csak annyi, hogy az a fekete hajú csaj a vogonokkal, az ki volt?

maozedong
Stop!

Resurrection!

Aquir
légy elnézõ vele, hiszen õ "idegroncs" !!! 😊))

Iori
loll 😄

I love this game!

Lacee
pffffffffffff, ennek mi köze a témához?!

Hi. Nem tudja valaki hogy a Világok Harcát mikor mutatják be moziba??

Panzerfaust
Láttam. Nagyos kira. Bár néhol kicsit meglepõdtem, de azért a vogonok nagyon ott vannak.

[HUN]PAStheLoD
áz!
én most néztem meg, az egerek ott vannak 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Eye-scream
DA feje pedig az Arany Szív legutolsó alakja mikor a végén elindulnak. 😊