The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hehe, szintén!
meg mellette Tocadisco sensation setjét is nyomom, a jó kis zúzósabb zenéivel 😊

ahm élõben hát nemtom, Axwell egy igazi zseni, folyamatosan "dolgozik" bulikon, nem áll le, póthangok, franger, echo loop etc 😄
Ingrosso pedig egy igazi partyarc, tombol, örjöng a közönséggel együtt 😄 nem tudnék választani 😛 de ha muszáj lenne, akkor Ingrossot, mert õ egy állat 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mocsodék nagy ez a mix már 5napja ezt tolom!

élõben kit látnátok szivesebben? Ingrossot v Axwellt?
alap h b2b-ben verhetetlenek nálam, de egyénibe Ingrossot választanám, mert választékosabbak a zenéi

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

WuFraZselic
na az meg a másik, nevetséges milyen helyen végeztek... a kommersz a divat!!! (guetta, tiesto, etc ) 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

prezi
alap hogy top10-be a Sasha meg a Digweed befigyel 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hihetetlen hogy ezek a trance djk nem tudnak kiesni....:@ köszi

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

WuFraZselic
1. Armin van Buuren (non-mover)
2. Tiesto (non-mover)
3. David Guetta (up 2)
4. Above & Beyond (non-mover)
5. Paul van Dyk (down 2)
6. Deadmau5 (up 5)
7. Ferry Corsten (down 1)
8. Markus Schulz (non-mover)
9. Gareth Emery (up 14)
10. Sander van Doorn (up 3)

nálam max Deadmau5 ill. Sander van Doorn férne be a top10-be... de ez nem az idei teljesítményrõl szól, sokkal inkább a szavazótáborról...

Ki lett a Top10???

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

WuFraZselic

WuFraZselic
Axwell & Ingrosso b2b Live @ Sensation Denmark
link

redbull0304
Nekem tetszik! <#vigyor3>

WuFraZselic
ez de ötletes 😄

WuFraZselic
justmusic.fm hozza a szintjét

"kevésbé váratlan, hogy David Guetta felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára. Érdekesség, hogy Sebastian Ingrosso új belépõként egybõl a 25. helyen nyitott"
igen, az igénytelen electro-pop 3. helyen teljesen jogos, de egy igényes, elismert DJ/Producer 25. helye meg meglepetés ezeknél..

WuFraZselic
DJMAG TOP 100 DJ Poll 2009 Results
14. Axwell
20. Steve Angello
25. Sebastian Ingrosso
34. Eric Prydz
(Pryda nálam simán top10 idei teljesítmény alapján... de sajnos szavazótábortól függ meg multireg meg etc 😄)

redbull0304
Átlagos volt, nem hagytatok ki semmi extrát! 😊

Nem volt rossz....a kurvajótól messze volt sajnos...meg olyan emberek is voltak bennt pólóba hogy pfff láttam lottó teremcipõbe is gyereket mondom basszus bejövök egy szabadidõ alsóba meg ingbe és beengednek?!

Te is ilyen humorosnak találod ?!
WuFraZselic
én ugyanezt mondta mint te, hogy ha veszek egy 200 ft-os tesco inget akkor már bejöhetek?! ezen jót röhögtek õk is, ha tovább tüntetek mint te akkor lehet be is engednek, csak a végére a 7 fõs társaságból én maradtam ott szóval baszhattam volna ha be is engednek 😄DD

amúgy mennyire volt kurvajó?! nagyon vagy még annál is jobban?😄

redbull0304
Sziasztok szintén pólóba mentem. Engem is kiszedtek egy 8fõs társaságból! Nekem annyi mázlim volt hogy beengedtek végül. Mondják túl sportos csak ing... Okés. Elõveszek egy 5e-es erre hogy ne próbálkozzak a kis pénzemmel... Nah itt borult el az agyam, mondom nekik hogy vicc ez a hely, hogy a 2e-es piaci ingekbe az igénytelenebbnél igénytelenebb embereket simán beengedik engem meg nem engednek be azért mert a zakóm alatt póló van, persze ezt már ordítva mondtam (üveg vodka megadta ehhez a kellõ bátorságot). Egymásra néztek bután, és valamelyik megszólalt, hogy jó akkor engedjük be. Ráadásul még belépõt se fizettem!
<#vigyor3>

WuFraZselic
hát pedig de, a frissen rendelt SHM pólóba voltam, és ilyet szól nekem a max 4 általánost végzett kopasz, hogy ez egy elegáns hely, ingbe lehet csak bemenni... bezzeg a 3 cigó úgy ment be a feszülõs D&G-be ahogy akart... kb 30 percet vitatkoztam a 3 faszfejjel, nem sikerült... ezért utaztunk 30km-t (jó nem sok, tudom), hát a büdös krva anyját.

jaja, nagyon, próbáltam kapucnival is eltakarni magam, de így sem sikerült <#banplz><#zavart2>

prezi
Face controll / Dress Code - lecsapott ?! 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Hát most mit tegyek ?! 😄
Pedig próbáltunk mindent ..... egy kis pénzcsúsztatást, másik bejárat stb..... egyik sem volt nyerõ
Így maradt a jegy árának visszaváltása ami nem igazán kárpótol érthetõ okokból, pedig studio-s ax buli óta vártam hogy mikor lesz megint kis hazánkban.
ahhoz képest elég lazán veszed 😊

én biztos iszonyat ki lettem volna akadva, ha felutazom tegnap az axwelles pólómban elõvételes jeggyel a kezemben és azt mondják, nem tetszik a fejem pápá

asszem ezeket hallva, nem is megyek soha a playbe, bárkit is hívnak....

