Amit a filmekből tudhatsz meg.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupasz pisztoly sorozatok
Drágám add az életed
Sziki - szökevény : " Gyerünk a Ford -ba Harrison !!"
Mr. Magoo
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Annak ellenére, hogy én horror-thriller rajongó vagyok, nekem nagyon tetszettek a következõ vígjátékok:
Minden6ó, Horrorra akadva 1-3, Tök alsó, Feketén-fehéren (Wayans fiúk agymenése), stb.
Wow! Mindig találkozni akartam a debreceni sorozatgyilkossal!
Társulunk?
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Akkor legyél akármennyire összeverve, felkapod a kardot/pisztolyt/kezedet ökölbe szorítod és tényleg!
A rossz meg sírhat.
Még nem volt alkalmam letesztelni. (És nem is akarom mert nem akarok börtönb/villamoszékbe kerülni.)
Általában sorozatgyilkolós filmekben, amikor az ártalan nõi áldozat mögé lopakodik a gyilkos és mondjuk hurkot vet a nyakába, vagy kézzel támad rá, ilyenkor mi történik?
Az aldozat általában rémülettõl kikerekedett szemmel lemerevedik. esetleg néha kaparássz a gyilkos kezét/kötelet.
Ezután 4 dolog történhet.
1. Kb 1.5 percen belül meghal. (Ez csak a fílm elején/közepén szokott lenni, hogy lássuk mekkora szemét a gyilkos.)
2. A gyikost megzavarják és elmenekül.
3. Fõhõsnõ barátja megjön és ártalmatlanná teszi a gyilkost. (összeborulás)
4.A fõhõsnõ magától kiszabadul, és közben ártalamatlanná teszi a gyilkost.
Azt nem értem hogy a mellékszereplõk töbségének miért nem jut eszébe, hogy amíg elég levegõjük van mondjuk tökönragadják, vagy szembenyomják a gonoszt. Vagy egyáltalán bármilyen offenzív dolgot mûveljenek?
Vagy a valóságban is így van? (Hirtelenségm, sokk stb.)
a fõgonosz fegyvert fog rád,
és késöbb le is akar lõni,
de elõtte elmeséli gondosan, hogy miért kell
téged megölni, meg hogy hogyan kerültél
egyáltalán ekkora gebasz -ba.
De sebaj, te szépen végighallgatod ezt, esetleg húzod még
az idõt,
addig a felmentõsereg ideér,
és te megmeneklültél,
a fõgonoszt meg vagy lelövik, vagy bötrönbe zárják. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Amerikában mindenkinek olyan autóriasztója van,
hogy amikor bekapcsolod, akkor kettõ magas hangú csipogást hallasz. ( Uuu- Uu)
- Senkinek nincsen mobiltelefonja még mostanában sem, hanem csipogója,
amire mindig rosszkor érkezik az üzenet.
- Ha hazaértél akkor mindig van üzenet az üzenetrögzítõn, általában ez is mindig kettõt csipog ha megnyomod.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
És úgy is lehet teretugrani, hogy egyenesen bele kell menni egy
feket lyukba. DDD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
de persze a kíváncsi fotóriporterek nem is tudják lefényképezni. DDD
És a végén :
Ha el akarsz valakit intázni, akkor zárd be a kocsiba,
majd áljj meg a kocsival a vasúti átjáróban,
mindig arrajön egy tehervonat, mely keresztülmegy a járgányon,
elintézi a kocsiban ülõket, és a tehervonat megállás nélkül tovarobog......
Ha a páncélterem elektonikus számzárja nem akar kinyílni, akkor csak lõdd porrá az, a kilincsel már nyitható is.
A közel fénysebességgel repülõ alumínium nem szakítja az embert ezer darabra, csak elrepíti, de csak annyira, hogy a a fából készült falat áttörni már nem tudja a lendülete.
Ha föl akarod robbantani a kisteherautódat, hogy azt higgyék meghaltál, állj egy csatornafedél fölé, úgy se látja senki, ahogy eltûzöl a kocsi alatt.
(persze az nem gond, hogy a robbanás elõtt a kocsi a csatorna fedél melett áll <#idiota>#idiota>)
A Gentlemanus -t viszont nem találtam a listában:
1 - 555 - NATO <#banplz>#banplz>
mov ah,4ch int 21h end
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
De kááár <#szomoru1>#szomoru1>
össze kéne gyûjteni, hogy melyik filmekben láttatok már
a híres 555 -tel kezdõdõ telefonszámokat.
Például :
Az utolsó akcióhõs
Vérfagyasztó
Gentlemanus
Jag - becsületbeli ügyek
Bazzz. Találtam egy ilyeneket gyûjtõ oldalt. DD
555 ös telefonszámok
És ez nem vicc! 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
a híres 555 -tel kezdõdõ telefonszámokat.
Például :
Az utolsó akcióhõs
Vérfagyasztó
Gentlemanus
...
...
irjatok ti is.
a tarkódhoz kapsz, mert baromira fájni fog,
de ez általában fél perc alatt elmúlik.
Pedig lehet hogy pisztoly markolatával vertek fejbe. DD
HA leütöttek sosem kapsz agyrázkódást,
és semmilyen káros hatástól sem kell tartanod.
Akkor már csak pár másodperced van még mielõtt leütnek.
Aztán meg persze a fõgonoszok rezidenciáján térsz magadhoz.
vice city az egész sorozat
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ha valami emléked van, akkor azt külsõ nézetbõl látod.
Ez sokszor akkor is igaz, ha a jövõdet látod.
Ha az autód tud dumálni, akkor bárhonnan képes felvételt készíteni ... még a megfigyelt személy orra elõtt közvetlenül is képes egy hõképet felvenni feltûnés nélkül, miközben az alany éppen limuzinban ül kb 50 m-el odább
a hülye magyar ember elkezd általánosítani (minden amcsi terroristának tekinti az arabokat)
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
- Az amerikai filmekben minden arab terrorista,
aki el akarja pusztítani az amcsikat.
- Arab terrorista legalább egy repülõgépnyi ideggázzal akar támadni,
de nem veti meg az atombombát sem. DD ( Repülõ erõd ; Két tûz között)
- Arab terroristák mindig készítenek a tettükrõl videóriportot.
- Amerikai terroristaelhárító mindig megöli az arab terroristákat.
- Arab terrorista akció közben meghal. DDD
Ilyen a mágia, ha sokáig ismételgetsz egy baromságot, egyszer te is elhiszed, és az lesz a valóság. Megteremtették maguknak a mumust.
Az a hab a tortán, hogy a terroristák többsége pesrze olyan helyen él, ahol megnézhette az amcsi filmeket ... elég kevés hegyi kecskepásztor lesz pl. terrorista.
Yang: Skandi- senior shao wari
mov ah,4ch int 21h end
Az összes arab terrorista (amerika, és sajnos a magyarok többsége szerint is)<#banplz>#banplz><#violent>#violent><#violent>#violent>
Yang: Skandi- senior shao wari
Aramir: A kivétel erõsíti a szabályt. 😊
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=2846