Champions of Norrath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én ott akadtam el ahol 7 db-valamit össze kell gyûjtenem:S...az útsót nem találom😞😞
Kénytelen voltam elõszedni ezt a klasszikust, mert kicsit rossz szájízzel hagytam abba/félbe a Sacred 2-t X360-on. Az sem hozza azt a minõséget amit ez a játék tudott.
Elakadtunk a játékban, úgy a III.résznél.
A Sea Cave 2-ben a víz alatt megszereztünk valami szarvakat /Horn of Ill-Omen/, de nem tudjuk, hová lehetne azt letenni. Ír valamit, hogy követni kell valamit.....De hogy mit, arra nem jöttünk rá..
Valami "Davel"-nek kellene odaadni, másik helyszínt viszont nem ad fel, ott szteppelünk a Frosen Sea jeges vizein tanácstalanul. 😞
Köszi elõre is ha tudtok segíteni.
Ceglédi vagyok de nem jelent problémát.
Persze holnap körbetelefonálom a boltokat ahol valószínû hogy van.
Aztán ha nem jön be marad a Media Markt vagy hasonló.
Harmadik részröl szó sincs? Még nagyon régen úgy indult hogy 3 részes sorozat lesz... Talán nem jött össze?
szerintem probald meg 576 ba, esetleg ebay,vagy ilyen cora vagy madaras tesco.. bar az utobbikat ketlem, meg amit megnezhetsz a media markt.
nemirtad hogy hovavalosi vagy szal igy nehezebb. de 576 ot hivd fel szentem nekik biztos van.
Látom rég járt erre ember de én most megtettem!
Újra leültem és nekiálltam végigvinni a játékot, már párszor sikerült.
Most szeretném a második részt kipróbálni, de nem tom hol megvenni.
Esetleg valami tipp vagy egyéb egyáltalán lehet még kapni?
Elõre is kösz a válszt.
Jó gammát!
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha valakit érdekel, eddig kapott egy 80 és egy 90 %-os értékelést. <#eljen>#eljen>
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
nekem is az a problémám, hogy a lávás résznél mikor lemennék a lenti szintre kifagy. egy dvd-s a game, de fogalmam sincs mi lehet a baj, a láva pumpához keresnék valami kütyüt. Az hol lehet?
Thx.
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
Szal ez RPG JATEK nem a BADA2.
Valószinüleg a kaland a középfokozaton kezdõdhet, mert a LV30-as karakteremet már a kezdõpályán úgy leverték, mint a pinty! Igaz, óvatlan voltam. Meg sem állok 50-ig.
576.hu
Champions: Return to Arms:
Alig jelent meg a Snowblind Studios által hegesztett Champions of Norrath, az urak máris bejelentették a folytatást. A Champions: Return to Arms 2005 elsõ negyedévében érkezik - ismételten kizárólag Playstation 2-re. A Sony gyorsan egy weboldalt is fellõtt a játéknak, lentebb az itt olvasható információkból csemegézünk:
-A Champions of Norrath történetének direkt folytatása - ismét számtalan izgalmas fordulatot kapunk, melyek során a játékosnak kell majd eldöntenie, hogy merre fordítja a sorsát.
-Többezer új varázstárgy, rengeteg új szörny, és részletesen kidolgozott helyszínek.
-Innovatív medál-szisztéma, melynek segítségével új játékmódokat nyithatunk majd meg.
-Karakterimportálás lehetõsége az elsõ epizódból
-Több mint hetven pálya, plusz sok külön mellék-küldetés.
15 strenght.Íj 86-107 ig evvel sebzek 250 és 300 között meg ha poision akko 400-ig is eltudok vele menni!
vége felé Ignorokot vagy kit elsõre kinyírtam!!!