Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alul motiváltságom miatt a rajz elkészítési lépésekben nem igen találok örömöt, csak mikor összeáll a kép a rajzról - ezért is rajzolok egyre ritkábban. A meló teljesen lehúzz. Csak kíváncsi voltam, hogy vannak e az itt lévõk közül valaki, akik hasonló szarban csoszognak.
Hali!
Hát igazából varázsszer erre nincs csak a rengeteg sok gyakorlás ami természetesen rengeteg sok idõt emészt fel, de ha örömödet leled benne akkor nem fogod észrevenni hogy mennyi ideje csinálod. Az alapokat elméletben el lehet sajátítani, onnantól már szerintem gyakorlatban lehet igazán fejlõdni.
Hát igazából varázsszer erre nincs csak a rengeteg sok gyakorlás ami természetesen rengeteg sok idõt emészt fel, de ha örömödet leled benne akkor nem fogod észrevenni hogy mennyi ideje csinálod. Az alapokat elméletben el lehet sajátítani, onnantól már szerintem gyakorlatban lehet igazán fejlõdni.
Sziasztok. Tudtok egy gyors és effektív módját a rajztudás fejlesztésének? 20 éves vagyok, másfél éve heti 4 napot dolgozom reggeltõl estig és ez a teljes alul motiváltságba vezetett, semmi produktív dolgot nem tudok kihozni a gondolataimból. Esti okj-ra járok, öneltartás miatt, alkalmazott grafikus szakra.
Ezt a két rajzomat találtam BME-s elõkészítõrõl 2003-ból:
Rajz 1
Rajz 2
A BME rajz alkalmasságin ezzel a tudással megfeleltem, de 1 pont hiányzott a felvételi ponthatárhoz. Ybl volt a második helyen, az ottani alkalmasságin 3. lettem, de ott többféle feladat volt: testcsoport (mint a fentiek), testet kellett rajzolni vetületek alapján (nem belsõ teret, mint BME-n), fénykép után is kellett rajzolni, adott geometriai formákból kellett összelegózni valamit, mûveltségi teszt.
Mai szemmel borzasztó rajzok. 😄 Mondjuk jó lett volna a ceruza "helyes" tartásával kezdeni az oktatást...
Akit érdekel, hogy a majd' 10 év alatt mennyit fejlõdtem, az itt nézzen szét. 😊
Rajz 1
Rajz 2
A BME rajz alkalmasságin ezzel a tudással megfeleltem, de 1 pont hiányzott a felvételi ponthatárhoz. Ybl volt a második helyen, az ottani alkalmasságin 3. lettem, de ott többféle feladat volt: testcsoport (mint a fentiek), testet kellett rajzolni vetületek alapján (nem belsõ teret, mint BME-n), fénykép után is kellett rajzolni, adott geometriai formákból kellett összelegózni valamit, mûveltségi teszt.
Mai szemmel borzasztó rajzok. 😄 Mondjuk jó lett volna a ceruza "helyes" tartásával kezdeni az oktatást...
Akit érdekel, hogy a majd' 10 év alatt mennyit fejlõdtem, az itt nézzen szét. 😊
itt találtam 1-1 képet a feladatokhoz
ಠ_ಠ
konkrétat nem tudok, mert én is még csak tervezgettem a rajzalkalmasságit ... esetleg a végén említett Valóság, Gondolat, Rajz címû könyvben vannak tényleg pontosnak és jónak ítélt rajzok akkor az alapján ki lehet szûrni azt h mi az igazán jó vagy mi nem, mmint sztem
ಠ_ಠ
Jah ezt olvastam, de az a baj ezzel hogy leírva nehéz megállapítani hogy most ezt tudom e teljesíteni e vagy sem és mi az ami már megfelel. Esetleg nem tudsz (vagy tudtok) adni konkrét képet egy rajzról amit teljesíteni kell a megfelelthez?
ilyesmi
am nem tudom, sztem ugyanaz a rajzalkalmassági van építészeten mitn pl formatervezõn ... bár lehet tévedek
am nem tudom, sztem ugyanaz a rajzalkalmassági van építészeten mitn pl formatervezõn ... bár lehet tévedek
ಠ_ಠ
Nem tudjátok véletlenül hogy miféle rajzokat kell "teljesíteni" egy építészeti rajzalkalmasságin? Gondoltam el kellene járni elõkészítõre, de mivel baromi drága, gondoltam "Do It Yourself" módon megnézem hogy átmennék e, csak az a probléma, hogy nem találok konkrét képi anyagot arról hogy milyen rajzokat kell alkalmasságin készíteni.
Szerintem aranyos,jó lesz az!
😉
😉
nah,nem sikerült,éljen...nah,nem vagyok profi rajzoló,de kiváncsi vagyok a véleményetekre.Csak vázlatozok.
Itt az eggyik rajzom,unalmamban készítettem 😊
Itt az eggyik rajzom,unalmamban készítettem 😊

USA-féle demokrácia

Sziasztok !
Azért kereslek benneteket mert mi egy scifi-rts játékot csinálunk és ahhoz keresünk jól rajzolókat ,aki megrajzolja a játék kontceptét.. stb
-ha érdekel titeket akkor vegyetek fel skypon és a többit megbeszéljük chaten.
skype nevem : djuliann_zsolt
üdv !
Zsolt
Azért kereslek benneteket mert mi egy scifi-rts játékot csinálunk és ahhoz keresünk jól rajzolókat ,aki megrajzolja a játék kontceptét.. stb
-ha érdekel titeket akkor vegyetek fel skypon és a többit megbeszéljük chaten.
skype nevem : djuliann_zsolt
üdv !
Zsolt
Szia !
Írtam privibe !
Írtam privibe !
Lattam mind ket reszt tudom ennek ellenere irtam 😊 de azert is irtam hogy lehet csak foto miatt latszik igy.
the world is mine
jó lett nagyon bal kezét talán hangyányit lehetne nagyobb de lehet csak fotó miatt tünik úgy. Zsir lett nekem nagyon bejönnek a szinek amugy.
the world is mine
Az igen! Nagyon állat lesz 😊
jó lesz nagyon szép munka 😊 jó hogy ennyi idõt eltöltesz velük én sosem dolgozom ennyit egy egy képen.
the world is mine
Megvettük ugy 😄 Nekem is épp ma került a kezembe szuperhõsök cimû könyv ebben is julie meg boris-tol vannak képek emlékszem mennyit spóroltam rá 😊 És hogy mennyire máskébb ábrázoltak akkor mint most.
the world is mine
Ja Vallejo albumokat is gyûjtöttem meg Royo meg Brom meg amit meglehetett szerezni,nem is értem hogy lehetett élni internet nélkül.Mondjuk ezek ma már annyira nem tetszenek.
Nekem vannak még régi ipm magazinok még 80 bol is azokban is van sok hasonló, ott látam pl boristol is elöször képeket persze az más stílus 😊
the world is mine
Micsoda?
the world is mine
Nálam mai napig a Bisley féle az ábrázolás az igazi, bár az újat még nem láttam, de a Stallone-s se volt rossz.
Én spawn-t rajzoltam képregény stilusban párat de annyira nem jött be végül 😊
the world is mine
76-os vagyok, de nem emlékszem 😞
91 körül volt valami 'rock power' magazin amibe Simon Bisley féle frászbíró
képregény volt középen,hát az nagyon beteg volt imádtam.Lehet hogy még nem is éltetek 😊
Dredd
képregény volt középen,hát az nagyon beteg volt imádtam.Lehet hogy még nem is éltetek 😊
Dredd
ha megcsinálod legyen ugy 😊 a végeredmény a lényeg nem az hogy hogy jutsz el oda rendszerint.
the world is mine
Nem kötekedni akarok, de szerintem fogtad ezt a képet és szó szerintem maszatoltál rajta egyet magyarul nem te festetted, de azért nem rossz.
