Burnout 3

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
üdv

az a problémám h nem ismeri fel az utángyártott memoriakarimat, még a slot 1ben sem.. mit tegyek?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dinomano
én egyet sem... Ez a vonalon autokazas is eleg extrem ötletnek hangzik, kanyarban nem megvalosithatoigazan; kód meg nuku...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

jaszy
Énis összevissza rohangálok :) Kárhogy nincs cheat hozzá. vagyis találltam egyet de nemment :( Idõelütésnek jókis játék !

dinomano
Nincs nagyon cheat-kód; semmi specko... Viszont amit még nem probaltam+lehet benne valami; sima versenynel erdemes követni a felfesteseket(feher vonal), és akkor talan sikerül jobban elkerülni a forgalmat(ha épp az a cél..)..Valaki szokta követni a felfestest; vagy csak én "rohangalok" össze-vissza a forgalomban? :-D

jaszy
Ráhibáztát !!!! Azok miatt érdekelne. :)

dinomano
...hmmm...akkor miért is?:-P Nem gameplay könnyitö cheatek érdekelnek, hanem Bout3-at specková tevõ csalasok? (más jellegû fizika, ilyesmi? /pár game-ben voltak érdekes cheatek.../)

jaszy
Nemis azért kellene mert nehéz :)

dinomano
Annyira nem nehez, hogy kódok kellenenek... :-|

jaszy
Csaló kódokot nemtudtok hozzá?

Tekken5
Ez igaz :D

dinomano
Hmmm...a Burnout nagyon jo; de nem neveznem autos game-nek, inkabb akcio/reflexjatek...Olyasmi mint régen PC-re a POD-RACER... :-P Autok vannak benn, de sugarhajtasu gépekkel suhansz inkabb(ha a fizika részét nézzük)... :-) De ettöl függetlenül ill. ezzel együtt nagyon jó game...

jaszy
Kedvencem nekemis !!!!

Nagyon jó ez a játék <#wow1><#vigyor2><#szeret><#eljen><#boxer><#email>
Tekken5
Tegnap 13.15-tõl majdnem éjfélig játszottam, nagyon jó, pedig én nem szeretem (vagy nem szerettem):D az autós gaméket. Persze olykor-olykor szünetet is tartottam.

Tekken5
Megvan a game.

A sYSTEM AZ EGY PARANCSIKON
ja és ittvan amik a gyökérkönyvtárban vannnak:
CNF
DATA
IOP
NETGUI
NFSUNDER
OVID
PVEH
SOUND
TRACK
SLES_525.85
SYSTEM -
A burnout3takedown.rar fálban nincs indítófájl és nem is tudom futtatni a játékot mert nincs autorun se meg semmi

Mit csináljak???
liverpool fan
Hello!
Tegnap vettem meg a játékot,nagyon tetszik,nekem való játék<#circling><#finom>

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

Nem tudtok kódokat a multihoz, mert nincs még kijátszva de jó lenne 2-en multizni benne.
mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

balcooo
Hmm...ugye miylen jo kis képek? :D
Na, mindegy,az a lényeg,h a gamespy-on fenn van két screenshot akit érdekel:)

balcooo
Nah, egy kis minimal iztelitõ a burnout4-bõl:

És éjszaka is lehet majd nyomni?

mohus
a maximumot:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a maximumot:)

crash módban mit kell elérni,h több pályán is lehessen zúzni?
Bogyi007
Skacok valamit nem értek a sebesség már Single layerban sem semmi a Boxon, de 2 játékos módban még gyorsabbnak tûnik. Ez nekem furcsa, pont fordítva szokott lenni, viszont ilyenkor nem lehet az impact timeot használni, de a legjobb buli ilyenkor a Double Impact. Haverral már 2 órája nyomtuk mikor ránkszóltak, hogy bekéne fejezni, mert este van és kell a tv a faternak. Csúcs ez a game!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

ha a szomszédok nem arénáznak és kedveled a punkos zenéket akkor mindenképp. :D
mondjuk én nem vagyok oda annyira a neopánkokért de nagyon hangulatos aláfestés.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

:D
hifi megoldva ,mélynyomó 150W megéri bekapcsolni?
hifire kösd a hangot és tekerd fel.
nyomd tövig a gááááázt!
:DDDD

utóbb kenegesd a vízhólyagokat az ujjaidon körömvirágkrémmel.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

megszereztem a játékot,7végén kezdek neki,ha van vmi jó tanács szívesen veszem.

köszi
mb66
Nem tolja valaki online is a játékot?
valami gond van az EA servereivel vagy mi van? ugyanis minden nem tud az EA hez csatlakozni a game..
vannak tapasztalataitok?

www.hordamusic.hu

Akarom mondani wine car-t.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy wine track-et melyik pályán lehet találni. Már csak ez az egy signature hiányzik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

mohus
csunya?

driftelj mindig és BOOST mindig lesz:)

vki
Valaki tud valami csúnya csalást hozzá?

