Daemon-tools probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Figy, nem tom mi ez az antiblaxx, sose használtam, sose kellett...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

egy csomó játékhoz antiblaxx kéne nekem de sokan azt írják csak elbaxa a daemont.szal az ilyen játékokat hogy lehet megcsinálni? mert nekem kaki.
ja és ki kell õket írni vagy az antiblaxx csak akkor kell ha nincs kiírva dvd-re.ja na a lényeg:azt szeretném kérdezni egy csomó játék felismeri ha csak képfájlban van meg a játék akkor kell az antiblaxx ugye????
remélem tudtok segíteni elõre is kösz!
nesto
bocs nem iso hanem mds fájlt

nesto
igen megcsináltam. köszi sikerült, már csak egy probléma van, azthiszem a letöltött fájl romlott el valahogy mert amikor beakarnám mountolni a motogp iso fájl-ját kakor kiirja hogy "unable to mount image.File not accessable"
Köszi mindenkinek, asszem ujra le kell töltenem a 800megát, mert ezt nemhiszem hogy meglehet csinálni.

Mikiller
Ezt mondom én is , manuálisan kell registry-bõl törölni
ha ezt "C:\WINDOWS\system32\drivers\d347bus
\d347prt" engedi törölni és nem hivatkozik a file használatban van bla-bla akkor nyugodtan töröld ki.ha nem akkor keress rá a regedit-el a d347prt bejegyzésre és ott is töröld ki, majd restart.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy volt egy WinASPI telepítés is mert az infoja azt írta: WinASPI: "Not present"
Hali!

Nekem is elcseszte a Daemont az Antiblaxx, de megoldottam a dolgot. Uninstall DaemonTools, Regedit, rákerestem a "daemon" szóra és minden kulcsot direktben töröltem, Restart Win, és végre engedte újra felrakni a Daemont, mûxik is tisztességgel. Nekem így összejött, lehet próbálkozni és kerülni az Antiblaxxot!
nesto
C:\WINDOWS\system32\drivers\d347bus
\d347prt
esetleg ezekkel csináljak valamit?

nesto
megcsináltam de igy is semmi.még egy daemon -os fájlt is kitöröltem.hmm,nemtudom, lehet nyomok egy windows installt, és minden jo lsz?(Amugy kösz hogy irtok vissza meg segitettek,már télleg hot problémás az egész..)

Mikiller
Amit írtam a d347-el nem csináltad meg? manuálisan, nem ilyen hülye progival mint a mechanik vagy mi😊 ?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

nesto
kössz, ezt nemtudtam, de mostmár mind1 mert a daemon tools-virtuális meghajtója fent maradt a gépen, az uj daemon-t sikerült felraknom, de az meg kirakja a meghajtóját,de kiirja hogy "unable to mount image. File not accessable",ugyhogy nemtudom felinstalállni a játékot, és a registry mechanic meg talált 440Hibát a gépemen, amit nem tud megjavitani mert regelni kell ami pénzbe kerül... lehet azlenne a legjobb ha elásnám a gépet?! 😊
mostmár tényleg nagy a kavar...

Mikiller
Nem is kell antiblax, azok a játékok amikhez azt írják, hogy antiblax, mennek úgy, hogy a játék.EXE-t átállítod Win2000 kompatibilisre, VirtualCd-Hide progit elindítod->jobbklikk-Hide, bemountolod az image-t.

nesto
antiblaxx feltelepítése után nem mûködött a daemon tools, ezért.

Mikiller
Hi!
1. Mindig lõdd ki a virtuális meghajtót Daemon uninstall elõtt.
2. Minek uninstallálod, hisz majdnem minden játék azzal indul manapság, még az SFcure játékok is mennek nálam vele.
3.Beírod futtatásba regedit->CTRL+F, beírod d347 és amit talál kitörlöd. (sima 347-es találatot nem törlöd ki, csak a d347-et)

nesto
kérlek irjatok,segitsetek

nesto
beleolvastam a többiek problémáiba,és látom hogy a motogp 3 nemcsak az én gépemet forgatta meg,hanem másnak is elõkelt a baja.Sosem csinált még ilyet a daemon tools-om, hogy letörlöm és ott marad a meghajtó a sajtágépben.Nemtudom hogy lehetne megcsinálni,egész nap ezen szarakodok,de azt olvasom másnak csak ugy ment: rendszer-visszaállítás.Nah én értek a programokhoz,de ezzel a rendszer-visszaállítás-sal nemtudom mit érek el, mármint lécci irjátok le,lesz-e valami változás a többi meghajtóval kapcsolatban,meg hogy mi fog változni.(Vezérlõpult-rendszer-..?..)

