Horror Eloben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es ha eppen nekem van elegem szintugy a magyarokbol akkor hogy indulhatnek ki magambol?
(horvat tengerben milyen flakon van? hat magyar termeeeeek. megis mi a szar lenne...ha megyunk utcan es vki eldob egy zsepit akkor csak annyit mondok: de magyar vagy vazze)
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A tesóm Baján lakott, ahol a hírhedt Sugovica van, ami a Duna egy mellékága. Ebben a folyóban évente átlagosan 3 fullad meg. Tesó szemtanúja volt egynek. Épp a Petõfi-szigeten volt a haverjaival, mikor nagyon távolról egy ember rémült orditozása csapta meg a fülüket. Lementek a folyóhoz, megnézni mi történt és azt látták, hogy egy ember épp fuldoklik a vízban, akinek a barátja ordibálja, hogy "Segítség, mindjárt megfullad!". Emberek tucatjai özönlöttek a helyszínre. Az esettõl a tesómék kb 500 méterre voltak, szal õk nem sokat tehettek (ezzel nem azt mondom, hogy tettek volna valamit, de a tesómat ismerve igen). Szal az emberektõl kb. 20 méterre fuldoklott a fiú, de seni nem ugrott be a vízbe (még a haverja sem). Ekkor megjelent egy vizibicikli, rajta két srác. Látták mi történt és odamentek. Egy karnyújtásnyira voltak a fuldoklótól, és NEM SEGÍTETTEK NEKI!!! A fiú meghalt. Ezek után pedig a vizibiciklisek szépen tovább mentek. Tesómék kiakadta és odaordítozták mindenféle csúnyát a két srácnak.
Nos ezen a sztorin nagyon kiakadtam. Én elhiszem, hogy az a két fiú nem akart rosszat. Egyszerûen a sok gyáva magyar ember nem mer semmit se csinálni, nehogy neki valami baja legyen. Az biztos, hogy a régi magyarok vére már nincs nagyon bennünk. Hagyjuk, hogy a kormány azt tegyen velünk amit csak akar, meg hogy az országunkat is ide-oda cibálják. Régen ebbõl már egy baromi nagy forradalom lett volna. De inkább hagyjuk ezt; visszatérve az elõzõ sztorihoz, azt nem tudom megérteni, hogy mitõl lettek ilyenek az emberek. Az biztos, hogy a két srácnak a történtek után valami hihetetlenûl nagy lelki stresszük lett. Bár ha nem, azon se lepõdnék meg.
A lényeg az volt, hogy kiállt egy illetõ egy forgalmas térre és rosszúllétet szimulált (fetrenget, nyöszörgött stb.). Többen elmentek mellette, volt aki segíteni akart, de nemmerte megtenni az elsõ lépést, csak pár méterrõl figyelte az illetöt. Amikor valaki végre odament, hogy megnézze, hogy mivan, akkor mertek csak többen odamenni segíteni.
A lényege az volt, hogy ha senki sem segít, akkor a legtöbben nem mennek oda segíteni, mégha szeretene is.
Sajnos nemcsak itt van ilyen.
Én egyszer álltam meg románoknak, azthittem baleset volt, de nem, csak aztmondták kifogyott a benzinjük és a pénzük, nem-e adnék nekik benzit egy khm, "aranygyûrûért".
Inkább továbbmentünk

Sajnos akárhogy csavarjuk a dolgot, a magyarok mentalitásásval valami qrva nagy baj van. Máshol sokkal segitõkészebbek az emberek, ez tapasztalatból tudom. Hallottam egy olyan sztorit, hogy egy fickó kerekes székkel próbált feljutni egy bank lépcsõjén (Volt ugyan rámpa, de nem kimondottan az EU-szabványnak megfelelõ dõlésszögû.). Nemigen tudott szerencsétlen egyrõl a kettõre jutni. A járókelõk meg persze mentek tovább, le se szarták. Az igazi vicc az, hogy a bank ajtajában állt két szekrény, IQ bajnok biztonsági õr, bámulták a pasast, de egyik sem mozdult meg. Végül pár perc(!) elteltével egy fiatal srác lépett oda, és felsegitette a kerekesszékest. Az megköszönte, mire a srác rámosolygott és megszólalt: "Bitte."
No Comment.
Erdelyi falukba nagyon sok magyar el es tenyleg a falusi nepek sokkalta segitokeszebbek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
), aki ott matatott a hálóival. Tanerõ odament, kérdezett, a pofa meg egybõl átkarolta, és nyomta a rizsát, mintha régi haver lett volna. Városi pofa sztem odamorogta volna jó esetben, hogy száz méter után jobbra, aztán húz tovább.sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a borzaszto! Es azt elfelejtettem hozza tenni hogy amikor megkerdeztuk miert nemcsinalnak valamit azt feletlek : Nem a mi korzetunk!
A ROHADT ELETBE 10 PERCRE VOLT AZ ELSO KOCSI EGY HAZASPARRAL EA A NOCI FEJE VERZETT!
Brr....
Egybkent amikor melobol nem re elmentem orvoshoz kiderult hogy nagyon csunyan megsebesult a konyokom.
Meg mindig nem aludtam semmit es nem is tudok. Varom aszonyt jojon haza es nyugtason meg 😊
Mondjuk ehez azt is tegyük hozzá, hogy irtó bizalmatlan nép lettünk az elmúlt másfél évtizedben. Gyerekkoromban emlékszem ha valami gubanc volt, a világ végén is találtál valakit, aki segített. Ma már ha a pontos idõt kérdeznéd meg egy járókelõtõl, van rá egy tippem, hogy sokan a halál f@szára küldenének....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

én nem is tudom mit tettem volna a helyedben, gondolom a vérnyomásod az egekbe szökkent a sok tapló, genya emberektõl, akik magasról lesz*rtak benneteket... én biztos, hogy kikészülnék ettõl idegileg... és nem tudod mi lett a cávóval, akit kimentettetek az árokból?

All Your Babes Are Belong To Us

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És 20kocsiból asszem 4állt meg,hogy na mi van kell-e segítség, mentõ stb..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fasza hogy aludtam aszem kb 4 orat es most mehetek 12 orat gurcolni a meloba. Alig varom.
marmint hogy a magyarok mennyire bunkok .mocskos geci nepseg ez a magyar😞((((((
ma volt ez ??
merre fele is ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Te nem voltal ott... asse tudod mi volt.
Es maris mas temarol van szo.
En megyek aludni 😞
Megprobalok 😞
Ja azt emlitettem hogy amikor nekifujt a szel a aroknak ugy beverema kezem? Most latom milyen szep kek es lilla az egesz kezem 😞
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu