Daemon-tools probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
ja és ki kell õket írni vagy az antiblaxx csak akkor kell ha nincs kiírva dvd-re.ja na a lényeg:azt szeretném kérdezni egy csomó játék felismeri ha csak képfájlban van meg a játék akkor kell az antiblaxx ugye????
remélem tudtok segíteni elõre is kösz!
Köszi mindenkinek, asszem ujra le kell töltenem a 800megát, mert ezt nemhiszem hogy meglehet csinálni.
ha ezt "C:\WINDOWS\system32\drivers\d347bus
\d347prt" engedi törölni és nem hivatkozik a file használatban van bla-bla akkor nyugodtan töröld ki.ha nem akkor keress rá a regedit-el a d347prt bejegyzésre és ott is töröld ki, majd restart.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Nekem is elcseszte a Daemont az Antiblaxx, de megoldottam a dolgot. Uninstall DaemonTools, Regedit, rákerestem a "daemon" szóra és minden kulcsot direktben töröltem, Restart Win, és végre engedte újra felrakni a Daemont, mûxik is tisztességgel. Nekem így összejött, lehet próbálkozni és kerülni az Antiblaxxot!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
mostmár tényleg nagy a kavar...
1. Mindig lõdd ki a virtuális meghajtót Daemon uninstall elõtt.
2. Minek uninstallálod, hisz majdnem minden játék azzal indul manapság, még az SFcure játékok is mennek nálam vele.
3.Beírod futtatásba regedit->CTRL+F, beírod d347 és amit talál kitörlöd. (sima 347-es találatot nem törlöd ki, csak a d347-et)
de inkább alkohol 120%at használom innentõl!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
most mit tegyek?
4 meghajtot szoktam csinálni daemonnal
tegnap böktem az ikonra,hogy mountoljak, erre kiirta,h "no SCSI device found"
le akartam szedni,erre vmi regisztrácios bibire hivta fel a figyelmem (vagyis akarta,mert a hibás részt nem hajlando beirni)
na jön a poén:
uninstall, restart
NINCS FENN DAEMON TOOLS,DE MEGVANNAK A BETÛJELEI
na,ezt hogy tüntessem el?
még a korábbi rendszerre valo visszaállitás sem segit,és ha ujra fel akarom rakni,akkor valami ütközésrõl vaker
van rá megoldás a winreinstallon kivül?
ja, olvastam,h a SF3 be szokott neki zavarni
szal legutobb Total Overdose volt fenn,de nemtom annak milyen a védelme
szal lehet,h az kavart be? 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Sok sikert , meg ennyit a clone cd gamékról is
üdv
pzs
De tudok neked egy univerzális, mindíg használható választ : a jelszó rakjujvint <#email>#email>
megj,: ezzel a megoldással szvsz egyéb problémákat is meg lehet oldani. Javaslom, ha gond van a daemon un. ill. reinstallal, elõszõr ezt prószálja meg, mert ez a legegyszerübb.
Már megpróbáltam mindent, új felhasználói fiokkal felrakni, regeditben kitöröltem a daemonra vonatkozó dolgokat, de akkor is csak ezt az üzit kapom. Mi a fenét lehet csinálni ilyenkor???
Kiváncsian várom válaszaitokat, thx!
Bocs, hogy ilyen béna vagyok és állandóan kérdezgetek!
Utána a registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services ág alatt is meg kell keresni az ugyanilyen nevû bejegyzéseket, és törölni.
Újraindítás után meg lehet próbálni az újrarakást.
Ui.: Saját tapasztalat, hogy néha ez sem segít, belerakad valami kosz. Ez esetben a dtools install során, amikor kéri az eszközmeghajtó nevét, át kell írni a default nevet olyanra, ami biztosan nincs.
Lenne egy nagyon durva problémám.
