Ninja Gaiden

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Valószínûleg az NG demo változata lehetett, ami csak az eslõ pályát tartalmazza, mert ott kedvcsinálónak mindent beletettek maxolva.

aabyssx
NORMAL nehézségen megcsináltam összesített MASTER NINJA rangra. Nem volt túl nehéz. Egész végigjátszás alatt egyszer sem haltam meg - de azért pár rebirth talisman-t sajnos ellõttem.

Most VERY HARD-on viszem. Na, itt már nehéz rendesen! Ugyan meg sem közelíti azt a vért izzadó kínlódást, amit a Dante Must Die! mód okozott, de itt már én is beszívom, mint az állat.

Brutálisan jó a játék! 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hát, elsõre nagyon sokszor meghaltam - amúgy a DMC1-hez tudom csak hasonlítani újra és újra. Volt amúgy amikor anyáztam is rendesen.
De mire a végére érsz megtanulod az irányítást, az ellenfelek viselkedését és a gyenge pontjukat.

Most éppen azon vagyok, hogy normal-on úgy vigyem végig, hogy nem halok meg egyszer sem. A DMC1-ben ez már rutin - mióta megcsináltam Dante Must Die! módban is. 😉

Tehát én inkább azt mondanám rá, hogy tökéletesen jól játszható, ha fordítasz rá idõt és belejössz. Amíg gyakorlat nélkül szenvedsz, addig lehet, hogy egy kicsit idegesítõ, de ha már profi vagy, akkor nagyon élvezetes.
BTW el tudom képzelni, hogy a kocajátékosok hamar az elején feladják.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Tényleg annyira piszok nehéz ez a NG?

aabyssx
Láttam egy felvételt valamelyik angol verzióról. Azonnal a kezdésnél (new game/normal) a játékos tulajdonában volt a Vigoorian Flail maxolva, a True Dragon Sword maxolva, a pallos maxolva és íj. Volt rögtön kettõ KI kijelzõje is Inazuma ninpo-val!

Hogy a túróba lehet?
BTW játszik/játszott valaki NG-el?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Na találtam ezen a gyémánton egy (és valószínûleg egyetlen) csúnya karcolást:
Ha már az egész a DMC1 séma tökéletes koppintása, akkor a folytatásos újrakezdés is adhatna több lehetõséget.
Én normal módon elsõ végigjátszásra agyonmaxoltam mindent, amit csak tudtam - az életerõ csíkom tovább ért, mint a fél képernyõ, minden fegyver maxon és minden vehetõ áruból max volt, valamin 99999 essence. 25 órát beleölve.
Erre a végigvitel utáni mentést betöltve egyedül a scarab-okat hozta át. Nudli energia, ninpo, fegyver, fegyver-fejlesztés és zsé. Még csak nehezebb fokozatra sem lehetett állítani. Így aztán sajnos nem sok értelme volt maxolni. Ezt a DMC-ben annyira jól megoldották (ott megmarad a tápolás és más nehézséget is lehet változtatni utána)! Itt is úgy kellett volna - ha már az egész azt a sémát használja.

Másnak van tapasztalata ezzel?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Na, nem kerül át a konzolosok részlegbe?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
De ez nem PoP.
Nem értem a (régebbi) hasonlítgatásokat.

www.youtube.com/aabyssx

grebber
Kár pedig jó game ez na mindegy itt lesz majd a PoP 2.

Next PC upgrade: 2022

aabyssx
Vaze'! 40e egy Xbox! Vegyél egyet videokártya helyett!
Én alapvetõen ezért a játékért vettem.

BTW nyugodtan letehetsz a PC változatról. Tecmo fejlesztés...

www.youtube.com/aabyssx

grebber
Bárcsak bejelentenék hogy lesz PC-re is met nagyon jó sok pontot is kapott szóval kéne a népnek.

aabyssx
> amolyan nyomod a sok gombot ész nélkül és bízol benne, hogy te nyered a csatát

Nem! Hihetetlenül jól játszható és meglepõen jól kidolgozott kombó- és védekezésrendszere van.
A kidolgozott és finomracsiszolt játszhatósága - nem a nehézsége - nagyon-nagyon megközelíti a Devil May Cry 1 szintjét (ami nálam a tökéletes akciójáték).

Egyetlen-egy téren marad el a DMC1-tõl: Ryu-nak nincs meg az a karaktere, mint Dante-nek és a sztori is általánosabb egy hangyányit, de a helyszínek nagyon színesek és történetbe illeszkedésük is jól kidolgozott.
Ha a DMC1 100, akkor ez 99. 😉

:
:

...BTW talán át kellene tenni ezt a topikot a konzolosok közé.

www.youtube.com/aabyssx

grebber
Ja én is kicsit Pop szerû szerintem!

