Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÉP
Ezeket a képeket használják posterek elkészítésére, jó minõségûek, élesek és nagyok, csak az a baj hogy kb star warson kívül más filmnél nem találok ilyet. Hellboynál kerstem de ott egy sincs, pedig ezekrõl nagyon könnyû rajzolni a nagy felbontása miatt. Vagy esetleg tudtok mondani egy keresõszót amit beguglizva ilyen féle "stúdió" képeket vagy miket dob ki?
\"Nothing happens unless first a dream…”
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Múltkori tónusszegény rajzom után megpróbáltam kicsit bátrabban használni a grafitot. Ja és most inkább lefotóztam a szkennelés helyett! 😊

Az alabbi videoban megkapjak ra a valaszt, az eppen hasznalt ceruza tipusat a bal felso sarokban mutatja, remelem segit. 😊
theone91: Legközelebb szkennelés helyett akkor megpróbálkozok a fotózással, hátha azzal jobb lesz.
Igen, valóban lehetne egy kicsit kontrasztosabb. Bár a szkennelés egy kicsit "tompított" rajta. Meg azért még óvatos vagyok az árnyékolással / csúcsfényekkel is.
Amúgy köszi a véleményt! 😉
http://www.tenke.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez az elsõ portré rajzom. Minden építõjellegû kritikát szívesen fogadok! 😊

the world is mine
---
Mano:
tudom és elnézést kérek mindenkitõl az OFF ért, az a baj ezekkel a konvertálókkal hogyx oké hogy végig fut meg meg is csinálja, de mindegyik csak üres oldalakat ad, :S
Igy hirtelen nincs sok mas otletem ra csak meg ez:
Photoshop-ban lemented PDF-be (hogy minel kisebb legyen a minosegnel lehet tovabb cseszegetni), majd azt konvertalod at.
15150: not bad, not bad <#worship>#worship>
the world is mine
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Még egyszer sorry az offért.
Van egy Intouso4 PTK440 rajzpadom, de nem találok hozzá drivert. Esetleg van ilyen valakinek és tudja honnan lehet megszerezni vagy elküldené emailben?
Sry, ha off, de nem találtam másik topicot :/
Egy kicsit ugy tunik a vegen a fenyleseket elsieted szvsz(tul kemeny).
<#eljen>#eljen>