Megprobálom felrakni a daemon tools-t és kapok egy hiba üzenetet "device setup error: code 25030 (0x61c6), 259 (0x103)Contact your support personnel"
Megáll az install végén és vissza töröl mindent.Eddig még nem is lenne nagy gond , gondoltam felrakok más virtuális meghajto programot ,de az alcohol is kilök egy hibaüzenetet!Végkimerülésembe irok neketek 😊
Format volt,bios gyere megvolt, már mindent megprobáltam de én feladom köszönöm válaszaitokat! PLS SEGITSETEK!<#dumcsi>#dumcsi><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
A registry-ben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\PCI kulcs engedélyeinél Full Control jogot kell adni a SYSTEM számára. Ha ez be van állítva, akkor egyel "feljebb" kell a jogosultságot ellenõrizni. És így tovább.
Nálam ez megoldotta a problémát, mire a CurrentControlSet -ig eljutottam. Ezután hiba nélkül felment a Daemon is, és az Alcohol is.
Valakilégyszi segítsen mert nem akarom újraformázni a c:-t.Elõreis köszi .Icespeakyy
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Ha valakinek van ötlete légyszi segítsen.Köszi!
persze mi csak DVD átkódolásnál használjuk,
nem tudom ti mihez használjátok.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
XP SP1-em van régóta (Corporated). 2 gépen is ezt használom. Egyszercsak meggondolta magát a gép(?) vagy a jóisten, vagy nem tudom mi/ki, azóta nem lehet feltelepíteni.
A másik gépre felmegy, az enyémre nem. Azóta az egész gépet lecseréltem (a monitor kivételével), de természetesen az újra sem megy fel.
Valami 25010-es hibával leáll a telepítés végén.
Én is írtam a hivatalos fórumra, de a készítõ gyerek is csak vakargatta a fejét, mert gõze sem volt mi okozhatja.
Semmilyen más cd emu program sem ment fel. Az alcohol ugyanolyan hibakóddal halt le.
Történetesen ellátogattam az Alcohol fórumára is (akkor derült ki számomra, hogy az Alcohol egyik fejlesztõje faragta szabadidejében a Daemon Tools nevû kis progit) 😊
Szal rákerestem a hibakódra, és a sok zagyvaság között találtam egy registry átíros megoldást (ami természetesen nem ment), de javasolta a gyerek, hogy csináljak egy új felhasználói fiókot, és onnan próbáljam meg telepíteni.
Mondom egye-fene. Elkeztem telepíteni, a végén ahol eddig lehalt, vagy 1 percig csak kerregett a wincsi, majd nagynehezen felment. 😮
Örültem mint majom a farkának. 😊 Azóta is megy a dolog, de nem tudom miért nem engedi az alap fiókkal (telepítés után mindegyik felhasználói fiókkal mûködik, akár törölni is lehet az ideiglenesen létrehozottat).
Írtam a készítõ srácnak, még mindig nem tudja mi lehet a baj 😊
Bár nekem nem ezt a hibakódot adta, de próbáld meg, hátha... 😉
shit happens
no lenne egy nagyon fura esetem.
már irtam a d-tools bugjelentés foruára, irtam a hivatalos support cimre, de egyiken se kaptam normális válszt/mgoldást. a mailre még válasz se jött. 😞
a problémám a következö:
Winxp sp1-esem van. csak nero van fent.
fenyomtam régen a d-toools 3.47-es legujabb változatát, aztán le kellett szednem, mert egy másikat akartam felrakni( alkohol)
namost, miután leszedtem ,semmi más nemtudok felrakni. se az alkoholt, se a d-toolst ujra.
ezt az üzenetet kapom állandoan amikor fel akarom installálni valamelyiket . :
Device setup code 25009 (0x61B1) -536870389 (0xE00020😎conatct your support personel
majd az installállás magátol leáll.
Probáltam már a regedittel kiszedni mindent ezek után ami a deamon, vagy az alkoholhoz tartozott, probáltam a meghajtok nevét változtatni,
probáltam express installal, ugy hogy másik meghajtot adok meg neki, ezköszkezelöben kivettem minden virtuális meghajtot, de semmi eredmény..
Ha valakinek volt hasonlo problémája, esetleg megtalálja valahol rá a megoldást, nagyon megköszönném..