Ninja Gaiden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg az NG demo változata lehetett, ami csak az eslõ pályát tartalmazza, mert ott kedvcsinálónak mindent beletettek maxolva.
Most VERY HARD-on viszem. Na, itt már nehéz rendesen! Ugyan meg sem közelíti azt a vért izzadó kínlódást, amit a Dante Must Die! mód okozott, de itt már én is beszívom, mint az állat.
Brutálisan jó a játék! 😉
www.youtube.com/aabyssx
De mire a végére érsz megtanulod az irányítást, az ellenfelek viselkedését és a gyenge pontjukat.
Most éppen azon vagyok, hogy normal-on úgy vigyem végig, hogy nem halok meg egyszer sem. A DMC1-ben ez már rutin - mióta megcsináltam Dante Must Die! módban is. 😉
Tehát én inkább azt mondanám rá, hogy tökéletesen jól játszható, ha fordítasz rá idõt és belejössz. Amíg gyakorlat nélkül szenvedsz, addig lehet, hogy egy kicsit idegesítõ, de ha már profi vagy, akkor nagyon élvezetes.
BTW el tudom képzelni, hogy a kocajátékosok hamar az elején feladják.
www.youtube.com/aabyssx
Hogy a túróba lehet?
BTW játszik/játszott valaki NG-el?
www.youtube.com/aabyssx
Ha már az egész a DMC1 séma tökéletes koppintása, akkor a folytatásos újrakezdés is adhatna több lehetõséget.
Én normal módon elsõ végigjátszásra agyonmaxoltam mindent, amit csak tudtam - az életerõ csíkom tovább ért, mint a fél képernyõ, minden fegyver maxon és minden vehetõ áruból max volt, valamin 99999 essence. 25 órát beleölve.
Erre a végigvitel utáni mentést betöltve egyedül a scarab-okat hozta át. Nudli energia, ninpo, fegyver, fegyver-fejlesztés és zsé. Még csak nehezebb fokozatra sem lehetett állítani. Így aztán sajnos nem sok értelme volt maxolni. Ezt a DMC-ben annyira jól megoldották (ott megmarad a tápolás és más nehézséget is lehet változtatni utána)! Itt is úgy kellett volna - ha már az egész azt a sémát használja.
Másnak van tapasztalata ezzel?
www.youtube.com/aabyssx
Én alapvetõen ezért a játékért vettem.
BTW nyugodtan letehetsz a PC változatról. Tecmo fejlesztés...
www.youtube.com/aabyssx
Next PC upgrade: 2022
Nem! Hihetetlenül jól játszható és meglepõen jól kidolgozott kombó- és védekezésrendszere van.
A kidolgozott és finomracsiszolt játszhatósága - nem a nehézsége - nagyon-nagyon megközelíti a Devil May Cry 1 szintjét (ami nálam a tökéletes akciójáték).
Egyetlen-egy téren marad el a DMC1-tõl: Ryu-nak nincs meg az a karaktere, mint Dante-nek és a sztori is általánosabb egy hangyányit, de a helyszínek nagyon színesek és történetbe illeszkedésük is jól kidolgozott.
Ha a DMC1 100, akkor ez 99. 😉
:
:
...BTW talán át kellene tenni ezt a topikot a konzolosok közé.
www.youtube.com/aabyssx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
magyarul hogy értsd:
NEM jön ki pc-re... 😊
De kurva jó és szép is csak még egy kérdés van kijön vajon PC-re?
"Már csak azoknak az embereknek a kedvéért jöjjön ki PC-re akik leírják ezt a gamet!"
Ugy értelmeztem hogy azok kedvéért jöjjön ki akik majd ki irják a gémet cd-re miutén letöltötték

V9ykn8_TZL0
Találj ki valami újat is!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
te egy osregi q3 engines jatekkal hasonlitod ossze a gaident.. poligonszam ennek kb a tizszerese, a texturak pedig minimum 1024 es felbontasuak, ittott bump mappinggal megspekelve. egyszeruen osszehasonlithatatlan a ketto.

A #2 es hozzászólásban van egy kép a tényleges játékmenetbõl, még a Heavy Metal Fakk 2 TPS grafikáját sem üti meg, pedig az egy 3 éves hasonló stílusú játék.
Nem értem mi a forradalmi ebben a 12 egy tucat TPS-ben amivõl láttál 5 renderelt képet.
Csak cáfoljanak rá és aggyák ki PC-re!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n