Dredd
Dredd
Én is maszatoltam kicsit nagyon tetszett a film.

the world is mine
<#idiota>#idiota>
the world is mine
De jó lenne, ha nem csak utcai kép lenne, hanem másik is, vagy a helyett másik. Mégpedig egy hûtõházban. Látszik rajtuk, hogy dideregnek, libabõrösök is egy picikét, meg a mellbimbójuk is keményebb. A kampókon pedig fél disznók lógnak.
de az egyik egyik oldalról a másik a másikról van kettévágva, így ha egymás mellé állnak, akkor kitesznek egyet.
1 fej és 2 mell, mivel csak fele van meg, tehát 1 db csecs és fél fej van, mindegyiknél, lesz két csecs, 1 fej. És két láb.
A nekünk jobb oldali a mutatóujját nyújtja a bal oldalinak, és õ az egész jobb kezével körbeöleli a másik mutatóujját, de úgy, hogy az látszódjon. A kezeket nem emelik fel, hanem derékmagasságban nyújtják egymásnak.
1 fej és 2 mell, mivel csak fele van meg, tehát 1 db csecs és fél fej van, mindegyiknél, lesz két csecs, 1 fej. És két láb.
A nekünk jobb oldali a mutatóujját nyújtja a bal oldalinak, és õ az egész jobb kezével körbeöleli a másik mutatóujját, de úgy, hogy az látszódjon. A kezeket nem emelik fel, hanem derékmagasságban nyújtják egymásnak.
A két nõ velünk szemben van a képen? Akkor az a baj,ha mindketten félemberek, akkor nem tudnak összeölelkezni, mivel pont az a karuk hiányzik, amivel egymásba tudnának kapaszkodni. Vagy összeolvadnak és csak az látszana, hogy 2 fej 4 mell és a derekuk alatt 2 gólyaláb?
Vagy esetleg a két kezükkel összekapaszkodnak a mellük alatt. Vagy úgy állnak egymás mellett, hogy a hiányzó felük van két oldalt. Uhh jól megfogalmaztam 😄
Vagy esetleg a két kezükkel összekapaszkodnak a mellük alatt. Vagy úgy állnak egymás mellett, hogy a hiányzó felük van két oldalt. Uhh jól megfogalmaztam 😄
Hát eléggé érdekes kompozíció, de gondolom ez benne a lényeg. Szabad tudni, hogy mi lesz a célja?
Voltaképp ugrálva tud menni, nem séta így értelmezve.
De tud haladni. Aztán a csavar ott van, hogy találkozik egy másik nõvel, aki ugyanilyen félbevágott, összeölelkeznek, és így ketten már ugrálás nélkül tudnak sétálni.
az utcát tekintve a járdán mennek, mellettük magas épületek.
De tud haladni. Aztán a csavar ott van, hogy találkozik egy másik nõvel, aki ugyanilyen félbevágott, összeölelkeznek, és így ketten már ugrálás nélkül tudnak sétálni.
az utcát tekintve a járdán mennek, mellettük magas épületek.
egy lábbal séta?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szia!
Mennyi lányról /gondolom nõk/ volna szó? Utcakép is lenne rajta vagy egy fehér alapon pár nõ? A sétálást túlzónak tartom gólyalábbal és szembõl ábrázolva elég nehéz kompozíció 😊
Mennyi lányról /gondolom nõk/ volna szó? Utcakép is lenne rajta vagy egy fehér alapon pár nõ? A sétálást túlzónak tartom gólyalábbal és szembõl ábrázolva elég nehéz kompozíció 😊
Sziasztok.
Valaki olyat nem tudna lerajzolni, hogy:
meztelen, hosszában kettévágott féltestû lányok sétálnak 1 lábon, ami gólyaláb (gólya lába) az utcán
?
Valaki olyat nem tudna lerajzolni, hogy:
meztelen, hosszában kettévágott féltestû lányok sétálnak 1 lábon, ami gólyaláb (gólya lába) az utcán
?
jó lett 😊
the world is mine