Védett PDF File-ok nyomtatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://techline.hu/tudastar/20101031_pdf_jelszo_unlock.aspx
Én most futottam bele a problémába,
Milyen alternatívák vannak? Esetleg valami progi ami simán nyomtathatóvá teszi?
Milyen alternatívák vannak? Esetleg valami progi ami simán nyomtathatóvá teszi?
elkuldened a filet, (ha nem valami olyan) kivancsi vagyok mar ra mostmar. Ha nem nagy : [email protected]
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
az lenne a lényeg hogy a maga formájában legyen nyomtathato, egyik ismerõsöm tudta mit kell kitörölni, ahhoz hogy az aacrobat readerben megjelenleg a print funkcio
ennel van jobb is, az acrobat6 iso (warez versionnal) egyszeruen allits be uj passwordot uj jogokat mintha te lennel a janicsar. Voala... mindent szabad....
Sajnos nekem ez a verzio nincsen meg mar, mert valami nagyon gyenge pillanatoban letoroltem az image filet, mikozben abban a hitben eltem, hogy ki van irva.
De kiprobalom a triallal is majd
Sajnos nekem ez a verzio nincsen meg mar, mert valami nagyon gyenge pillanatoban letoroltem az image filet, mikozben abban a hitben eltem, hogy ki van irva.
De kiprobalom a triallal is majd
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ilyen gondom nekem is votl, én egy favágó módszert találtam, print screen->vágólap->photopshop->bmp->Recognita 😛PP
AZ egész attól függ, hogy hogyan állította be a védelemet a pdf készítõje!
Cat: ha éppenséggel engedélyezve van a kijelölés, akkor a te tanácsod mûködhet, de a grafikus elemek, képek nem lesznek átmásolva a wordbe.
Kozso: teljes acrobattal akkor tudod feloldani a védelmet, ha az nincs épp jelszóval védve, vagy tudod a jelszót.
Petruz: a nyomtatást és a másolást külön-külön lehet szabályozni
Cat: ha éppenséggel engedélyezve van a kijelölés, akkor a te tanácsod mûködhet, de a grafikus elemek, képek nem lesznek átmásolva a wordbe.
Kozso: teljes acrobattal akkor tudod feloldani a védelmet, ha az nincs épp jelszóval védve, vagy tudod a jelszót.
Petruz: a nyomtatást és a másolást külön-külön lehet szabályozni
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nekem is volt ilyen gondom, de a teljes Acrobattal, nem a Readerrel sikerült átállítamon a doksit nyomtathatóvá...
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Ami nyomtatásra tiltott, az általában copy+paste ellen is tiltott...
Én olyanról tudok, hogy Advanced PDF Password Recovery, de az fizetõs, "egyéb" változatot nem találtam.
Én olyanról tudok, hogy Advanced PDF Password Recovery, de az fizetõs, "egyéb" változatot nem találtam.
válts át text toolra (nagy T betü), majd jelöld ki az egészet és másold át wordbe, és onnan nyomtasd ki