Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denevérember
Magasabb szinten mi éri meg? Melyik fér be hamarabb partyba? Egy tank vagy egy ork buffer?

In space no one can hear you scream.

Hali Eu Innova szerón adenát vennék 1kkktól 3kkkig pm itt vagy mail [email protected] cimre köszi elõre is.Forintért
Hali Eu innovan karaktert vennék 90+ vagy 95+ os érdekelne íjász tõrõs summoner vagy healer kaszt érdekelne pm itt vagy a [email protected] ra Köszi elõre is.
daemonervosa
nyilván ha hosszabb intervallumra veszel akkor olcsóbb.

Trolling is a art.

denevérember
Nos és mennyi idõre érdemes elõfizetni prémiumra? Egy hónap? Vagy még több? Igazából én munka mellett játszom csak,olyan napi 1-2 órát,de van hogy egy egész nap is kimarad... Kiszámíthatatlan,ezért kérdem,hogy nekem melyik érné meg a legjobban?

wtb 95+OS karakter érdekel lehetõleg törös vagy ijjasz innove europe szerveren! [email protected] válaszokat elõre is köszönöm!!
daemonervosa
prémium nékül szerintem, ha suli vagy meló mellett akarod akkor kár belevágni, mert 1 év mire 99 leszel, még prémiummal is elég sok ha csak pár órát játszol. Persze lehet pótolni idõvel a kiesett xpt, csak amikor a partyba 98-on kapsz 1 óra xpzés után 0.1%ot vitality nélkül, akkor azért erõsen elgondolkodsz hogy lehet megérné az a prémium 😊

Ha fel akarsz zárkózni a top klánokhoz és ténylegesen részt akarsz venni a szerver életében akkor prémium alap, sõt nem árt a nagyobb raid végén egy runeXp / nevit hourglass sem. /+2*50%xp 1 óráig/

Az l2 még mindig pay2win

Trolling is a art.

darkmenx
elofizetsz premiumra es amelle veszel exp itemet

denevérember
Olyat is láttam Aden piacon hogy lehet venni adenáért is ilyen XP boos-t okat. Azokat megéri? Vagy inkább fizessek elõ pár nap prémiumra? Melyiket ajánlanád? (Innova Core szerverrõl beszélek!)

Sziasztok!
Szeretnétek ingyen játékot ?
Nincs más dolgotok, mint a
következõ linken regisztrálni Facebookkal:
http://adf.ly/cLqi4
és likeolni ezt az FB oldalt:
https://www.facebook.com/wiwgaming
Utána kapsz egy azonosítót, amit ha ugyanígy
elküldesz ismerõsöknek és likeoltatod velük az
oldalt, akkor pontokhoz jutsz, amit
eredeti Steames/Origines játékra
válthatsz. Ez nem átverés, rengeteg
jó visszajelzést kapott az oldal.
daemonervosa
Klán függõ meg cp függõ, hogy mennyi meg milyen geared lesz, nyilván nem fogod megverni olyn a top cp-k beli embereket blessed 10 es kutyafasz nélkül, de nem feltétel a sok euroszky, de mindig jó ha van.
A prémium acc nélkül egy örökkévalóság lesz a 99.

Trolling is a art.

WTB innova eu szeron karaktert vennék ha vkinek nagyon nem kell ingyen vagy pénzért is! ajánlatokat pm-ben vagy [email protected] címre elõre is köszönöm
WTB innova eu szeron karakter ajánlatok pm-ben!
denevérember
Köszönöm a felvilágosítást! 😊 Tehát akkor elengedhetetlen egy jó közösség/klán felkeresése mert anélkül semmit nem fogok érni. A másik dolog ami érdekelne még,hogy én nem tervezek egy Forintot sem belefizetni a játékba. Így is tudok érvényesülni,vagy felejtsem el?

daemonervosa
85 tol találsz instákhoz party-t partymatchingbe, ott ismerkedsz simán, ha elég aktiv vagy akkor találsz CP-t meg klánt akik szivesen visznek magukkal mindenhova. A napi insták amik fontosak kb 3-4 órát elvesznek egy nap, persze ettol fugg mennyire jo a party amivel mész.

A játék 95 folott indul, de 99ig nem nagyon leszel faktor, mert a top klánokba kb 99/97-99sub mindenki. PVP az általában a high-lvl spotokon van, ahol klánwarok miatt megy a gyilok, egy-két insta bejáratánál, meg ugye siegen.

Átlagos nap ugy megy, hogy felmész este, megcsinálod az instákat amik nem olyan fontosak, de mindig keresnek embert partyba, mert jo xp és van drop is, utána meg klánnal vagy cpvel a fontosabbakat amit heti egyszer vagy kétszer lehet csinélni. ez kb /istina, octavis, tauti, etc../

kb ennyi

Trolling is a art.

Sziasztok!

