Horoszkóp
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert télen minden hidegebb, lehet hogy ez valami ráhatást gyakorol az újszülöttre, melyet egész életében megtart (persze ez lehet, hogy hülyeség, és semmi köze hozzá)
Retteketet
mindenkiben van minden tulajdonsából egy pici
amúgy fordítsuk meg a dolgot:
Mi köze lehet valaki tulajdonságaihoz annak, hogy mikor született?
Miért lennének mondjuk érzelmesebbek azok, akik másujban születtek, mint akik novemberben?
amúgy fordítsuk meg a dolgot:
Mi köze lehet valaki tulajdonságaihoz annak, hogy mikor született?
Miért lennének mondjuk érzelmesebbek azok, akik másujban születtek, mint akik novemberben?
szerintem nagy hülyeség. csak olyan dolgokat írnak a horoszkópban, amiben szinte mindenki megtalálja maga tulajdonságait...
rám ez az indiai izébizé kurvára nem igaz, viszont máshogy jóval nagyobb igazságok vannak: a kos jegy leírása teljesen igaz rám, a kosok féle dührohamok és agresszió, valamint a "birtoklási vágy" része végképp. aztán ascendensem pont rák és oroszlán között van, ez is teljesen igaz, oroszlán része 100%osan illik rám, mindenben (öltözködés, tekintély követelése) detto a rák oldal is, minden érzékenységével együtt: "Gyakran túl érzékeny a sértésekre és a mogorvaságra", igen, és ha valaki sérteget akkor koshoz híven faszán bekattanok, ami az illetõnek tuti nem szerencsés...
szal rám bejön, de olyan szinten hogy ma-holnap mi lesz, mire kell figyelnem ugy még sosem néztem utána
szal rám bejön, de olyan szinten hogy ma-holnap mi lesz, mire kell figyelnem ugy még sosem néztem utána
"The trees move. Do you not see it?"
Én nem tudom mi vagyok, de amiket itt írtál ebbõl mind igaz rám. (És rém lusta, az kimaradt) :)
shit happens
Nem hiszek benne, szerintem hülyeségeket írnak. Profi ilyen embernél, aki megmondja a cuccot még nem voltam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Komoly???
a pénzhez jutás...meg az üzlet nem függ össze :))
a pénzhez jutás...meg az üzlet nem függ össze :))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
én is Föld-kecske vagyok, de egy csomó minden nem stimmel...
meg egy cseppet önellentmondásos is nem? "jó érzéke van a pénzhez jutáshoz" vs. "üzlethez nincs érzéke"
meg egy cseppet önellentmondásos is nem? "jó érzéke van a pénzhez jutáshoz" vs. "üzlethez nincs érzéke"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sziasztok...kiváncsi lennék a véleményekre, ki mennyire hisz benne, én most tudtam meg hogy a kinai horoszkóp szerint Föld-kecske a jegyem, és a jellemzõim:
"Kedves, szeretetre méltó, sokat vár az élettõl, de nem akar érte megdolgozni. Kell valaki aki ösztönzi, melléáll. Lelkes, de hamar elszáll a lelkesedése. Fontos neki az anyagi biztonság. Kreatív, igényes, sok minden kell ahhoz, hogy elégedett legyen. Nehezen barátkozik de hûséges barát. Jó érzéke van a pénzhez jutáshoz, nem szivesen mond le semmirõl, nagyvonalú tud lenni, ha nem kerül sokba. Hirtelen döntéseket hoz. Nem szereti az olyan munkát, ahol rögzített munkaidõ van. Szép iránti vágya erõs. Az üzlethez nincs érzéke."
....tök igazak rám...el kezdett érdekelni a téma...
"Kedves, szeretetre méltó, sokat vár az élettõl, de nem akar érte megdolgozni. Kell valaki aki ösztönzi, melléáll. Lelkes, de hamar elszáll a lelkesedése. Fontos neki az anyagi biztonság. Kreatív, igényes, sok minden kell ahhoz, hogy elégedett legyen. Nehezen barátkozik de hûséges barát. Jó érzéke van a pénzhez jutáshoz, nem szivesen mond le semmirõl, nagyvonalú tud lenni, ha nem kerül sokba. Hirtelen döntéseket hoz. Nem szereti az olyan munkát, ahol rögzített munkaidõ van. Szép iránti vágya erõs. Az üzlethez nincs érzéke."
....tök igazak rám...el kezdett érdekelni a téma...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
← ElőzőOldal 4 / 4