Tv out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetséges egyszerre játszani és filmet nézni , egy számítógépen , úgy hogy a játék a gép monitorán futna , a film pedig a tv kimenetre csatlakoztatott tv-n , úgy hogy mindkettõnek legyen hangja , a filmnek a Tv-n a Monitoron meg a játéknak .?
a hangnak olyan a kábel hogy egyik véégét oda kell dugni a laptopba ahova a füllhallgatót..a másik végén 2 van egy piros és egy fekete az is meg van h hova kell dugni de a gépen kéne vmit beállítani.vagy a tv-n..segítsetek hogy mit !lécciii!!elõre is köszi!!
koszi
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
lenne egy kérdésem: nvidia 6600gt videokártyára van kötve egy monitor és egy tv. Az elsõdleges nyilván a monitor, azon dolgozom, az van általában bekapcsolva. De mi van akkor, ha néha a tv-n akarok teljes képernyõn játszani? Hogy lehet megoldani, hogy az adott program egybõl a másodlagos képernyõn (tv) induljon el??
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Kis segítségre lenne szükségem, tv-out ügyben.
A videókártya egy Asus Geforce 8800GTS, 320 MB RAM, PCI-E, rá van kötve egy Samsung lcd monitor Dvi-n keresztül, és most szeretnék rákötni egy szintén Samsung LCD Tv-t.
Szóval a lényeg hogy videókártya D-vi csati, D-vi D-sub átalakító, és ezen keresztül van összekötve a Tv
PC bemenetével. Dualview módban van, mert a Tv-nek más beállítások kellenek mint a monitornak.
Meg is van a kép, de csak a háttérkép, hiába indítok el bármi videót nem rakja ki.
Nvidia Geforce 8-as driver.
Mit rontok el?
Köszi elõre is.
Van egy az aláírásomban szereplõ GF6600GT-m, ami Pci-os, és TV-out-os (mint ahogy mostanság minden VGA általában..) a gondom az az, hogy a TV-kimenetre egy 9-tûs s-video kábelt kellene rádugni, de olyant nem mellékeltek a dobozába, a "sima" 4-tûs s-video-t meg nem tudom rádugni, mivel abban egy mûanyag pöcök akadályoz, ami a 4 tû alatt helyezkedik el.
Vagy csak törjem ki a csatlakozóból ezt a tût és megoldva a probléma? Már azt sem értem, hogy a VGA-n miért ez a 9-tûs megoldás van, hisz, ha jól tudom, ez a VIVO-s kártyákhoz kellene, mivel azon megy ki-és be a hang egy speciális vivo-kábel segítségével.
Légyszi, ha valaki tud megoldást, vagy tudja, hogy hol kaphatnék ilyen 9-tûs csatit...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Tvtool helyet milyen progit javasoltok ?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
A következõ lenne a problémám:
Van egy Laptop om amiben van egy sis es integrált videókártya.
Ki akarom kötni tv re mert azon akarok tv t nézni.
A probléma az, hogy próbáltam egy csomó mindent se semmi nem megy.
Már vettem egy kábelt is.
Az az érdekes, hogy a kábel nem egy sima s videó kábel hanem egy hasonló csak nem 4 csatlakozó van rajta hanem 7. És közvetlenül megy a tv re. Megpróbáltam a hongot is kivinni tv re egy másik kábellel de úgy se megy. A tv egy Panasonic. Aminek van az elején olyan csatlakozó amire lehet közvetlenül videó jelet küldeni. Sárga, fehér, piros. Se az asztal nem jelenik meg se a film.
Elõre is köszönöm!
Bye!
PS3 ID: SDani456
Mit lehetne csinálni?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki! Segítsetek kérlek! Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
crt-n ahogy írtam, régen kitolta a 50hz-et, vga kimeneten, monitorra meg 85hz-et clone üzemmódban. most meg nézem, 1440x900, dvi 60 hz, tv tulajdonságai: 1024x768, 60hz...
eddig ugyanaz. aztán rájöttem, hogy hátha a vsync van bekapcsolva. így is volt. kilõttem, de továbbra is azt írja ki, hogy 60hz-et ad a tv-nek... szerintem az adat hibás, de nem merem 2 óráig úgy hagyni...
Nekem az a problémám, hogy a tv-n néha végigfut egy "töréscsík" a képernyõn, gyorsabban mozgó jeleneteknél vmivel zavaróbb... Elég nehéz ezt így leírni, de vmi a képfrisítéssel nincs rendben sztem. A tv adás, vagy videóról lejátszott dolgoknál nincs ilyen probléma, másik tv-vel kipróbáltam, akkor sincs ilyen probléma, ezért arra gondoltam, hogy esetleg az okoz problémát hogy a tv 100hz-es a tv-outnál, a megjelenítõ eszközöknél viszont azt írja a tv-re max. 60 hz.
