Mobil függetlenítés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egyszer már kaptam segítséget egy Lg Shine telefon kártyafüggetlenítéséhez, szívesen továbbadom, ha van valakinek erre szüksége! Most megint szeretnék kérni! : Lg gb 220 - as telefon függetlenítéséhez szeretném azokat a bizonyos kódokat!😊 Ha tud valaki segíteni, kérem erre a címemre válaszoljon: [email protected] Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
sziasztok odett
Pécsi vagyok az a baj. De azért köszi szépen.
Törölt felhasználó
Ezek a típusok nem is megoldhatók kalkulációs módszerrel mert ezek már BB5 ösök.
Itt is szintén csak a kábeles megoldás segít.
E részben is tudok segíteni.
Törölt felhasználó
Sajnos csak kábelesen lehet megcsinálni e típust.
Keress meg.

üdv
rico-gsm
Sziasztok
Egy Nokia 6300 szeretnék kifüggetleníteni, kérlek segítsetek.

Pannonos
Imei száma: 351973038237361

Elõre is köszi a segítséget.
Jó a hely, de az én problémám továbbra is áll, u.is egyik sincs a listán.
Más ötlet?
Sziasztok!

A Nokia 6300-ás telefonomat szeretném függetleníteni, kérek valaki nagy gurut, segítsen ebben, mert a T-mobile-nál 10.000 Ft-ba kerülne.

Adatok:
Nokia 6300
Imei-szám: 358052012575766
T-mobilos

emilcímem: [email protected]
Törölt felhasználó
Nézzétek meg a honlapomat ott van rajta a dct4 kalkulátor.

www.fuggetlenites.net
Sziasztok. Amennyien valaki tud segíteni egy T mobilos Nokia6070 függetlenítésében, azt nagyon megköszönném. Imei:353628019140194

Köszönöm

Üdv antipe!!!!!

Kérlek segítsetek mobil függetlenítésben!
Típus: Nokia 6234
Imei: 358643013255141
Hálózat: Vodafone

Ha végképp nem megy, jó lesz a
Típus: Nokia 3110c
Imei: 356833020365627
Hálózat: Pannon
email: [email protected]

Remélem v.ki tud segíteni! Elõre is köszi!
<#help><#help><#help>
Most akkor vigyem el megcsináltatni???
sziasztok!lenne egy oltári kérésem ha valaki tud segitsen kaptam egy nokia 2680 telefont és vodás nem tudtok rá valami kodot?köszi!
Motorola V3i fügetlenítéséhez szeretnék kódot. Jelenleg t-mobilos.
Imei száma:352226011778045
[email protected]
Nagyon köszi!
Nem csak az alsó gombsor világít rendesen
De már nagyon elegem van ezzel a telefonnal :S
Még 3v4 éve vettem 50 ezerért azt ennyit ér
És az a szoftwerezés hogy mûködik mert nagyon nem értek az ilyenekhez
Sziasztok!
Van egy fránya T-mobilos Nokia 6070 mobilom imei: 353627012055417
Megköszönném ha valaki tudna küldeni hozzá egy függetlenítõ kódot.

Biztos lama kérdés, de hogyan kell beütni a kódot?
Csak úgy simán mint ha csak az imei számot kérném le?
Sziasztok!

Nokia 1112-eshez(Vodás) kéne függetlenítés!!!Tud valaki segíteni???

Imei szám:359548/01/351411/7

Elõre is köszi!
Törölt felhasználó
hmm
Amikor töltõre rakod akkor az alsó gombsor világit?
Akkor a software megadta magát! Valszeg SW zni kell. (szoftwerezni)
Címem megtalálod a forumban függetlenítés
[email protected]
Igen a telefon kapcsol ki.
Nokia 5300. Nem tudom megnézni h milyen van rajt mert pár másodperc után kikapcsol. Kb 2 hete amikor hazajöttem a suliból lemerült teljesen felraktam a töltõre és azóta van ez.
Törölt felhasználó
ez hogy lehet? Most mi kapcsol ki? A készülék?
Milyen telefonod van? milyen sw van rajta?
Mióta van ez a hibajelenség nálad?
gyorsabb válasz érdekében írj a [email protected] re

