Motor vásárlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mi az rendörakadémia?:D amugy jah tiszta, de gondold meg, 50-esböl elmondások szerint jot ki lehet hozni, de kell szervizelni és drágák az alkatrészek, haveré például nekem a DT után hát... a DT 6000-en jobb mint az 12 000-en:P de persze lehet h pont az volt szar... viszont én meg tuareg rally 125-el mentem az hihetetlen jo motor, nagyon kéynelmes és jo, de endurora nekem a legjobb RX lenne, de ha nem lesz vagys sokkal olcsobban lesz tuareg akkor azt veszek (viszont abbol csak rally kell!)
amugy most járok A1-re, lesz rá jogsi is:P

Zsolti9014
én most egy RX-re gyûjtök. leginkább 50-est szeretnék, az a tiszta, azt vezethetem, de majd kialakul (lehet hogy 70, vagy nagyobb :DD)
csak ugye suliba is járnék vele valószínûleg. :D

Hajrá Magyarország!

bizony, én majdnem fizethettem, mert kiprobáltam jogsi nélkül egy 650-es dominatort, amit akkor hoztak be olaszbol (gondolhatod mennyi papirja volt), hát, mákom volt mert jofej volt a szabálysértési elöado, emg nem vagyok még 18, nem csináltam soha semmit... igy egy figyelmeztetéssel megusztam, de amugy kb 150 000 forintba lett volna ez...
Zsolt: haver van megörülve érte, nekem RX vagy Tuareg Rally kellene, de mindkettönknek 125-ös, max 11kW-os FORGALMIVAL;) (jah és nekem még megvan a DT-m, van rá jelentkezö, de sokan dicsérték, ha valakit érdekel irjon egy privit)

Zsolti9014
Havernak van eladó Aprilia RS 80cc-s. Ha kell valakinek megadom az email-ét.

Hajrá Magyarország!

JGTC
persze én még annó gondoltam arra hogy veszek egy SV-t így de jogsim sincs szalúgy már sok lenne a kettõ :D , viszont tény h sokan lesz*rják és nem foglalkoznak ezzel, de gondolom aztán meg kemény pénzeket csengetnek ki ha helyzet van...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

haverom van megörülve az RS-ért, az uajakat nem ismerem, még Rotax-osak?

én nem csak láttam ,hanem egy olyannal mentek el mellettem mikor DT-ztem, kb annyiért vete a srác rendszám nélkül, alkatrésznek, ahogy látam egy karcolás van rajta egy esés miatt... de városba jo az nem?<#buck>

pff , csak robogoba :) , na mind1 azer koszi
Most meg talaltam egy masik jot de arrol meg csak 1-2 cikket , es az is kinaiul volt irva ...
Ja , meg az arat sem lattam sehol ... Aprilia Tuono Rs 125cm3 '07

Csiaki
A GSR az nekked bike ez meg robogó!Kicsit ne ugyan az...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

joshua
Ahogy nézem a netet van:

De csak japán cikkeket találtam róla.

CSa , valaki nemtudja hogy letezik-e ilyen motor 125ccm - be ? :
Suzuki GSR 600

Ennél azért egyszerûbb a helyzet, nem csal szinte az összes szalon az országban.:) Fõleg hogy nem azt írják mellé hogy nem kell regadót fizetni utána, hanem azt hogy azt nem tartalmazza az ár, tehát pluszban még rájön a kiírt árra ( esetleg lealkudja a vásárló vagy ilyesmi).
Szvsz az az egyszerû magyarázata hogy pár helyen elkezték úgy reklámozni a vasakat azzal a címszóval hogy az árban már benne van a regadó. Így viszont csináltak egy kis káoszt, fõleg hogy sokszor szalonon belül is találkozni mindkét esettel. Az átlag birka vevõ meg elkezdi nézni hogy hol a legolcsóbb, meglátja az alacsony (regadó nélküli) árat, egybõl megy a telefon hogy a regadó benne van-e az árban mert az nincs feltûntetve. Nyilván elege van ebbõl sok szalonnak ezért elémennek a problémának.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

JGTC
azért írják mellé h mennyi lenne regadóval mert nincs rajta vizsga, ugyanez a "hobby célra" kategória is... behozzák alkatrésznek aztál elpöccintik, láttam én már így DukeII -t is 450.000.-ért szb....

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

joshua
Szevasztok!
Nincs véletlenül valakinek Kaposvár környékén eladó Simson S51-es mocija? Ha lehet valami jó állapotú. Elõre is köszi!

