Burnout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a problémám h nem ismeri fel az utángyártott memoriakarimat, még a slot 1ben sem.. mit tegyek?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
CNF
DATA
IOP
NETGUI
NFSUNDER
OVID
PVEH
SOUND
TRACK
SLES_525.85
SYSTEM -
Mit csináljak???
Tegnap vettem meg a játékot,nagyon tetszik,nekem való játék<#circling>#circling><#finom>#finom>
\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na, mindegy,az a lényeg,h a gamespy-on fenn van két screenshot akit érdekel:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
mondjuk én nem vagyok oda annyira a neopánkokért de nagyon hangulatos aláfestés.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
hifi megoldva ,mélynyomó 150W megéri bekapcsolni?
nyomd tövig a gááááázt!
:DDDD
utóbb kenegesd a vízhólyagokat az ujjaidon körömvirágkrémmel.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
köszi
valami gond van az EA servereivel vagy mi van? ugyanis minden nem tud az EA hez csatlakozni a game..
vannak tapasztalataitok?
www.hordamusic.hu
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Azt szeretném kérdezni, hogy wine track-et melyik pályán lehet találni. Már csak ez az egy signature hiányzik.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
driftelj mindig és BOOST mindig lesz:)
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Hurra!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gamertag: kenobita
Nagyon bánnám:(((
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
sztem nyisd ki a szemed....vakard elõ a b2-t...a criterion azt fejlesztette tovább és SEMMIT nem "lopott" az NFSU (éjszakai nyáltenger)-tól szerencsére...és az EA-nak SEMMI köze a fejlesztéshez...nemrég vette meg a Criteriont
sztem kissé vérszegény at NFS2U....azt hittem NFSU demo:) éjszaka, csupanyál...idegesítõ motorhang törés 0
a gt4et olvastammmm
hát ez vicc:)
a gt4 online részével meg még ráérsz, csak 2005-ben adnak majd ki valami kiegészítést, amin keresztül már lehet online nyomni.
a gém istencsászár....a tempóra nem találok szavakat
road rage...huhh legjobb..amikor már annyi a tempó, hogy csak a kiütendõ játékost látod valamelyest tisztán akkor BUMMM...és akkor valami leírhatatlan dolgok tudnak történni amit még én autós gammában nem láttam...fõleg hogy közben lehet lassítani...és a rommá zúzott autódat kissé még tudod irányítani...hogy Takedown Aftertouch legyen:)
multi crash ketten a zuzás :)huhh
sztem ez marad a legjobb burnout...mivel a criteriont megvette az EA:)rajta van a DVD-n az NFSU2 demoja is ami ultraszar:) nemtom minek rakták rá a korongra...helyette még lehetett volna zenéket:)amik szintén istenien passzolnak a gémhez
gratula Criterion...kabbe EA
valszínû egy net adapter most már dukál...fõleg ,hogy jön a GT4 is online
én még az elsõ forma1-es pályát sem tudtam aranyra megcsinálni. A másodiknak csak néhányszor nekifutottam, de még kvalifikálni se sikerült.
Ez "trükk" mûködik a Burnout 2-ben és 3-ban is.