Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo hat vagyunk ugy hogy ez eddig a legszebb intro amit valaha lattam volna.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
hát nem tudom, azért az a berobbanó Blitzball gömb elég frankó volt, meg úgy egyáltalán. ami az Onimusha 3-ban hihetetlen jó az intróban az a mozgás (a többi is jó, csak a mozgás miatt ehte életszerû is).

Sephi
Azert a FFX-nek nem volt ilyen jo minosegu egyik kis jelenete sem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
ja meg ugye az Onimusha 2 intrója se volt piskóta.

musha
valóban iszonyat brutális az intró, csak kapkodtam a levegõért, de azért nem kéne a Square-t fikázni, a Final X intrója szerintem legalább ilyet ütött (ráadásul az már 2-3 éve).

vélemény: nekem kétségeim voltak a francia vonallal kapcsolatban, de egészen jól összekötötték a kettõt. ami az eddigi Onimushákban szerintem szarvashiba volt, az most kijavíttatott, vagyis már nem csak a nyilakkal mozgunk, lehetõség van az analóg kart használni. amúgy a legtöbb dologban olyan, mint az eddigiek - jó.

Sephi
En kerem.. joggal alithatom hogy megh a budos eletben nem voltam ennyire sokban egy jatektol. Nos keremalasan meg ki sem probaltam a jatekot de az INTRO ami lement magaert beszelt. Gyerekek a vilag egyik legeslegjobb introjaval alunk szamben! Ekkora alkotast sehol senki nem muvelt meg es a Square alashatja magat szegyenebe ha ez emglatja. Igaz ez eleg rovidke de akkoris. En meg ilyen INTRO-t eletemben nem lattam.

Sephi
En se!

torrente
Nem játszottam az elõzõ részekkel, ezért kérdeztem.

Sugam
nemsok! alig.

Sephi
Sok koze van a harmadik resznek az elso kettohoz?

Sugam
a story meg minden de a kaszabolás
mér ne maradna meg az a legjobb 1 2 részben is csak az volt
ez az onimusha stilusa

torrente
Végi kaszabolni kell az ellenfeleket? Semmi változatosság?

Sugam
mit értesz a csihi puhin?:D

torrente
Még nagyon a játék elején vagyok. Jean Reno és a japcsi együtt vannak az erdõben, Japánban. A térképen balra tartok, ott van egy nagy épület, de nem tudok bejutni. Mit kell tenni? Egyébként végig ilyen csihi-puhi?

Sephi
:P

yepp!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sugam
hm angol?majd....

Szvsz, a 3. részrõl mint azt a topic címe is sugallja! :D
Biztos még anno a japán verzióval, de szerencsére most jött ki az angol is! Már alig várom!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
De most melyik reszrol beszelsZ?

"néztem Cheap-et játszani"

Inkább nem is kommentálom ezt a gyönyörû magyarsággal leírt mondatot :)
De mind1, értitek :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szvsz tudták, sõt, néhol igen nagyot ámultam, amikor annak idején néztem Cheap-et játszani.
Az egyik legszebb játék ps2-re - szigorúan szerintem persze.

"a grafika nemsokat változott a második részhez képest"

Akkor ezek szerint óriásit változott, mert az eddigi részek pre-renderelt hátterek elött játszódtak, ez pedig full 3D-s. Ha tudták tartani a szinvonalat egy pre-renderelt graffal, az a változás.

Sephi
Na lehet orulni megjelent alitolag a angol verzio :)

vidike
hello
én is nyomom az onimusa 3-at éss ott tartok ahol a csajjal kellet menni és ki kellett szabadítani a gyereket
a grafika nemsokat változott a második részhez képest de sokkal izgalmasabb változatosabb lett,a fegyverek fejlesztése kicsit sokáig tart de jan reano fegyverei csodásak szinte bárhová feljutsz vele ahol persze vannak szkarabeuszok.
szóval nagyon jó lett csak kár hogy még japánul van

aszt a baziklafásat vidike voltam

Sugam
nem akarok bunkó lenni és senkit megsérteni de ez kit érdekel?

Sugam
mivan baze mindenki meghalt a******

Sugam
hallo senkisem válaszol

Sephi
Japanul meghozza! hehe :))

Sugam
Még mennyi van a játéból most ott tartok ,hogy egy csajjal megyek mert elment a gyerek az otthonból azt csocsi a caj meg utána eredt és most vele kell lenni.Tényleg kiváncsi vagyok a végére de már megint elment a hangulatom ettõl az egész PS-tõl.
Várom válaszodat Cheapboy!

Kaplan
Ja már kijött?
:-)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Mikor jön ki?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sugam
ahh én még sehol nem tartok mármint igen de lelkileg nics hozzá erõm ,hogy folytassam.Már 3-4 napja nem nypmtam ps-t
kis kiesés!
Hm

Sephi
japan szeretok.... paah

CHEAPBOY
Jelentem vege van:) vegivittem,:) Kurvajo volt:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sugam
Ki hol tart benne ?

Sugam
:DDD

Sephi
Hahahaha

aabyssx
Így a kemény! Az is fejtörõ, hogy vajon mi a fejtörõ? :)

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Fogom majd halgatni a "Huiyo pauyi chin chin huo paa" zoveget mi?:) Na neeee :))

Sugam
Ahogy gndolod.

Sephi
En akkoris megvarom az angolt :)

Sugam
Hmm valamit csak értek belõle!De szerintem te is kezd el nem fogsz benne csalódni még japánul sem !!!!garantálom!!!!

Onimusha 3 rulezzz

Sephi
Butasag! Fogalmad sincs mirol van szo benne...

En nem ertem hogy lehet igy jaccani.

Van egy haverom baszus az japanul vitte vegig a FFx2-ot... hogy lehet japanul jaccani hat semmit nem lehet megerteni belole :(

Sugam
Hmm addig szernitem kiviszem.Ha nem fog el egy olyan hangulat ,hogy na most ***** DVD-repül azt csõ.
De ha a Japán-t lejátszom akkor Angol-t már nem fogom

Sephi
Varjatok ma' meg az angol verzat a joeg aldjon meg titeket...

Sugam
Aham szóval mindenki viszi a gémet,már akinek meg van!,
amúgy meg ugyan ott vagyok még mindig!És ti(te Cheap) hol vagytok benne ?

Sugam
Na msot vagyok valami víz után amit elzártamcsak már annyira elment a kedvem a játéktól úgyhogy lehet ,hogy csak holnap fogok vele legközelebb játszani!

Sugam
ahh hogy lehetek ennyire... megvan a megoldás!

Sugam
Megtudnád nekem mondani ,hogy hogy a fenébe kell tovább jutni amikor a hajó megérkezik abba a kikötõbe meg amikor Samnouski-val vagyok meg Jean Reno-val és van ilyen idõ kapu szrûség amin ha át küldök egy növényt(herbe) vagy bármit átküldök és akkor avval vagyok akinek átküdtem.
Namost ott vagyok hogy átküldtem azt a sárga kis bigyót jó akkor ott megcsináltam mindent Jean Renoval(rendõrel) csak nem tudom megszerezni azt a narancs sárga fegyvert mert van ott egy kapu!Ilyenkor mi a teeendõ?

Sephi
De hat en meg nem jaccotam :))))