Baldur\'s Gate Dark Alliance 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
Hellosztok!

Nekem ma lesz meg ez a gém csak nem tudom ,hogy
milyen karival éredemes elindulni mert nem akarom
elrontani az elején.És még hozzátéve ,hogyha diablós akkor rulez.
Amúgy jóreggelt mindenkinek

Sephi
Nem nem! A csontvaz az en oldalamon harcol 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gyorsan csapjál rá valami buzogánnyal, mielõtt szól a haverjainak : )Ja ! Elég faszán lehet benne tuningolni, mondjuk jó drágán. A monk csajszli már kritikus találatnál általában 500-800 - at sebez. Nem sok komoly ellenfelem akad (mondjuk ez egy picit zavar is, de hát ez van : ))

Sephi
Hoppa nem is kepzeltem el hogy ez ilyen jo lehet😊

En valami barlangban rohangalok 😊 es van velem egy csontvaz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hi !

Nem biztos, hogy mindent megmutat. En a monk setit elf nõszeméjjel vagyok, lenyomtam egy egész templom szerzetest. Állítólag õk irtották ki a familiámat. Namost találtam egy könyvet, amit elovlasva új skilleket kapok. A cucc tényleg királyos. Bár most elég szopatós helyen vagyok : vékony földnyelveken kell kolbászolni, ahol fúj a szél és még az ellenfelek is lökdösnek. Ha leesel kampó. Ez egy picit uncsi...

Sephi
En valami elf magusal vagyok es annak non-stop a kezebe van egy konyv amibol olvas es vedekezik vele 😊

Sephi
Ha' na szal felurol latod... azaz felurol/oldalrol szal kicsit fura de rohadt elvezheto es gyonyoru a grafika. Az nem teccik hogy mar az elejen megmutatja az oszes magiat meg abilityt de na ezen tul lehet esni.

A karakterek csodalatosak szerintem 😊

CarajoEsp
Tiszta Diablo😞
Hehh. Azt hittem a Bg egy Rpg😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sephi
Es meg szerencse hogy nem irtam el a cimet 😊))

Sephi
Na! Ez egy jo jatek! Csodas a grafikaja es elvezheto jatek menetet es ami a fo hogy lehet ketten jaccani szal kurva jo! Majd irok meg ha jaccotuk mert egyedul nem akarok es haver alig er ra 😊))

Tiszta Diablo stilus csak full 3D 😊

← ElőzőOldal 2 / 2