KáZé
köszi ez nagyon korrekt megoldás és ésszerû is!<#vigyor2>
de inkább alkohol 120%at használom innentõl!

zaki
ue a problema van nálam is...

PLaci
win reinst, antiblaxx-ot elfelejt

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

KáZé
nekem is gázom van! antiblaxx feltelepítése után nem mûködött a daemon tools! mind2õt letöröltem kiszedtem registribõl mind2õt és nem engedi felmásolni újra a daemon toolst! meghajtók is megmaradtak azokat kiszedtem a vezérlõpultben, és azt írja ki hibának hogy:"some driver has invalid name or config........"
most mit tegyek?

soulhunter
van 1 problémám

4 meghajtot szoktam csinálni daemonnal
tegnap böktem az ikonra,hogy mountoljak, erre kiirta,h "no SCSI device found"

le akartam szedni,erre vmi regisztrácios bibire hivta fel a figyelmem (vagyis akarta,mert a hibás részt nem hajlando beirni)

na jön a poén:
uninstall, restart

NINCS FENN DAEMON TOOLS,DE MEGVANNAK A BETÛJELEI

na,ezt hogy tüntessem el?
még a korábbi rendszerre valo visszaállitás sem segit,és ha ujra fel akarom rakni,akkor valami ütközésrõl vaker

van rá megoldás a winreinstallon kivül?

ja, olvastam,h a SF3 be szokott neki zavarni
szal legutobb Total Overdose volt fenn,de nemtom annak milyen a védelme
szal lehet,h az kavart be? 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

A rendszer visszaállítás nekem is bejött a registry pucolás nem , de jópofa ki progi , ugyhogy megtartottam.
Sok sikert , meg ennyit a clone cd gamékról is
üdv
pzs

PetruZ
Azért vigyázzunk már a nagy szavakkal. A DTools soha nem csinál ilyen katyvaszt - csak a játék rosszul feltört védelme. Az újabb StarForce védelmekkel sûrûn elõfordul...
PLaci
Esetleg visszaállíthattad volna a megfelelõ meghajtókat/partíciókat a megfelelõ betûjelre 😛

lck
1:03 és 2:15 között ezexerint senki nem pörög annyira - ejnye
De tudok neked egy univerzális, mindíg használható választ : a jelszó rakjujvint <#email>
Úgy látom ez az "old meg magad" topik, ahol végül is mindenki saját maga megoldja a problémáját. <#nevetes2> Ugyanis életemben elõször hasznát vettem a windows rendszer-visszaállítás programnak és most minden visszaállt a gebasz elõtti állapotba. <#vigyor2> Mindenkinek hasonló problémamegoldást kívánok!!! <#wave>
Hello! Látom a Moto Gp 3 mást is bekavart! Nekem a daemon totál átkonfigurálta a vinyóm. Megycserélte a meghajtók jelét, így sok ikon nem is jön be az asztalon, mert a régi útvonalat keresik. És megmaradt a daemon által mountolt meghajtó is, pedig elvileg unistalláltam. Végigfuttattam a registry mechanicot, de semmi változás! Hogyan tudom végleg eltûntetni a rendszerbõl ezt a szart? És hogyan tudom visszaállítani a régi meghajtókiosztást?
PLaci
Mikor installáláskor felajánlja, hogy mi legyen a virtuális drájverek neve, akkor adj meg másikat, vagy ha uninstall után ír ilyet, akkor indítsd újra a agépet.

üdv. daemon tools install közben találkozoztt vki ezzel: "some driver has invalid name or conflicts with other file or service in system. please choose other driver names or make suer you have rebooted after removal of software using same names"? emiatt nem megy fel a daemon. registrybõl kiirtottam, windows\system32\drivers-bõl szintén