Hello!
Remélem még él a topic valamennyire...
Ez egyenlõre csak terv, de szeretnék majd venni egy endurót. Kinéztem egy Suzuki DR-Z 125 L típusút. Nézegettem az üzleteket, és arra lennék kíváncsi, hogy miért van az, hogy az ár mellett kifejezetten feltûntetik, hogy nem tartalmazza a regisztrációs adót. Talán ez a típus nem helyezhetõ forgalomba? Nem vagyok tisztában a motoros dolgokkal, mert még nem nagyon ástam bele magam. Azt is láttam, hogy a motoron (legalábbis a képek alapján) nincs elsõ világítás. Mennyibe fájna ha egy elsõ fényszórót rátesznek (feltéve ha lehet)?

lesz, szorri de már msn-en is szarul irok, egész nap itt beszélgettem és már kivan a kezem nagyon:D

sztem jol birják, pölö én is endurokat imádom, nekem DT-m van, nemtom h te milyen kategoriát akarsz, de kezdönek ez sztem talán lehetö legjobb:D és birja a dolgokat, most lett elado a nyáron

alattunk a sarkon a foszer pont ilyet vett, 4,5 milla volt asszem... pont ilyen 1098, én nagyba mek itt a dt-vel, ez meg jön szembe, kuplungot behuzza, lekezdi rángatni a gázkart, olyan hangja volt enek a digo izének mint az atom:D van péze a srácnak, aki ennyit kiad egy ilyenért... én örülnék ha majd lenne 300k-m 125-re, átiratással mindennel:D

nah? tudja vki?

és ha nincs rajta rendszám, akkor mi kell és mennyibe kerül a forgalomba helyezés?

SitatiS
Kb 12e Ft az átíratása.

Let the good times roll.

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Szeretnék vásárolni egy kb 10 éves kawa zzr600-at. Mir e kell odafigyelni? Mennyire megbíható ez a tipus? Kb mennyibe kerülhet az átírás? Köszönöm elõre is!
2250ft.

SitatiS
Megoldva!<#nevetes1>

Let the good times roll.

Kaszi46
125-ös moci átiratása mennyibe kerül mostanság?

*Posse*T.W.D*

SitatiS
#505:Fenébe!Igaz!<#violent><#kuss>
#506:Köszi!:)
#507:Ok,ezek mind megvannak,tehát nincs gond!<#smile>

Let the good times roll.

Adsávételi, 60 napnál nem régebbi eredetvizsgálati papír,törzskönyv, érvényes felelõsségbiztosítás.

Egyébként GYÖNYÖRÛ!

Rendszámodat kár volt berakni! Nem szoktuk! :)

SitatiS
Õszinte legyek?:)
Fogalmam sincs,de eszembe jut igérem!<#nevetes1>
Átíratáshoz mik kellenek?Gondolok itt papírokra,és nem tudom ezen kívül mi kell még hozzá.
Thx!:)

Let the good times roll.

Grat hozzá. Egész pofás. Milyen gumi ez rajta Pilot Sport?

SitatiS
Íme pár képz a régen áhított mociról,most már enyém<#smile>

Bocs ha túl nagyok lettek!:))

Let the good times roll.

atee20
valaki elado robogot?....125ccm,'97tol....

runner 50 hez keresek szerelési utmutattot segicsen akitud!!!!!!!
JGTC
mik vannak...

superbike gép meg sosem lesz belõle mert a japcsik nem eggyeztek bele :o

gordonmail
Nekem 125-ös KTM Cross gépecske kellene xD

(O_o)

hivjatok 06209360656
hello mindenkinek nem tud nekem vki bármilywen mz blokkot ?megfizetem
chelseafan
Elitta!<#pias>:)

desigo
Az elõbb még 130 ezerért akartál.
Hova lett a tízezer:)
Helló

szeretnék venni 120 000 ft ért 125 ös enduró motor
nem tom hogy milyet vegyek
a japán motorokban én egyáltalán nem bizom mert ugy hallottam hogy nagyon hamar szarrá mennek
valaki help
SitatiS
Köszi!
Találtam,egy jó kis tesztet errõl a tipusról,elég mélyen belemennek a részletekbe:)))
Mennyi a futott km mennyiség,ezeknél a motoroknál?(biztos van 1 határ)

Let the good times roll.

Próbáld megszerezni a Motor Revü 98/7-es számát. Abban van használtmotor teszt a ZXR-400-ról. Egyébként jókat ír róla. Gyakorlatilag nincs tipushibája. Csak vigyázzatok, hogy ne legyen agyontörve.

SitatiS
Nos én is ilyenre hajtok,de hallani jót is rosszat is,a 400-as mocikról...

Let the good times roll.

Roger6
Mint írtam, a motor 92-es évjáratú, 2 éve használja. De ha jól tudom, 400-as ZXR-t már nem is nagyon gyártanak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SitatiS
Értem,és használtan vette?

Let the good times roll.

Roger6
Hát errõl nem beszélgettünk, de gondolom megoldható, mert már két éve megvan neki, és még nem szenvedett hiányt semmilyen alkatrészben. Szerintem nyugodtan bevállalhatsz egy ilyet, nem fogod megbánni!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SitatiS
Üdv!:)
Jól néz ki<#eljen>
Alkatrész beszerzés,macerás?

Let the good times roll.

Roger6
Szevasz!

Egyik volt osztálytársamnak van egy ZXR-400-a. Hétvégén azzal jött Balatonra, csináltam róla pár képet. Azt mondta róla, hogy teljesen megbízható, nem eszik sokat, kicsit azért pörgetni kell, hogy haladjon vele az ember, de hát egy 400-al így kell menni. Asszem 92-es évjárat, simán pöccintésre indul, gyönyörû hangja van, és szintén gyönyörû állapotban van a masina, látszik, hogy vigyáztak rá. Itt a kép róla:

SitatiS
Üdv!:)
A Kawasaki Ninja ZXR400-ról vmi vélemény?Bárminemû infó jól jönne.:)
<#wave>

Let the good times roll.