Szerkesztõket keresünk a lineage-2 magyarországi oldalára! Aki szeretne az kérem jelentkezzen http://lineage-2.hu/

Írjon nekem itt egy privát üzenetet 😊
denevérember
És mikor indul úgymond a játék? Hanyas szinttõl? 86+ ? Mik a lehetõségek onnan? miben merül ki az endgame? PvP? Insták? Vagy mire lehet gondolni? Bocsi a hülye kérdésekért,de az utolsó krónika amivel játszottam talán a H5 volt és itt most minden annyira más...

daemonervosa
csak highlvl-en pkzz, de inkabb azt se nagyon, mert kapott xp-tõl függ a karma ledolgozás, uj updatet kb 2-3 hét múlva kapja innova, állitolag.

Trolling is a art.

denevérember
Más téma,de az innovás Core szerver mikor kapja meg az updatet? Valiance-re gondolok most. Némi késés van az eu és a lineage2.com os szerverek között,de miért?

Hunter of Deer
kis szinten nemigen éri meg pkzni most sem 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

denevérember
Még annyit kérdeznék,hogy mennyire "díjjazza" a játék a PK-t. Emlékszem amikor elindult a GOD véletlenül vagy direkt... lényegtelen,de levertem úgy egy játékost,hogy PK lettem. És sose tudtam "levinni" a karmámat... Most hogy áll a dolog?

denevérember
Köszi a tippeket,ma este nekiállok!

MeoH:

Igen azok az idõk nekem is hiányoznak... 😊 Amikor még a D-s felszerelésre is napokig kellett "farmolni" az volt az igazi...

MeoH
8óra? Régen a lvl20 sem volt meg annyi idõ alatt 😊

fuck mmo's..i.,

daemonervosa
40ig chainquest, utána raidekkel huztuk fel, mindig volt pt matchmakingbe, ha csak xpzel mentorbuffal akkor is megvan 8 ora alatt

Trolling is a art.

denevérember
De nem szólóban... Nem? Azt se tudom kb. mi merre hány óra. Questelgessek? vagy hogy 4-6 óra?

daemonervosa
85 kb 4-6 ora

Trolling is a art.

denevérember
Okés köszi a felvilágosítást 😊 Mennyi idõ felhúzni egy karaktert szólóban ilyen 70-80 lvl körülire?

daemonervosa
nincs ranger meg semmilyen vacak program pvpbe, farmolni meg legutoljára fél éve láttam 4-5 botot MOSba, nemtudom most vannak-e ott, mert mostanában nem jártam arra 😊

Trolling is a art.

denevérember
Mármint egyáltalán?

daemonervosa
nincs

Trolling is a art.

denevérember
Lehet hülyeség de sok a "bot" a szerveren? Mert azt hallottam hogy a Naia-n rengeteg és igazából több mint a valódi játékos. Az innova részre lennék kíváncsi (core) szerveren,hogy ott mi a helyzet?

darkmenx
nem.

denevérember
A lineage2.eu Core szerveren már a Valiance fut? Vagy még nem kapta meg az updatet?

Elõre is köszi a választ! 😊

Jo movie, 10/10.
Az a mage a partyban valami brutalisan szuperjo jatekos, imadom!!!
😄

darkmenx
ha mar a party fele ugyis magyar biztos elfer itt

Predtom0O
WTB 95+ karit l2 westen

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Predtom0O
Ha magyar klánt keresel az van

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

denevérember
Van amúgy a naian kezdõ klán? Vagy valami csapat akikhez odacsapódhatnék? 😊

denevérember
Köszi a választ! 😊 Akkor ott próbálok szerencsét😊

semo1
L2.com-Naia

denevérember
Melyik szerveren játszik még több magyar? a Lineage2.eu /core szerveren/ ?vagy a L2.com valamelyik szerverén? (sajnos ott nem tudom melyik az EU) Aki tud segíteni írjon légyszi!

Elõre is köszi!

denevérember
Srácok az új update vissza fogja hozni a katakombákat? Valaki tud valami bõvebb infót?

never 😊

the world is mine

ded geam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950

darkmenx

Predtom0O
Vmikor összeröffenhetnénk a régi csapattal

Odikee
Szeretnem azt latni mar !

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Tomi a páleszt megisszuk, és megbeszéljük közben <#worship>

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

Predtom0O
1 üveg pálinkát adok érte

WTS lvl 99 iss spectral dancer innova core serveren.
Dual 98 tank (40%) - blaze shirt - /80 titan/80 spectral master
Seraph hvy set full attri, +4/3/3/3/3
Blessed reqiuem cutter 2 SA, 160 holy
R95 és r99 ékszer set
Bound eternal hvy set 4/5, 5*3*120 attri
Talisman of Annihilation
800kk adena
Skillek nagy része (activ, passiv) +3/+4 értelemszerûen enchizve
WH tele minden jóval: ewr, ear, cry-ok, stone-ok, lucky enchik stb stb

Értelmes ajánlatokat PM-ben itt, vagy IG mail Hakuchio

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE