Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
Valaki tudja esetleg hogy minek nevezik az ilyen képeket?
KÉP
Ezeket a képeket használják posterek elkészítésére, jó minõségûek, élesek és nagyok, csak az a baj hogy kb star warson kívül más filmnél nem találok ilyet. Hellboynál kerstem de ott egy sincs, pedig ezekrõl nagyon könnyû rajzolni a nagy felbontása miatt. Vagy esetleg tudtok mondani egy keresõszót amit beguglizva ilyen féle "stúdió" képeket vagy miket dob ki?

tigeroo
na végülis találtam hasonlót😊 hátha érdekel valakit.

http://www.theartofgrindesign.com/home.html
lightjack
Most hogy látom az eredeti képet, pár dolgot még lehetne jócskán mélyíteni. Pl a haján felül a forgójánál, ott jóval sötétebb a dolog, és a szeme környékén (szempillák, szem írisze meg a közepe). Ha ezeket még rárakod, akkor még jobb portrét tudsz csinálni, élethûbbet. De nehogy most ezt javítsd ki, jó ez így, tedd el és majd késõbb megnézed honnan hova jutottál😊

skodatuning
Köszi, utánanézek! Pont ezen tanakodtam, hogy a 8B-s cerkával, ami nekem van, nem lehet olyan igazi mély feketét.

\"Nothing happens unless first a dream…”

skodatuning
Igazából a ruha anyagában vannak ilyen flinc-flancok, amiket nem akartam már belerajzolni, azért is lett egy kicsit ilyen egyszerû. Azért még majd javítok rajta. 😊

lightjack
Most találtam egy igencsak jóféle ceruzafajtát, talán a létezõ legjobbat, de Magyarországon nem kapható. A neve STEADTLER Mars Lumograph, ez az egyetlen ceruzafajta, aminek a 8B-s tónusa már szinte teljesen feketét produkál (legalábbis ezt ovlastam, és videókan is ezt láttam. Ha kell ebayrõl lehet rendelni, nem is annyira drága, egy 6os szett 2000Ft körül van. A rajzon már erõsebbek a tónusok, még mindig lehetsz bátrabb!

Looooser
HumiAriból kis kedv csináló a festéshez 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
akkor csak annyi a kérés hogy hajrá, még bátrabban, a ruha anyaga össze folyik, ha egy anyag fekete akkor annak is vannak tónusai, használd hozzá a HB-B-3B-5B kombót, jobban ellehet különíteni velük a részleteket

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

skodatuning
Hali!
Múltkori tónusszegény rajzom után megpróbáltam kicsit bátrabban használni a grafitot. Ja és most inkább lefotóztam a szkennelés helyett! 😊

MANOWAR
Neha meg-meg kerdezik milyen tipusu ceruzaval kell vagy lehet rajzolni.
Az alabbi videoban megkapjak ra a valaszt, az eppen hasznalt ceruza tipusat a bal felso sarokban mutatja, remelem segit. 😊

Malakai
Ezek lehet rézkarcok, vagy hasonló technika.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Looooser
valami szürrealista ábrázolás.....
engem meg az érdekelne, hogy
ez meg ez mibe tartozik,

tigeroo
off:

az ilyen rajzstílusnak van valamilyen gyûjtõneve?
példa 1
példa 2
Subakka
Drawing LvL: over 900000... I mean ASIAN

ಠ_ಠ

MANOWAR
Gyonyoru rajzok:

megtobb... .

MANOWAR
Cerka rajz (nem az enyem 😊

skodatuning
Ok, megpróbálom kicsit bátrabban használni a különbözõ tónusokat! 😉

theone91: Legközelebb szkennelés helyett akkor megpróbálkozok a fotózással, hátha azzal jobb lesz.

theone91
Én azt ajánlom, hogy az ilyen képeket inkább jól derített fénynél fotózzuk be (igen, fényképezõvel). Az olcsóbb szkennerek fõként szövegleolvasásra vannak, ezért alacsony a dinamika-átfogásuk, ami a grafit beolvasásának a gyilkosa. A grafit (fõleg ha halványabbat erõsen nyomjuk a papírra) fényes lesz, ami még pluszban vissza is veri a leolvasáshoz szükséges fényt. De nyilván ilyen képeknél legalább 3-4 különbözõ grafitot kell használni, az gyengébbtõl az erõsebbig... 😊

lightjack
Elsõ portrérajznak igen csak jóféle, a tónusokat én is hiányolom, bár általában tényleg tompít rajta a digitalizálás. De pl a szempillájánál meg az ajkak találkozásánál, az orrlyukaknál mindig sötétebb tónusok jelennek meg, szóval ott nyugodtan lehetsz bátrabb, csak javít rajta!

