Onimusha 3

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Te ennek a resznek menny koze van az elso kettohoz?

Mert en az elsot majdnem vegig vittem de meguntam 😞 a Kettest el sem kezdtem pedig itt porosodik 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bake ember. Hallod mar te is mikbe kotsz bele? Ez olyan mintha azt irnad a PC jatekoknal is egy topikba menyen minden. Gondolkodjal mar el es azutan irjal ekkora baromsagot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
talán, hogy akit érdekel a game, találjon róla info-t.... okossss

Riszpekk

Sugam
okés vettem az adást legközelebb nem nyitok ujjat

Adi
Minek kell konzolos gameknek állandóan külön topic? Pc-s játékoknak leáldozotakba érdemes az ilyenet írni amúgy.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sugam
Na végre játszottam vele egy jó órát!
Kurva jóra sikeredett a game!A grafika csodálatos
a zenére is csak ezt lehet mondani ugyanakkor a sztori is valami fergeteges!Nagyon kész vagyok ettõl a gémtõl!Fuhh
rég nem játszottam ilyen jót (kivéve FFX-2).Iszonyat király gém a japán kezelést egy tíz tizenöt per alatt vágtam vágni lehet,úgy hogy nem is olyan japános csak a mindene de mindegy mert én értem csak azt nem amit beszélnek meg írnak (mármint a menüre értem ,hogy értem meg a fejlesztésre meg ezekre).Éppen most szereztem meg Samanouski (asszem jól írtam) meg Jean Reno új fegyvereit.
Ajánlom mindenkinek aki játszott az elõdjeivel vagy szereti ezt a fajta stílust.Na megyek vissza gamelni!

Sephi
Japanul kurvara elvezetes lehet basza meg....

Sugam
Totál jápán az egész de nagyon jó eddig!

Sugam
Ez csak poén!

FREAK
mé' kell ezér' beinteni?

Riszpekk

Sugam
Most fogom kipróbálni!Esetleg játszott már valaki vele?

← ElőzőOldal 4 / 4