Amit a filmekből tudhatsz meg.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Leslie Nielsen iz dö beszt:

Csupasz pisztoly sorozatok
Drágám add az életed
Sziki - szökevény : " Gyerünk a Ford -ba Harrison !!"
Mr. Magoo

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Maco13
Nemtudom mennyire szereted a stílust de a Beavis and Butthead Do America engem padlóra küldött pedig már másodjára láttam(kb.6-7 év után).
PLaci
A mindenható az jó volt 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A Nagyon ütös vígjáték kategória elég tág:
Annak ellenére, hogy én horror-thriller rajongó vagyok, nekem nagyon tetszettek a következõ vígjátékok:
Minden6ó, Horrorra akadva 1-3, Tök alsó, Feketén-fehéren (Wayans fiúk agymenése), stb.
SASboy
Tudnátok ajánlani valami nagyon ütõs vígjátékot?

nice legs. what time to open?

<#wilting><#wilting><#wilting>

Wow! Mindig találkozni akartam a debreceni sorozatgyilkossal!
Társulunk?

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
SRobert
Én az összes itt leírtat kipróbáltam és az életben is mûködnek...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Ha valaki azt ordítja neked, hogy "megtudod csinálni!"

Akkor legyél akármennyire összeverve, felkapod a kardot/pisztolyt/kezedet ökölbe szorítod és tényleg!

A rossz meg sírhat.
Egy érdekes kérdés.
Még nem volt alkalmam letesztelni. (És nem is akarom mert nem akarok börtönb/villamoszékbe kerülni.)

Általában sorozatgyilkolós filmekben, amikor az ártalan nõi áldozat mögé lopakodik a gyilkos és mondjuk hurkot vet a nyakába, vagy kézzel támad rá, ilyenkor mi történik?

Az aldozat általában rémülettõl kikerekedett szemmel lemerevedik. esetleg néha kaparássz a gyilkos kezét/kötelet.
Ezután 4 dolog történhet.
1. Kb 1.5 percen belül meghal. (Ez csak a fílm elején/közepén szokott lenni, hogy lássuk mekkora szemét a gyilkos.)
2. A gyikost megzavarják és elmenekül.
3. Fõhõsnõ barátja megjön és ártalmatlanná teszi a gyilkost. (összeborulás)
4.A fõhõsnõ magától kiszabadul, és közben ártalamatlanná teszi a gyilkost.

Azt nem értem hogy a mellékszereplõk töbségének miért nem jut eszébe, hogy amíg elég levegõjük van mondjuk tökönragadják, vagy szembenyomják a gonoszt. Vagy egyáltalán bármilyen offenzív dolgot mûveljenek?

Vagy a valóságban is így van? (Hirtelenségm, sokk stb.)
LittleL
A fõgonosz, meg te álltok egymásal szemben,
a fõgonosz fegyvert fog rád,
és késöbb le is akar lõni,
de elõtte elmeséli gondosan, hogy miért kell
téged megölni, meg hogy hogyan kerültél
egyáltalán ekkora gebasz -ba.

De sebaj, te szépen végighallgatod ezt, esetleg húzod még
az idõt,
addig a felmentõsereg ideér,
és te megmeneklültél,
a fõgonoszt meg vagy lelövik, vagy bötrönbe zárják. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakS
Ha hiányzik a gerincedbõl egy 15 centis darab, akkor nem fog a tested összerogyni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ghost cb
Ha valami csók következne akkor 1 a -10.-en sebességel közeledik egymáshoz a 2 fej. Amikor már csak 1 mm van köztük vagy a telefon, vagy egy ismerõs úgyis megzavarja õket. Persze semmit nem vesz észre az egészbõl.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

LittleL
Csipogó mütyürök:

- Amerikában mindenkinek olyan autóriasztója van,
hogy amikor bekapcsolod, akkor kettõ magas hangú csipogást hallasz. ( Uuu- Uu)

- Senkinek nincsen mobiltelefonja még mostanában sem, hanem csipogója,
amire mindig rosszkor érkezik az üzenet.

- Ha hazaértél akkor mindig van üzenet az üzenetrögzítõn, általában ez is mindig kettõt csipog ha megnyomod.

RelakSfromhome
Uccsó a babylon5? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
és a fénysebességnél gyorsabb információcsere sem okoz problémát.

És úgy is lehet teretugrani, hogy egyenesen bele kell menni egy
feket lyukba. DDD

RelakSfromhome
A jövõben a csillagok között is fogunk tudni utazni, de a kommunikációs csatornákon a hang még mindig olyan lesz, mint a mai telefonokban

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PLaci
Jah, és a vonatvezetõ nem fog megállni, ha már elütötte tovább megy, sõt nem fog emlékezni sem a vezetõfülkébõl kiszált digóra, aki egy elõre odakészített másik kociba szállt, sem a felkötött karú szemtanura, aki az átkelõ másik oldalán nézte az esetet hidegvérrel végig <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LittleL
jah, az király volt amikor elbújnak a csatornában,
de persze a kíváncsi fotóriporterek nem is tudják lefényképezni. DDD

És a végén :
Ha el akarsz valakit intázni, akkor zárd be a kocsiba,
majd áljj meg a kocsival a vasúti átjáróban,
mindig arrajön egy tehervonat, mely keresztülmegy a járgányon,
elintézi a kocsiban ülõket, és a tehervonat megállás nélkül tovarobog......

PLaci
Arnold S. - Végképp eltörölni:

Ha a páncélterem elektonikus számzárja nem akar kinyílni, akkor csak lõdd porrá az, a kilincsel már nyitható is.

A közel fénysebességgel repülõ alumínium nem szakítja az embert ezer darabra, csak elrepíti, de csak annyira, hogy a a fából készült falat áttörni már nem tudja a lendülete.

Ha föl akarod robbantani a kisteherautódat, hogy azt higgyék meghaltál, állj egy csatornafedél fölé, úgy se látja senki, ahogy eltûzöl a kocsi alatt.
(persze az nem gond, hogy a robbanás elõtt a kocsi a csatorna fedél melett áll <#idiota>)

LittleL
Al Bundy is dö beszt.

A Gentlemanus -t viszont nem találtam a listában:

1 - 555 - NATO <#banplz>

Punkerwork
Al Bundy 555-cipõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Panzermeyer
És szerinted az életed akkor igazi? Csak a hülye filmekben kezdodnek a telefonszamok 555-tel 😄

mov ah,4ch int 21h end

STREEX
Enyém is úgy kezdõdik csak 30 assal.Micsoda véletlen?!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

PLaci
The 555-LIST was last updated Sunday Apr 28, 2002 at 12:10 AM Pacific Time
De kááár <#szomoru1>

LittleL
már van 4 darab. D
össze kéne gyûjteni, hogy melyik filmekben láttatok már
a híres 555 -tel kezdõdõ telefonszámokat.

Például :
Az utolsó akcióhõs
Vérfagyasztó
Gentlemanus
Jag - becsületbeli ügyek

Bazzz. Találtam egy ilyeneket gyûjtõ oldalt. DD
555 ös telefonszámok

Panzermeyer
Egyik haveromnak a telószáma úgy kezdodik, h. 06-20-555
😄D

mov ah,4ch int 21h end

LittleL
Úúúúúúúú, DDD Loááááll

RelakSfromhome
Ugyan nem film, de Telefontanú 06-80-555-111
És ez nem vicc! 😊

ghost cb
jag

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

LittleL
össze kéne gyûjteni, hogy melyik filmekben láttatok már
a híres 555 -tel kezdõdõ telefonszámokat.

Például :
Az utolsó akcióhõs
Vérfagyasztó
Gentlemanus
...
...

irjatok ti is.