ACER Aspire 5738ZG

Tyler Durden
3 végigtolva szal jöhet (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Na lehet orulni! Bejeletettek a 4. reszt :))

Hurra!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cenobite
Mivel sem a BO1, sem a BO2 nem jött ki pc-re, ezt sem valószínû, hogy kihozzák.

gamertag: kenobita

PC-re nem lesz soha?

Nagyon bánnám:(((

karikusz
Van itt is egy pár screen

autosjatekok.hu

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

mohus
"császár a játék! nekem a garfikája mondjukerõsen hajaz a NFSUra, de hát ha már egy cég adja ki hülyék lennének nem felhasználni a két autós játék közti átfedés scriptjeit."

sztem nyisd ki a szemed....vakard elõ a b2-t...a criterion azt fejlesztette tovább és SEMMIT nem "lopott" az NFSU (éjszakai nyáltenger)-tól szerencsére...és az EA-nak SEMMI köze a fejlesztéshez...nemrég vette meg a Criteriont

mohus
ti tudjátok:)

sztem kissé vérszegény at NFS2U....azt hittem NFSU demo:) éjszaka, csupanyál...idegesítõ motorhang törés 0

a gt4et olvastammmm
hát ez vicc:)

shevy
nekem is tetszett a demo

musha
azért annyira szerintem nem szar az NFSU2 demója :) sõt...
a gt4 online részével meg még ráérsz, csak 2005-ben adnak majd ki valami kiegészítést, amin keresztül már lehet online nyomni.

mohus
nem tom nekem multiban...még miellõtt kocsiba ültünk volna be lehetett írni a neveket P1 lettem én P2 meg sz öcsikém:)

a gém istencsászár....a tempóra nem találok szavakat

road rage...huhh legjobb..amikor már annyi a tempó, hogy csak a kiütendõ játékost látod valamelyest tisztán akkor BUMMM...és akkor valami leírhatatlan dolgok tudnak történni amit még én autós gammában nem láttam...fõleg hogy közben lehet lassítani...és a rommá zúzott autódat kissé még tudod irányítani...hogy Takedown Aftertouch legyen:)
multi crash ketten a zuzás :)huhh
sztem ez marad a legjobb burnout...mivel a criteriont megvette az EA:)rajta van a DVD-n az NFSU2 demoja is ami ultraszar:) nemtom minek rakták rá a korongra...helyette még lehetett volna zenéket:)amik szintén istenien passzolnak a gémhez

gratula Criterion...kabbe EA

valszínû egy net adapter most már dukál...fõleg ,hogy jön a GT4 is online

shevy
nekem a 2. amikor 1:35 alatt kell menni, bár van lehetõség választani hogy melyik pályán menjél

musha
akkor te jó gyrosan végeztél vele ^^
én még az elsõ forma1-es pályát sem tudtam aranyra megcsinálni. A másodiknak csak néhányszor nekifutottam, de még kvalifikálni se sikerült.

shevy
na 45 perc kellett hogy megcsináljam az a forma1-es szar pályát ahol aranyért 2:20 alatt kell menni, pedig egyszer karamboloztam, idegesítõ pálya volt

Atcom
Miközben számol visszafelé a rajtóra, nyomva tartod a gázt. Közben egyszer nyomsz egy féket és felengeded (közben a gáz nyomva tartod). Majd mielõtt a számláló 1-rõl a GO-ra váltana felengeded a gázt és újra megnyomod (és persze nyomva tartod). Ha jó volt az idõzítésed, akkor megindulsz, mint Pesta bá' a retyóra, a tejfölös chilli paprika után.
Ez "trükk" mûködik a Burnout 2-ben és 3-ban is.
Oldal 1 / 4Következő →