Most kikapcsoltam már nem írja ki csak simán kikapcsol! 😮
Akkor ilyenkor mivan? 😄
Törölt felhasználó
Ha jól értem az sms nél van ez a hírszolgáltatás beállítása! Kapcsold ki és akkor nem fogja midig kiírni! Szolgáltató függõ nálunk nem mûködik.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az mitöl lehet hogy bekapcsolom a telefonomat aztán kikapcsol aztán bekapcsol kiírja hogy ellenõrizze a hírszolgáltatást és ismét kikapcsol. Valaki mondja meg légyszi!
Elõre is köszönöm
Törölt felhasználó
Függetlenítéssel kapcsolatban nézzétek meg a 707 es hozzászólást.
sagem my411v fügetlenitõ kodra lenne szükségem [email protected]
Hello
Egy Lg Viewty Ku990-hez kéne függetlenítõ kód vagy függetlenítés, elõre is köszi
[email protected]
atesz25
Hali.Én egy LG ke970 shine telefont szeretnék függetleníteni tudnátok ebben segíteni?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

We provide all 4 Samsung unlock codes;

1. Unfreeze Code
2. Network Code (NCK)
3. Service Code (SCK) = (NCK)
4. Service Provider Code (SPCK)
Ezek kellenének nekem.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Sziasztok!! Egy kis tanács/segítség kellene. Barátnõmnek van egy Samsung s5230-as telója azt szeretném neki függetleníteni. Ezt hogy lehetne megoldani? youtube-nunlock találtam ezt a video-t. Ez így jó is lenne sztem. Csak nem tudom mik azok a számok. Tudnátok-e az én problémámon segíteni? vagy ti mit ajánlotok?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Sziasztok!
Kártya függetleníteni szeretném samsung sgh 8130-as telefonomat.
Most t-mobilos,de vodafonos kártyát szeretnék belerakni.
Adatkábelem nincs hozzá.
Ha tudtok segíteni ide írjatok:[email protected]
Elõre is köszi.
Csáóó!
Törölt felhasználó
Ha Free DCT4 kalkulátorra van valakinek szüksége itt letöltehti http://www.fuggetlenites.net
Egyébb infot is megtaláltok itt amin nem segít a kalkulátor. Pl az újabb tipusú nokiákon nem segít.
sziasztok SGH-X510V SAMSUNG-ot szeretnék ki fügetleniteni usb kábelom nincs hozzá ha lehet akkor meg köszönném....

[email protected]

Sziasztok lenne 1 Lg KP 500-om amit függetleníteni szeretnék .
Segítsetek pls.
[email protected]

Kary vagy Karykeksz

Függetlenítés garanciavesztés nélkül.

Ha bárkit érdekel, akkor 3000.-ért tudok szerezni programozható X-sim-et, ami valamivel jobb is, mint a Turbosim.
Alkalmazható: Nokia, iPhone 2.2.1, SonyEriccson, Samsung pl.
Nem minden telóhoz jó *#0000# - el nézd meg a gyártás idõpontját (ez csak Nokiákra vonatkozik), 2008. 11. hó utáni szoftver esetén biztosan nem fog menni a dolog.
Budapesten akár személyesen is, egyéb helyre akár postázom is, ha kell, ezesetben elõre kell utalni a pénzt. (ez utóbbi azért macerásabb, mert így nem lehet kipróbálni pl..)
Ha valakit érdekel a dolog, akkor írjon!

pulykakakasgmailcom

Üdv.:
nbs86
carterx
Sziasztok.

Van egy W850i SonyEricson teló.
Szeretném függetleníteni,nincs adat kábelem.
Létezik e valami progi hozzá,amihez csak az IME-i kód kell.