RelakSfromhome
és? 😄

I.C.ram
na látod... magyarul ez már csak szörszálhasogatás volt.
RelakSfromhome
Az egyik csillagkapu epizódban az elsõ néhány jövõbelátása Jonasnak FPS jellegû volt 😛

I.C.ram
LOL láttál te már filmet, ahol FPS nézetbõl láttad a filmet a fõhõs szemszögébõl? 😄
Persze ha fõhõs vagy basebalütõvel is fejbecsaphatnak akkor is csak egy kis múló migrén lessz a dologból. 😊
Maco13
egyetlen ütéssel bárkit le lehet teríteni úgy, hogy az illetõ ne keljen fel amíg a környéken tartózkodunk
LittleL
...amikor magadhoz térsz,
a tarkódhoz kapsz, mert baromira fájni fog,
de ez általában fél perc alatt elmúlik.
Pedig lehet hogy pisztoly markolatával vertek fejbe. DD

HA leütöttek sosem kapsz agyrázkódást,
és semmilyen káros hatástól sem kell tartanod.

Ha valami fontos nyomot találsz...

Akkor már csak pár másodperced van még mielõtt leütnek.

Aztán meg persze a fõgonoszok rezidenciáján térsz magadhoz.
Rafaelo
sopranosban birom hogy utálják a fekákat meg a bézbolütõ visszatérõ eszköz tiszta
vice city az egész sorozat

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

RelakSfromhome
ismétlek szerintem:

Ha valami emléked van, akkor azt külsõ nézetbõl látod.
Ez sokszor akkor is igaz, ha a jövõdet látod.

Ha az autód tud dumálni, akkor bárhonnan képes felvételt készíteni ... még a megfigyelt személy orra elõtt közvetlenül is képes egy hõképet felvenni feltûnés nélkül, miközben az alany éppen limuzinban ül kb 50 m-el odább

Gorvik
És a tuti megállapítás ezek után:
a hülye magyar ember elkezd általánosítani (minden amcsi terroristának tekinti az arabokat)

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

LittleL
És it a tuti megállapítás ezek után.:

- Az amerikai filmekben minden arab terrorista,
aki el akarja pusztítani az amcsikat.

- Arab terrorista legalább egy repülõgépnyi ideggázzal akar támadni,
de nem veti meg az atombombát sem. DD ( Repülõ erõd ; Két tûz között)

- Arab terroristák mindig készítenek a tettükrõl videóriportot.

- Amerikai terroristaelhárító mindig megöli az arab terroristákat.

- Arab terrorista akció közben meghal. DDD

Csodálkozól? 1971-72 óta vagy egymillió hülye akciófilmet csináltak az amcsik, ahol csúnya terroristák rohangálnak, és persze mind arab ... és "természetesen" a jó(?) fõhõs hûvös halomba lövi õket.
Ilyen a mágia, ha sokáig ismételgetsz egy baromságot, egyszer te is elhiszed, és az lesz a valóság. Megteremtették maguknak a mumust.
Az a hab a tortán, hogy a terroristák többsége pesrze olyan helyen él, ahol megnézhette az amcsi filmeket ... elég kevés hegyi kecskepásztor lesz pl. terrorista.

Igen, összekevertem<#falbav>

Yang: Skandi- senior shao wari

Panzermeyer
Jaja, ah. mondod barátom! A Pearl Harborban csak lestem én is egy nagyot, h. miféle ellentámadás és visszaverés volt ez??? Hát én errol semmit sem hallottam. Állítólag azonban abban a verzióban, amit japánban vetítettek ott nem volt benne ilyesmi.

mov ah,4ch int 21h end

repro
Frei, nem?

Kepes most a Desszertet készíti

N0 TXT TLK PLZ!4!

Láttátok tegnap a Kepes müsorát?
Az összes arab terrorista (amerika, és sajnos a magyarok többsége szerint is)<#banplz><#violent><#violent>

Yang: Skandi- senior shao wari

Stann
Ezt játsszák mostanában a tv-ben?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Az amcsik még a Pearl Harbor c. filmet is úgy rendezték meg, mintha õk gyõztek volna. Én is kezdem unni ezt.
Aramir: A kivétel erõsíti a szabályt. 😊

Aramir
Tessék, "Kémek, mint mi", itt az Amcsik a rosszfiúk 😄
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=2846