Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy most járok A1-re, lesz rá jogsi is:P
csak ugye suliba is járnék vele valószínûleg. :D
Hajrá Magyarország!
Zsolt: haver van megörülve érte, nekem RX vagy Tuareg Rally kellene, de mindkettönknek 125-ös, max 11kW-os FORGALMIVAL;) (jah és nekem még megvan a DT-m, van rá jelentkezö, de sokan dicsérték, ha valakit érdekel irjon egy privit)
Hajrá Magyarország!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Most meg talaltam egy masik jot de arrol meg csak 1-2 cikket , es az is kinaiul volt irva ...
Ja , meg az arat sem lattam sehol ... Aprilia Tuono Rs 125cm3 '07
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Suzuki GSR 600
Szvsz az az egyszerû magyarázata hogy pár helyen elkezték úgy reklámozni a vasakat azzal a címszóval hogy az árban már benne van a regadó. Így viszont csináltak egy kis káoszt, fõleg hogy sokszor szalonon belül is találkozni mindkét esettel. Az átlag birka vevõ meg elkezdi nézni hogy hol a legolcsóbb, meglátja az alacsony (regadó nélküli) árat, egybõl megy a telefon hogy a regadó benne van-e az árban mert az nincs feltûntetve. Nyilván elege van ebbõl sok szalonnak ezért elémennek a problémának.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nincs véletlenül valakinek Kaposvár környékén eladó Simson S51-es mocija? Ha lehet valami jó állapotú. Elõre is köszi!
Remélem még él a topic valamennyire...
Ez egyenlõre csak terv, de szeretnék majd venni egy endurót. Kinéztem egy Suzuki DR-Z 125 L típusút. Nézegettem az üzleteket, és arra lennék kíváncsi, hogy miért van az, hogy az ár mellett kifejezetten feltûntetik, hogy nem tartalmazza a regisztrációs adót. Talán ez a típus nem helyezhetõ forgalomba? Nem vagyok tisztában a motoros dolgokkal, mert még nem nagyon ástam bele magam. Azt is láttam, hogy a motoron (legalábbis a képek alapján) nincs elsõ világítás. Mennyibe fájna ha egy elsõ fényszórót rátesznek (feltéve ha lehet)?
#506:Köszi!:)
#507:Ok,ezek mind megvannak,tehát nincs gond!<#smile>#smile>
Let the good times roll.
Egyébként GYÖNYÖRÛ!
Rendszámodat kár volt berakni! Nem szoktuk! :)
Fogalmam sincs,de eszembe jut igérem!<#nevetes1>#nevetes1>
Átíratáshoz mik kellenek?Gondolok itt papírokra,és nem tudom ezen kívül mi kell még hozzá.
Thx!:)
Let the good times roll.
Bocs ha túl nagyok lettek!:))
Let the good times roll.
szeretnék venni 120 000 ft ért 125 ös enduró motor
nem tom hogy milyet vegyek
a japán motorokban én egyáltalán nem bizom mert ugy hallottam hogy nagyon hamar szarrá mennek
valaki help
Találtam,egy jó kis tesztet errõl a tipusról,elég mélyen belemennek a részletekbe:)))
Mennyi a futott km mennyiség,ezeknél a motoroknál?(biztos van 1 határ)
Let the good times roll.
Let the good times roll.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyik volt osztálytársamnak van egy ZXR-400-a. Hétvégén azzal jött Balatonra, csináltam róla pár képet. Azt mondta róla, hogy teljesen megbízható, nem eszik sokat, kicsit azért pörgetni kell, hogy haladjon vele az ember, de hát egy 400-al így kell menni. Asszem 92-es évjárat, simán pöccintésre indul, gyönyörû hangja van, és szintén gyönyörû állapotban van a masina, látszik, hogy vigyáztak rá. Itt a kép róla:

A Kawasaki Ninja ZXR400-ról vmi vélemény?Bárminemû infó jól jönne.:)
<#wave>#wave>
Let the good times roll.