Ha te ilyen ügyes voltál segithetnél nekünk is
és megköszönénk
nem értem, többen is írták, hogy csak 2000 elõtti nokiákat lehet kóddal kilockolni. Én kb egy hete kódoltam ki a 6230i telómat, neten találtam egy helyet, ahova csak be kellett írni az IMEI-t, meg a szolgáltatót kiválasztani, és ott volt 10 kód. Kb 6 percig tartott míg beírtam a google-ba hogy 6230i kikódolás, odáig, hogy kiírta a telefonom: hálózati korlátozás feloldva.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Segítségeteket szeretném kérni
Vásárolt a család 3 db Samsung E 1070 t-mobile telefont az auschan áruházban és ki szeretném függetleníteni.
Valaki tud ehhez olyan programot vagy internetes oldalt ahol ezt a 3 mobilt használni tudnám és nem csak t-mobilos kártyával?
Ha a garancia megszûnik az nem baj mert olcsó volt de légyszi igy nem tudom használni.
please
Sziasztok. Gondoltam teszek egy próbát. Függetlenítõ kód kéne a Samsung SGH-E210-es telefonomhoz. Kérem valaki juttassa el a [email protected] címre a hozzá kellõ kódot és teendõket.
imei: 354316/01/179003/9
Nagyon köszönöm elõre is annak, aki elküldi...<#worship><#worship>
Már nem azért de ekkora hülyeséget mali, nem lehet IMEI alapján meg kb. 2000-ig lehetett Nokiát függetleníteni. Meg rögtön zárolja a telefont, honnan szedted ezeket a hülyeségeket... Leszeded Crux Calculator V5-ös progit a netrõl és IMEI alapján az összes nem bb5-õs nokiát függetleníti. lol
A BB5-ös védelem 2006 tájékától használatos és azt lehet csak boxal, de már arra is vannak jelenleg (lassan 2010) IMEI alapú kódgenerátorok.
Elõbb-utóbb arra is lesz rendes generátor progi, idõ kérdése.

A bb5-nél 3szor lehet próbálkozni a harmadikra zárolja ezt a lehetõséget a régebbi nem bb5-ös nokiáknál 5-ször lehet próbálkozni, ötödikre zárolja ezt a lehetõséget de szoftveresen vagy box-al még akkor is lehet.
http://www.mobile2mobile.net/Promotions/SamsungUnlock.htm?gclid=COOW2c-3rZ4CFZaGzAodri5Elw

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

Sziasztok tudna nekem valaki segiteni nem tudob a samsungot fuggetleniteni mert nem tudom a w - vet beirni ha fuggetleniteni akaro
Sziasztok!valaki tudna segíteni egy siemens c75 függetlenítésében?Vagy ez a teló már csak tényleg szólgáltatói kóddal oldható fel?Tudom,hogy mindenki ezt írja de tényleg nagyon fontos lenne😞(!!!
Elõre is köszönöm!
E-mail:[email protected]
Hali...motoreola w490. függetlenítést akarok végezni😄 vmi kódot vki irjon már nekem le lécci...
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
IME: 357705010644477
KÖSZIII elõre is
Sziasztok! Én SonyEriccson K770i-t szeretnék függetleníteni, tudna valaki kódot, vagy valami útmutatót küldeni nekem? Egy korábbi hozzászólásban már olvastam, hogy valaki kapott, és müködött.
E-mail: [email protected]

Légyszi segítsetek. Elõre is köszönöm.
Szerintem meg semmivel sem lehet.

hali nekem egy Nokia 5300 xpressMusic mobilom van és úgy halottam h ingyenes programmal nem lehet kifüggetlenítettni csak fizetõssel és az lenne a kérdésem h valaki nem tud ien programot honnan lehetséges-e leszedni ?
Jól rá is * mert a telefonomat tönkretették a gsm-ben és utólag tudtam meg, hogy Magyarországon nem is lehet függetlenítést csinálni, csak a saját szolgáltató központjában, 15eFt-ért. Ausztriában lehet hivatalosan akár paicokon is 10 euróért.

Imei beírók!!!

Ezt olvassátok!
http://www.itschykhatschy.com/?read=090724_ingyen_fuggetlenites_koddal
ZsZso
Itt tehettek 1 próbát:
http://www.mobileunlocked.co.uk/free-unlock-codes/
Csak saját felelõsségre.

Sok Sikert!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kár ilyen dogokkal foglalkozni, 3000Ft-ért lehet GSM-ekbe függetleníteni. Holnap be is viszem, nem vackolok ilyen módszerekkel.