Oké, megoldottam, leszedtem a registry mechanicot, egyszer lefutattam, teljesen kipucolta a daemon elmaradt dolgait, s már minden rendben van.
megj,: ezzel a megoldással szvsz egyéb problémákat is meg lehet oldani. Javaslom, ha gond van a daemon un. ill. reinstallal, elõszõr ezt prószálja meg, mert ez a legegyszerübb.
Sziasztok! Nekem a gondom a következõ leszedtem a moto gp3-at es mountoltam a daemonnal, majd ugye a crackhez kellett az antiblax progi, mivel nem sikerült normálisan elindítanom a játékot mégsem hát uninstalláltam az antiblaxot. A gond innét kezdõdik, hogy azóta teljesen behalt a daemon, se uninstalálni, sem újra telepíteni nemtom. telepítésnél a következõ hibaüzenetet adja: "Device setup error: code 25038 (0x61CE).0(0x0).Contact your support personnel."
Már megpróbáltam mindent, új felhasználói fiokkal felrakni, regeditben kitöröltem a daemonra vonatkozó dolgokat, de akkor is csak ezt az üzit kapom. Mi a fenét lehet csinálni ilyenkor???
Kiváncsian várom válaszaitokat, thx!
Na sikerült megtalálnom és kitöröltem az összes ilyen fájlt, de mégsem tudom feltelepíteni!
Az elsõ részt végrehajtottam, de a másodikat azt nem találtam! ezt a részt hol keressem, mert nem találom! "registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services"

Bocs, hogy ilyen béna vagyok és állandóan kérdezgetek!
PetruZ
A windows\system32\drivers könyvtárból törölni kell a d*bus.sys és d*prt.sys fájlokat (a '*' helyén az utolsó felrakott dtools verziószám, pl. '347' található).
Utána a registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services ág alatt is meg kell keresni az ugyanilyen nevû bejegyzéseket, és törölni.
Újraindítás után meg lehet próbálni az újrarakást.

Ui.: Saját tapasztalat, hogy néha ez sem segít, belerakad valami kosz. Ez esetben a dtools install során, amikor kéri az eszközmeghajtó nevét, át kell írni a default nevet olyanra, ami biztosan nincs.
na nekem valahogy nem sikerült kibogozni! Leírná valaki tömören, hogy mit kel csinálni!
PetruZ
Talán ez mûködik (4. hozzászólás). Németül van ugyan, de sztem érthetõ.
Sziasztok!
Lenne egy nagyon durva problémám.
Megprobálom felrakni a daemon tools-t és kapok egy hiba üzenetet "device setup error: code 25030 (0x61c6), 259 (0x103)Contact your support personnel"
Megáll az install végén és vissza töröl mindent.Eddig még nem is lenne nagy gond , gondoltam felrakok más virtuális meghajto programot ,de az alcohol is kilök egy hibaüzenetet!Végkimerülésembe irok neketek 😊
Format volt,bios gyere megvolt, már mindent megprobáltam de én feladom köszönöm válaszaitokat! PLS SEGITSETEK!<#dumcsi><#nemtudom><#rinya>
artschiatwork
nm.

KáZé
köszönöm szépen a segítségedet! nem volt elérési út, csak hibásan volt beírva a bin-nek a neve. kimaradt 1 betû! itt volt a hiba! még egyszer köszönöm szépen!

artschiatwork
Tipp: a cue file-ban van-e elérési út írva a bin file-hoz? Ha van, akkor töröld ki az elérési utat, csak a bin file neve maradjon.

KáZé
sziasztok! van egy kis problémám! mikor bemountolom Daemon Toolsba az egyik játékot hibát ír ki, mégpedig ezt: Unable to mount image Cue sheet: line 1 - nemhozzáférhetõ a fájl! mit tudok tenni ellene?

A 25009-es hibára a megoldás a következõ:

A registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\PCI kulcs engedélyeinél Full Control jogot kell adni a SYSTEM számára. Ha ez be van állítva, akkor egyel "feljebb" kell a jogosultságot ellenõrizni. És így tovább.
Nálam ez megoldotta a problémát, mire a CurrentControlSet -ig eljutottam. Ezután hiba nélkül felment a Daemon is, és az Alcohol is.
icespeakyy
Sziasztok.a deamon hoz szereztem fastmount fájl-t de véletlen beirtam hogy exe-ket isemuláljon .Azóta nem megy egy exe sem csak kérdezi hogy emulálni akarom-e,de ha em megy egyetlen exe sem.pl:regedit,semmi játék..stb..:

Valakilégyszi segítsen mert nem akarom újraformázni a c:-t.Elõreis köszi .Icespeakyy

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Evogordon
Az miért van hogy leszedtem s daemont de csak úgy lehetett hogy kidobtam a kukába mappástól mert nemengedi törtölni meg a registry file-okat is kitöröltem utána raknám fel a daemon 3.47-et és kiír valami networ error-t. Az miért van?