Shep
Én megnéztem a 100 megás 15 perces videót, de a grafika nem volt olyan mint a képeken, szép volt de annyira nem, viszont ami nem tetszett, hogy nagyon ugyanazokat a kombókat használta állandóan, és a sok effektõl nem igazán lehetett látni mi is történik, amolyan nyomod a sok gombot ész nélkül és bízol benne, hogy te nyered a csatát, de azért ha lenne pc-n biztos végigvinném.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azért mert nem fogják kiadni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Nincs semmi hír afelöl hogy kiadnák PC-re is. 😞

grebber
Xbox-ra kijött a demó a bittorentrõl le lehet tölteni 285MB!Én letöltöm azt megprobálkozok az emulátorokkal bár nem hiszem hogy sikerrel járok 0.5% esélyt adok neki hogy sikerül!

Box emu se mostanába lesz

Lacc
Hiába nyígsz max akkor fogsz ezzel játszani ha lesz Xbox emu. Addig meg vegyél boxot vagy bánom is én.
akkor kijön csak hagyd már abba azt a rinyálást azért hogy kijöjön pls..., szerinted a készitõk nem szarják le hogy te mit akarsz meg akár itt az sg-n mindenki mit akar hogy kijöjön vagy nem?... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
NAGYON REMÉLEM HOGY NINCS IGAZAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem...
magyarul hogy értsd:
NEM jön ki pc-re... 😊

grebber
Jaja szerintem is hasonló!!!!!!!!!!
De kurva jó és szép is csak még egy kérdés van kijön vajon PC-re?

Lacc
Érdekes game lehet. Olyan mint a PoP.
grebber
Nézzétek meg a TRAILER-t és nyilatkozzatok én már a korházban tértem magamhoz mert leborultam a székrõl és enyhe agyrázkodást szenvedtem!ENYHÉN ODABASZ!!!!!!!!!!!

grebber

grebber
Már csak ezért is adják ki!

Davidus
GIMME NIDZSAGÉJDEN NÁÓ!

V9ykn8_TZL0

Davidus
HAHA ÉN VAGYOK A FASZ😄

"Már csak azoknak az embereknek a kedvéért jöjjön ki PC-re akik leírják ezt a gamet!"

Ugy értelmeztem hogy azok kedvéért jöjjön ki akik majd ki irják a gémet cd-re miutén letöltötték

V9ykn8_TZL0

Voltan
Minden hozzászólásod annyi, hogy Adjákmárkipécére, Mikoradjákmárkipécére meg bárcsakkiadnákpécére.
Találj ki valami újat is!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Davidus
ÉVSZÁZAD BESZÓLÁSA!

V9ykn8_TZL0

Davidus
MUHAHA

V9ykn8_TZL0

Davidus
LOL

V9ykn8_TZL0

Lacc
Hát akkor vegyél egy Xboxot.
grebber
Nemanagylofa..tnem!

Lacc
Kellemes grafikája van nem mondom, biztos van hangulata. Egy délutánt talán elszórakoznék vele, de szvsz ez se több egy hentelõs tps-nél amibõl elég sok van konzolon, és azért van néhány pc-re is. Nem vesztünk sokat szvsz.
grebber
Már csak azoknak az embereknek a kedvéért jöjjön ki PC-re akik leírják ezt a gamet!

na azert ENNYIRE nem kene tulzasokba esni, elegge lol vagy.
te egy osregi q3 engines jatekkal hasonlitod ossze a gaident.. poligonszam ennek kb a tizszerese, a texturak pedig minimum 1024 es felbontasuak, ittott bump mappinggal megspekelve. egyszeruen osszehasonlithatatlan a ketto.
Törölt felhasználó
4 éve játék. Pcre.

Törölt felhasználó
Ennek még a grafikája is egy rakás szar. Iszonyatosan fel van javítva, de kb half life1 szintûek a textúrák.
A #2 es hozzászólásban van egy kép a tényleges játékmenetbõl, még a Heavy Metal Fakk 2 TPS grafikáját sem üti meg, pedig az egy 3 éves hasonló stílusú játék.
Nem értem mi a forradalmi ebben a 12 egy tucat TPS-ben amivõl láttál 5 renderelt képet.
Ha enyire beindultál venned kell egy xboxot.

grebber
Hát ez nem olyan lenne azt garantálom!
Csak cáfoljanak rá és aggyák ki PC-re!

Sephi
Baratom en mar tobb olyan jatekot lattam amiknek a kepei eszmeletlenek voltak es a jatek egy nagy 0 volt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Ez pedig az lenne az biztos kétszeresen ütne!

Jópárat már elvesztett mert sok pclamer konzolelõítéletbõl leszarja az ilyen progikat--> nem valami nyereségesek😞

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Hát remélem nem lesz igazad és kiadják valamikor PC-re mert ha nem egy istencsászár gamet veszít a PC-s világ! 😞

Lacc
Szinte biztos hogy nem lesz pc-re.
grebber
Na az biztos lesz Xboxra de senki sem tudja hogy lesz-e PC-re?Ennyire ismeretlen még ez a leendõ game hogy senki nem tud semmi?

UNREG
Ne félj, ezeket az 1024x576os renderelt képeket xboxon SEM fogod látni. 😊))

grebber
De kijön PC-re mondja már valaki mert akkor nem szenvedek tovább?