Vkinek van ötlete, hogy lehetne ezt megoldani, vagy lehet más okozza a problémát?
A megjelenítést engedélyezed a TVn? vezérlõpult, Megjelenítés tulajdonságai, beállítások - hun winben persze 😊

Hallotam egy olyan dologról hogy az S-Video átalakítónak a 15-ös és a 20-as lábát összekötöm akkor akkor nem lesz fekete-fehér a kép, de ez most nemis lényeg.
Engem az érdekelne hogy e mûvelet után mi lehet a legroszabb ami történhet beüzemelés után?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Fekete-fehér kép : NTSC - Pal probléma, vagy S-video - compozit
Mindenképpen állítsd Palra és ha tudod, váltogass Svideo és compozit között.Szerintem a kábelnek a hosszával nem lesz probléma.
Igen, ismerem ezt a hibaüzenetet. Én is feltettem a megadott drivert, és ez jött be nekem is. Control center-es drivernek a linkjét adtam meg. Megadok egy másik linket, ahol control center nélküli driver tölthetõ le. Driver
Remélem megoldódik a problémád.
Már elõzõ levelemben elvileg feltettem, de ezek szerint mégsem. Megpróbálom mégegyszer.

Milyen hibaüzenetet ir ki?
Köszönöm szépen a tippet, de sajnos még mindig nem mûködik, ugyanis kiirt egy hibaüzenetet. Ha továbbra is tudsz segíteni, azt megköszönném.
Van egy nagyon idegesito dolog az nVidia drivereben a TVout-al kapcsolatban. Ha nezek egy filmet a TVn es a kepet teljes kepernyore teszem akkor a driver AUTOMATIKUSAN atvaltja a kimenetet overscan uzemmodba. Baszott idegesito. Nem lehet ezt valahogy kikerulni? Az ATInal ez nem fordult elo, csak ha en direkt bealitottam. De itt meg az sem kell hogy teljes kepernyore tegyem a videot. Eleg ha akkora mereture allitom a video-ablakot, hogy szinte teljesen befedje a desktopot. Maris atvalt, hogy rohadna meg!
(GeForce Ti4200)
"Ezt látni kellene elõbb..." <#smile>#smile>
Be kell állítani egy pár dolgot ATI control panelon. Lehet, hogy NTSC-ben van a képnorma, PAL helyett, amiért fekete a kép, de lehet sok kis apró dologtól is.Látatlanban nehéz kitalálni, de csak beállítás gond lehet. A vidikártyád driverje valszeg rendben van, mert nem lenne csak alap 640x480-as felbontásod meg egyebek. Tegyél fel friss drivert. Driver itt
A dolgokat jól látod. A tv készüléknek nem feltétlen kell rendelkeznie az említett s-video csatlakozóval. A te esetedben nincs gond. Scart és RCA bemenet is van a készülékeden. A kereskedelemben is kapható az erre a célra tervezett átalakító. Többféle mód van a videójel átküldéséhez a tv-re. Mivel azt mondom: "Ezt látnom kellene..." :-) egy lehetséges megoldást írok le. Kell egy kombinált scart dugó, ami tartlamaz 3xRCA és egy S-video aljzatot. Így néz ki: Scart
Nem tom, milyen kábelt adtak a kártyádhoz. TV kártyát összekötöd Scart dugóval egy S-video---S-video kábellel. A hang asszem nem fog gondot okozni. :-) A Scart dugón a kapcsoló "Input" állásban legyen. Scart bedug TV-be. TV-t, AV-be kapcsolni. A tv kimenetet és egyéb beállításokat pl. a "Megjelenítés tulajdonságaiban" a "Beállítás" pontban lehet módosítani.
azér thx bazeg!
Én nem embertõl vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
segítségre lenne szükségem
nyáron végre leváltottam a GF4 MX440-es VGA-m egy 6600-asra (256Mb-s)
namost nekem olyan jellegû problémám adódott hogy amikor kilövöm a képet a tv-re akkor az fekete-fehér! tuti hogy szoftver beállításra lenne szükség mert amint uninstalláltam a meghajtót, röhtön színes lett minden!!!!
tehát nem tudna valaki segíteni nekem? esetleg olyan oldalt mutatni ahol részletesen le van írva hogy hogy kell jól beállítani?
elõre is köszi!!!!!
Én nem embertõl vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
ASUS P5Q, Intel Core2 Duo E8400 3,0 GHz, ATI Radeon4850, 4GB DDR2, 2x500GB Hdd
ZsirosKenyer @ work