System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Elõször is az a nagy baj, hogy Serj nyávog benne, mint valami párzásra készülõ macska.Nem rock lemez, hanem pop.Nyálas és béna az egész.
A klipek ami egyébként nem mérvadó, de azok is olyan gyerekes szinten vannak, rossz nézni, jobb lett volna nem látni azokat...
Ez az új style egyáltalán nem jön be.Egyesek leírták az utóbbi két SOAD albumot (egyébként sztem azok is jók az alternatív mûfajon belül).Azok most mit mondhatnak ha hallgatják ezt?Ez a szakadék legalja.

Qwerty4

5c0rp330n
Serj albuma odabasz. a SOAD mégjobban odabasz. deal?

Lacee
arra utaltam, hogy nem jó dolog valamiról kategorikusan kijelenteni hogy szar, max egyesek szerint. ha mégis ki lehet, akkor viszont nyilván vannak olyan objektív érvek, melyekkel meg is lehet védeni ezt az állítást.

komolyan kiváncsi vagyok, szerintetek mitõl rosszabb egy SOAD-lemeznél? gyõzzetek meg!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Triple H
határozd meg, hogy számodra a magvas mit jelent, plz!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Lacee
ízlésen nem veszünk össze, de ez nagyon magvas hozzászólás volt... érveket lécci :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Qwerty4
Üres az egész, egy nagy nulla Serj szólolemeze.

Qwerty4

Triple H
meg láttam a Sky is Over c. szám klipjét, és a SOAD többi tagja nélkül olyan üres nekem a klip.

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Triple H
hát nem azért, gyerekek, de szerintem nincs olyan jó, mint a System of a Down...:(

5c0rp330n
aztaqrva, tényleg ezt írják, méghozzá tényszerûen, nem úgy, hogy "lehet, hogy jön", hanem visszajelzett és jön. szóval ha nem igaz, akkor nem sokat ér a szavuk. Serj honlapján utánanéztem a tour idõpontoknak de az akkori idõpontok még nincsenek kiírva.

Lacee
ST épp most van európai turnén, vasárnap lesz Bécsben. nade mindegy, majd nyáron kiderül :)
csak annyit mondtam, hogy a szigetesek nem szoktak szórakozni ilyen kamuhíres dolgokkal.

Brolly28
mert a soad sem arról volt híres h eu-ban túrnéztak

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Lacee
nem az, kint van a honlapon is... legalábbis akit kitesznek, azok confirmed fellépõk szoktak lenni. miért pont vele kamuznának?

Brolly28
szentem kamu

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Marki
És a Scars on Broadway számához mit szóltok?

KoЯn

Lacee
és azt hallottátok, hogy a Szigeten, REM elõtt lesz Serj Tankian-koncert? :)

5c0rp330n
szerintem nem. max 1-2, az se ritka szar.

Qwerty4
Hallottam Serj szólóalbumáról 5-6 számot, szerintem ritkaszar lett, pff...<#levele>

Qwerty4

Hello !!!
Eladók a következõ eredeti cd-k

SlipKnot : Slipknot (self-titled)
System Of A Down : Toxicity
System Of A Down : Mezmerize
Linkin Park : Live In Texas ( 2 lemez , cd/dvd)

[email protected] <<< itt lehet elérni , ha érdekel vkit !!

Üdv!

<#vigyor2>
nem tudom,ti hogy vagytok vele,de ez az új Serj album jó,de nekem azért a SOAD tetszik jobban.

Már miért lenne jobb? Elég jó albumot rakott le Serj, de sajna van 1-2 töltelékszám, ami pl. a Mezmerize/Hypnotize albumon nincs. Meg azok azért keményebb albumok. Ez egy jó próbálkozás, de legközelebb egy kurvajó system albumot várnék tõlük...

PíszLávJuniti
Én se értem miért kellett zárni.
Egyhamar a banda nem áll össze újra, és valljuk be, jobb is serj új szóló karrierje..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ashiaor666
Üdv !
Csináltam egy toplistát is a Metal zenével foglalkozó oldalak/fórumok számára, így legalább könnyebben megtaláljuk egymást!

http://incw.hu/toplista/toplista.php?t=Firestorm

scorpeeon
Sztem sincs nagy szükség külön topicra, mert nem olyan nagy ennek a fórumnak a zenei szekciója, hogy külön topikot kéne nyitni. Ha kilépett volna a SOAD-ból és párhuzamosan csinálna vele új lemezt, akkor szükség lenne rá, de amúgy sztem nem, elférnek itt a SOAD és Serj fanok is, meg a Scars on Broadway fanok is. Esetleg át lehetne írni a topic címét, bele lehetne venni Serj-t is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Brolly28
serj a soad tagja csak most szünetel a banda
serj meg biztos unatkozott

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

sztem se kellett volna bezárni
Serj Tankian már szólózik,és jelenleg a SOAD-hoz semmi köze,akkor meg mivan?
akkor miért nincs egy olyan topik hogy ZENE és oda megy minden ami zenérõl szól:pop,rap,rock,stb.

Lullaby
bazz, Serj nem soad tag?! akkor miért nem jó itt beszélni róla? legalább addig is pörög a topik...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

scorpeeon
Nem egy hétköznapi videóklip, az biztos. Eléggé vicces :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Enosh Chan
Hat ez borzalmas... nem a negativ ertelmeben hanem modnanam hogy "creepy" :)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

scorpeeon

Marki
Én nem nagyon tudok választani a Toxicity és a Steal Thia Album! között.
Utóbbin ott van pl. a Mr. Jack, az A.D.D; Highway song.

KoЯn

Fókameister
én nemtom de nekem mindegyik szám nagyon tetszik :P

Lacee
nekem a toxicity a kedvenc lemezem, no meg ez (aerials, atwa, toxicity, spiders -vonalra szerintem simán illik az elect the dead).
soad-fanok és pofonok :)

Enosh Chan
nekem pont az az egyik amelyik a legjobban tteszik
M olyan idegbeteg :D

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Marki
A Mezmerize - Hypnotize után simán beférne, de az elõbbiekhez nem nagyon.

KoЯn

Lacee
nekem is a praise the lord egy kicsit gyengébbnek tûnik, illetve az unthinking majorityt nem tudom hova tenni magamban :)
egyik legjobb album, a SOADhoz viszonyítva is.

Marki
nekem a Praise The Lord.. és az Elect the Dead annyira nem tetszik (ettõl még jó), de az album nagyon klassz.

KoЯn

scorpeeon
Illetve most látom, hogy ez a klip el van csúszva csúnyán (fõleg 3:00 környékén venni észre), itt egy rendes változat:
link

scorpeeon
Jah, kint van már egy ideje ez is, láttam már pár napja. Eléggé elvont klip, de nem rossz :)
Az album iszonyat jó. És ha lenne szám rajta, ami kevésbé tetszik az emebrnek, minnél többször meghallgatja és annál jobban fog tetszeni.

Enosh Chan
eleg fura klipp de a szamot szeretem :)

Fókameister
sry hülye voltam már látom :P

Marki
Feed Us
Legújabb klip

KoЯn

Enosh Chan
Nem tul sok hszel lejjebb beszeltuk, hogy milyen :D

Brolly28
kint van

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Fókameister
mikor jön ki serj albuma ??

Barney Tech
MÉg jo hogy kimentettem psd-be.

scorpeeon
Serj topic viszont nincsen jelenleg, és mivel azt mondtuk, hogy nincs is rá szükség, és mivel a SOAD nem túl aktív mostanában, és mivel Serj új albuma nem kicsit qrvajónak néz ki, sztem simán betehetnénk átmeneti bannernak. Aztán ha a Scars on Broadway is kijön és az is jó lesz, az is mehet ideiglenesen a bannerba.

Lullaby
SOAD topik, nem pedig Serj...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Brolly28
hát ez lett belõle
unatkoztam

Brolly28
na alkotok én is 1 bannert