skodatuning
Szia!
Igen, valóban lehetne egy kicsit kontrasztosabb. Bár a szkennelés egy kicsit "tompított" rajta. Meg azért még óvatos vagyok az árnyékolással / csúcsfényekkel is.
Amúgy köszi a véleményt! 😉

tenkenorman
kicsit talán lehetne kontrasztosabb, erõteljesebb???? én nem tudom nem értek hozzá. amúgy gyönyörû!

http://www.tenke.hu

skodatuning
Köszi szépen! 😊

Aquir
laikusként nem mondok kritikát, csak annyit hogy grat 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

skodatuning
Sziasztok!
Ez az elsõ portré rajzom. Minden építõjellegû kritikát szívesen fogadok! 😊

nagyon jo lett grat 😊

the world is mine

Looooser
mutatós darab, grat 😊

---

Mano:
tudom és elnézést kérek mindenkitõl az OFF ért, az a baj ezekkel a konvertálókkal hogyx oké hogy végig fut meg meg is csinálja, de mindegyik csak üres oldalakat ad, :S

<#taps> Nagyszerû! ^^^ Grat! :😊
lightjack
Nah kész!

MANOWAR
Oh elfeljtettem a pdf lapokat EZZEL a progival osszefuzheted, hogy egy legyen belole.

MANOWAR
Bar nem a topic idealjahoz tartozik de most mar mindegy 😊
Igy hirtelen nincs sok mas otletem ra csak meg ez:
Photoshop-ban lemented PDF-be (hogy minel kisebb legyen a minosegnel lehet tovabb cseszegetni), majd azt konvertalod at.

Looooser
" Step 1: Select up to 5 files (25Mb max) of supported formats and click 'Upload Files'. " pl ezért, a file meg 62 mb és mivel scannelt oldalak így nem akarja át alakítani egyik se :S:S:S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MANOWAR
Esetleg valami konvertalo progi vagy online konvertalo? 😊
15150: not bad, not bad <#worship>

Looooser
mûködõ .PRC , .EPUB , .FB2 formátumban nincs meg valakinek Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolás c könyve? PDF-nem jó :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

woot nagyon jo 😊 csak igy tovabb

the world is mine

lightjack
Jelenleg itt tartok:

Misi az ezredes
Ha retinás kijelzõje lenne elõ is rendelnék egy ilyet 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

vixo
nah,rég jártam erre,tegnapi firkálmányom:

Dynamic
Sajnos csak concept...
SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Csak meg lett... Amit a google kidobott egy ázsiai oldal és nem mûködött a letöltés, de az amerikai oldalon fenn van.

Még egyszer sorry az offért.
Sziasztok!

Van egy Intouso4 PTK440 rajzpadom, de nem találok hozzá drivert. Esetleg van ilyen valakinek és tudja honnan lehet megszerezni vagy elküldené emailben?

Sry, ha off, de nem találtam másik topicot :/
Tempest
Tempest

<#wow1>

lightjack
Tetoválásnak szerintem baromi jóh😄

Subakka
talán így már jobb =/ bocsi

&#3232;_&#3232;

Subakka

vizsgaidõszakok kedvenc ideiglenes háziállata a SzarokRája 😊

&#3232;_&#3232;

lightjack
Az a baj hogy a kép nem adja hûen vissza az árnyakat meg a fényeket ezért tûnik kicsit túl kontrasztosnak. A valóságban kicsit enyhébb, de lehet igazad van még egy kicsit enyhíteni kellene rajta. Am meg köcc😄

MANOWAR
Mar vartam a vegeredmenyt 😊 jo lett.
Egy kicsit ugy tunik a vegen a fenyleseket elsieted szvsz(tul kemeny).
<#eljen>

lightjack
Nah végre kész: