The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Helyszínen is 1e lesz? Nem tudod véletlenül? 😊

STEVE ANGELLO - TIVOLI (MAGONYI L. & BLAS REMIX) HA SZERETNÉD MAGADÉVÁ TENNI, MEGHALLGATNI, ELKÉRNI, STB...ÍRJ PRIVÁTOT!
STEVE ANGELLO - TIVOLI (MAGONYI L. & BLAS REMIX) HA SZERETNÉD MAGADÉVÁ TENNI, MEGHALLGATNI, ELKÉRNI, STB...ÍRJ PRIVÁTOT! <#vigyor2>
azt beszéltük hogy ott a boráros és az inside közötti parkban kellene iszogatni

mindenki viszi a magánakvalót, aztán éjfél körül elindulunk át a hídon

WuFraZselic
én ma vagyis tegnap vettem meg a jegyem mocskos délre. amugy a legjobb alapozás: 4-6os vonalán minden megállóba leszállni, elsõ szembejövõ kocsmában inni egy sört/felest, hát mi rákóczi térig ugy bebasztunk mint a piiiiii 😄 amugy én megyek és benne lennék valami közös dologba 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

redbull0304
Jól van, én benne lennék valami ilyesmiben!

még szervezgetem, próbálok összeszedni egy társaságot

a rioban nem szeretnék nagyon költekezni úgyhogy valami fasza bemelegítés / before party kellene

redbull0304
Tyíííííí akkor menni kell rá mindenképp! 😊 Te kivel mész? Van már társaságod? 😄

én nem látok sehol kiírva 2 ezret 😊 nemhinném hogy lenne erre elõvétel, bár nem tudom

redbull0304
Helyszínen 2e lesz a belépõ vagy ott is csak 1e?

redbull0304
Nem a beugróval van a gond hanem a fogyasztással! 😄 De lehet max akkor most kivételesen pia nélküli buli lesz! 😊

én is fosul állok anyagilag, de az 1000 ft-os beugró meggyõzött 😊

redbull0304
Kéne menni, meglátom lesz-e rá keret...

dirty south szerdán rioban? ki jön?

WuFraZselic
Treasure Fingers - Cross The Dancefloor (Laidback Luke Remix)

amúgy ez egy 2008 júniusi mix, csak a rádió ezzel "reklámozta" magát. Ax setjeit kb május óta nem vehetik fel (mintha INOX fest-es lett volna az uccsó, bár nem vagyok benne biztos, lehet hogy Miami WMC-n még anno március)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

redbull0304
Axwell - Dance Department In The Mix (538) (2.8.2009)

Elsõ szám címét megtudná nekem valaki mondani? 😊

WuFraZselic
lol, spricc twitter: Had a few days off in budapest and villány
tudja hova kell menni =D

WuFraZselic
amúgy ne felejtsetek el szavazni, remélem jó helyre kerül idén a díj <#crazya>

WuFraZselic
úú ezt el is felejtettem ide linelni, pedig reggel beatporton kezdtem =)
kecijó a waves szerintem 😊

Pryda – Waves

Artist : Pryda
Album : Waves
Label : Pryda Recordings
Cat.# : PRYDA015
Source : WEB
Genre : House
Bitrate : 320 kbps 44.1 kHz Full Stereo
RipDate : 17-08-2009

1. Waves 7:37
2. Aflon 8:11

PRYDA015

a p*csába, h már megint nem voltam ERIKEN!!!!!!! Ti meg széccccsssaptátok magatokat wwwáááá 😄😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

WuFraZselic
hú, hát amire emlékszem biztosan: Waves, Aflon, Animal, Pjanooo, Muranyi a végén, Chakalaka és õ hát igy ennyi amire emlékszem 😄

pedig hívtál telón 😄

én siófokon töltöttem a hétévém

miket tolt spricc? videókat linkelhettek nyugodtan, nem haragszom meg 😄

a SHM jelre és a csillagokra visszatérve
igen, régen 4 csillagos volt, de a pólóra amit a RIOs bulira csináltattam én már az új 3 csillagos verziót nyomattam 😊

redbull0304
Én sajnos semmire se emlékszem :S

WuFraZselic
há ez jó volt szerintem 😄 igaz hogy engem kb vittek mert kicsit szétestem, de magamhoz tértem olyan fél2 felé, és tomboltunk elsõ sorokba! korrekt volt!<#worship>

WuFraZselic
na én off, alapozás indul, kurvajólesz 😄

#1655 Prydz kb a Pjanoo-ig illett az SHM "profiljába", utána progra váltott (nem is baj!), azóta kicsit "kilóg" 😊

sztem eddig is csak háromtagú volt mert akárhogy is eric nem illet bele a profilba...azon kívül persze hogy svéd és jóban vannak, de sztem DS vagy LBL inkább a profilba illett volna anno és most is de eric nem

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

WuFraZselic
én benne vagyok 😄 ez kurvajól néz ki

redbull0304
Ilyen pólót kéne csináltatni! 😊 Holic kolléga mit szólsz hozzá? 😊

redbull0304
Most már a SHM "hivatalosan" is csak háromtagú?

redbull0304
Remélem ma dallamosabb, populárisabb számokat fog játszani! Nem szeretem azokat a szettjeit amikben nincsen ének! 😊

WuFraZselic
ja és hétfõn új Pryda EP, Waves & Alfon, az utóbbi szám az kimondottan kurvajó 😄 váá nagyon rápörögtem az esti bulira 😄

Én most kihagyom õt....

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

redbull0304
Megkérdeztem és eddig nem volt egyik nap se telt ház, úgy jó lesz a félárú jegy! 😊

WuFraZselic
nádzson helyes =D

redbull0304
Mi is már lázban égünk az este miatt! 😄

WuFraZselic
ok, probléma megoldva 😄
spricc twitter: "Just arrived in budapest!"

WuFraZselic
szóval , valami ötlet estével kapcsolatban? Prydz jön vagy lába miatt nem? mert miatta megyünk csak este 😊 twitteren nem írta hogy nem jön, de azt sem hogy "on the way to budapest" vagy akármi 😊

Van véraláfutás😄😄

WuFraZselic
amúgy twitteren láttam prydz mit mûvelt magával ibizán, durván lezúzta a lábát, ugye ez nem befolyásolja a szigetes fellépését?

pedig a zongora az hasonló legalábbis ugyan olyanra van hangolva....

WuFraZselic
mármint hogy az Ingrosso & DS-féle How Soon Is Now olyan minta Shake It? =D szerintem azért nem 😄
amugy vicc, beatport vmi rossz verziót rakott fel, 4 perces volt, nem volt in és outro, és elkértek érte 2.5$-t. estére javították, és a 7perces verziót felrakták, de nem töltheti le az, aki már 1x kifizette a gagyi verziót. ollé

kicst lee cabrera shake it de attól még jó

WuFraZselic
'How Soon Is Now" out now on Beatport.com 😄

ez a dimitri vegasos tényleg egy megamixnek tûnik de jó nagyon

Köszi !!! Végre !!! <#pias>
WuFraZselic
sok szenvedés után végre sikerült megszereznem <#vigyor2>

Lake & LYS - La Tromba (Original Mix)

redbull0304
Én meg még egyszer se! <#rinya>

WuFraZselic
én csak 1x, úgyhogy be kell hozzalak 😊 augusztusra kell ez a Prydz is, Dirty South nem lesz elég aug végén 😄

én láttam idén már 2x Spricc barátunkat, annyira most nem életbevágó hogy ottlegyek, de aztán lehet meggondolom magam 😊

WuFraZselic
áhhááá, értem. hát akkor próba szerencse. bár ebbõl a szempontból kár, hogy prájda a végefelé lesz, mert ha nem tudnék oda bejutni, szívesen megnézném Tongot is 😄 de 2x 5 rongy az jelenleg nem fér bele 😛