Nos nekem ugyanaz a gondom mint Lord Zax-nak alcoholt használtam emulálni de pár program kifejezetten csak daemon-al hajlando mûködni probálom telepiteni alcohol mellõl,a telepitõ a 25009 hibakoddal leáll és visszatörli a felrakott állományokak és innentõl az alcohol is behal eltünnek a virtuális meghajtók reinstallnál pedig ugyanazt a device setup errort irja mint a daemon.Csak rendszervisszaállitással tudtam megcsinálni az alcoholt,probáltam letörölt alc mellett,letiltott optikai meghajtokkal is de mindig uyanazt csinálja
Ha valakinek van ötlete légyszi segítsen.Köszi!
PLaci
Nekem a volt munkahelyemen volt WinME alatt hasonló hibakód, reinstallal megoldottuk...

LittleL
nemtudom, nálam rendesen mûködik mindig. o.

persze mi csak DVD átkódolásnál használjuk,
nem tudom ti mihez használjátok.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

lck
Hát nem tudom. Nálam Daemon mindíg is szarakodott 98 alatt szép kék képernyõket rajzolt, a multkor meg 2000 alatt egyszerûen nem ment a magyar nyelvi fájl. Alcohollal viszont soha semmi bajom...
cSuwwi
Ha akarsz hallani érdekeset, mondok én neked 😊

XP SP1-em van régóta (Corporated). 2 gépen is ezt használom. Egyszercsak meggondolta magát a gép(?) vagy a jóisten, vagy nem tudom mi/ki, azóta nem lehet feltelepíteni.
A másik gépre felmegy, az enyémre nem. Azóta az egész gépet lecseréltem (a monitor kivételével), de természetesen az újra sem megy fel.
Valami 25010-es hibával leáll a telepítés végén.
Én is írtam a hivatalos fórumra, de a készítõ gyerek is csak vakargatta a fejét, mert gõze sem volt mi okozhatja.

Semmilyen más cd emu program sem ment fel. Az alcohol ugyanolyan hibakóddal halt le.

Történetesen ellátogattam az Alcohol fórumára is (akkor derült ki számomra, hogy az Alcohol egyik fejlesztõje faragta szabadidejében a Daemon Tools nevû kis progit) 😊

Szal rákerestem a hibakódra, és a sok zagyvaság között találtam egy registry átíros megoldást (ami természetesen nem ment), de javasolta a gyerek, hogy csináljak egy új felhasználói fiókot, és onnan próbáljam meg telepíteni.

Mondom egye-fene. Elkeztem telepíteni, a végén ahol eddig lehalt, vagy 1 percig csak kerregett a wincsi, majd nagynehezen felment. 😮
Örültem mint majom a farkának. 😊 Azóta is megy a dolog, de nem tudom miért nem engedi az alap fiókkal (telepítés után mindegyik felhasználói fiókkal mûködik, akár törölni is lehet az ideiglenesen létrehozottat).

Írtam a készítõ srácnak, még mindig nem tudja mi lehet a baj 😊

Bár nekem nem ezt a hibakódot adta, de próbáld meg, hátha... 😉

shit happens

Üdv.
no lenne egy nagyon fura esetem.
már irtam a d-tools bugjelentés foruára, irtam a hivatalos support cimre, de egyiken se kaptam normális válszt/mgoldást. a mailre még válasz se jött. 😞
a problémám a következö:
Winxp sp1-esem van. csak nero van fent.
fenyomtam régen a d-toools 3.47-es legujabb változatát, aztán le kellett szednem, mert egy másikat akartam felrakni( alkohol)
namost, miután leszedtem ,semmi más nemtudok felrakni. se az alkoholt, se a d-toolst ujra.

ezt az üzenetet kapom állandoan amikor fel akarom installálni valamelyiket . :
Device setup code 25009 (0x61B1) -536870389 (0xE00020😎conatct your support personel

majd az installállás magátol leáll.

Probáltam már a regedittel kiszedni mindent ezek után ami a deamon, vagy az alkoholhoz tartozott, probáltam a meghajtok nevét változtatni,
probáltam express installal, ugy hogy másik meghajtot adok meg neki, ezköszkezelöben kivettem minden virtuális meghajtot, de semmi eredmény..
Ha valakinek volt hasonlo problémája, esetleg megtalálja valahol rá a megoldást, nagyon megköszönném..