A lehetõ legkomolyabban mondtuk.....bár ahogy láttam szerintem több embert küldtek el mint beengedtek
micsodaaaaaaaa?? ezt ugye nem mondjátok komolyan

Ismerõs a szitu !!!
Nálam sem játszott az Axwelles póló
De hát könyörgöm.......ha már elõre megveszem a jegyeket akkor tényleg beengedhetnének + felutazok pestre.....
Fáj a szívem, de majd leközelebb<#pias><#smile><#pias>
WuFraZselic
Gratulalok, nem engedtek be a playba egy SHM poloba... Basszak meg a krva anyjukat! Hu de geci ideges vagyok...

na... kiderült a turpisság! a srác a macskáinak DJ-k neveit adja... so... egy kis macsek adta fel idõ elõtt!
bocs a pánikkeltés miatt!

jó bulit, aki megy!!!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

jó bulit, srácok! holnap várom a képeket/videókat 😊

kössz ezer hála

WuFraZselic
jah, legegyszerûbb busszal a Móriczig, onnan 61es vill.
vagy esetleg Keletinél felszálltok metróra, > Batthányi tér, onnan 41es villamos Móriczig, és onnan a 61essel Karolina út 😄
vagy Blaháig busz / Metro, onnan 6os villamos Móricz, és utána szintén 61es vill 😄

lehetõség van bõven 😄

redbull0304

"23:30-ig 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtértõl illetve a Moszkva tértõl vagy Déli Pályaudvartól a Karolina úti megállóig.
23:00-ig 40-es, 240-es busszal Budaörsrõl a Karolina út megállóig
23:00-ig 153-as busszal Gazdagrétrõl a Karolina út megállóig
23:20-ig 212-es busszal a Boráros tértõl illetve az Apor Vilmos tértõl a Karolina út megállóig

Éjféltõl 940-essel a Móricz Zsigmond körtértõl illetve Budaörsrõl
Éjféltõl 960-assal a Móricz Zsigmond körtértõl illetve a Moszkva tértõl vagy Óbudáról
Éjféltõl 972-essel a Móricz Zsigmond körtértõl illetve Törökbálintról"

Tehát a Keletibe felszállsz a 7 vagy 173-as buszra, elmész a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 61-es villamossal a Karolina úti megállóig.

redbull0304
Nekem se ártana! 😄 Mondjuk szerencsémre Keletibõl megyünk, remélem többiek tudják merre kell menni! 😄

jah valaki nyomasson már nekem egy from Keleti to Play menetrendet kössz😄😄:😄

twitteren semmi infó eddig szóval ne keltsünk pánikot

az durva akkor nagyon királyak😄😄

hát, nem tom, h mi a pálya, de remélem, h Armani Yassir haverom csak iszonyat sz@r humorát vette elõ! vagy vki teljesen másra gondolt!!!//

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

WuFraZselic
hmm, Spreadshirttel (akik csinálják az SHM.com-on lévõ pólokat) lezsíroztam, hogy küldjenek egy L-es pólót az XL helyett, és küldöm vissza az XL-est, de mondtam hogy csütörtökön lesz Axwell ezért jólenne minél elõbb 😊 erre baszki, tegnap zsíroztam le, mára itt is az L-es póló 😄

WuFraZselic
az is ! 😊

Subliminal Session Winter 2009

hmmmm ez jól hangzik

WuFraZselic
amúgy kijött Steve ~1.5órás mixalbuma is + a sajátjai Alpha Baguera, La Candela Viva, Do You Want It, Sweden, Tivoli.
Monday november 3 😄

WuFraZselic
ay ay, captain! 😄

redbull0304
Meghallgatom, köszi! 😊 Csütörtökre már mindenki felkészült? 😄

WuFraZselic
Steve Angello - Tivoli
ma jelent meg beatporton

én szívesen megvásárolnám meg én is akarok majd rendelni egyet a guettásból😄 de sajnos az xl az nekem is nagy lenne:S:S

WuFraZselic
kicsit behaltunk! 😊

viszont... lenne egy eladó XL-es I Love Swedish House Mafia pólóm, ma küldték, cask sajnos nagy lett, így eladnám. 6300at fizettem érte pénteken, 6ért is eladom ha kell, csak tudjak Ax bulira egy L-eset rendelni 😄

így nézne ki a dolog

WuFraZselic

WuFraZselic
és ha neked jó, Axnak is jó 😄DD

jah igaz😄 de mostanra lett ax hiányérzetem illetve ez az év zeneileg jó volt a számára és számomra is😄😄

sõt whiteon is 😊