Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Bonucci kapcsán olvastam egy érdekes okfejtést, még akár lehet is benne valami. Írtam korábban én is itt róla, meg elég sok cikk is napvilágra került, hogy volt neki egy motivátora, Ferrarini, aki sötét pincékben gyepálta stb, hatalmas szerepe volt abban, hogy az első évben botladozó hülyegyerekből a világ egyik védője lett. Durván másfél éve azt mondta a csávó, hogy Bonucci készen van, abbahagyhatják a közös munkát, tökéletes állapotban van mentálisan. (Ekkor volt játékban is a topon). Ezek után jött a kisfia betegsége, amit el nem lehet képzelni milyen érzés lehet, Bonucci maga is elmondta, hogy volt pillanat amikor a visszavonuláson gondolkozott és ezek után jöttek az összetűzések is Allegrivel és a társakkal (?). Úgy látszik, hogy ő egy olyan ember akinek szüksége lett volna valakire ebben az időszakban, hogy felrázza, nyakonbassza stb. mert egyedül nem tudta kezelni a helyzetet és nem tudta teljesen kontrollálni magát. Ez vezethetett ehhez a mostani szituációhoz...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A lengyel meg De Sciglio megvan.
valóság alapja nem hiszem, hogy sok van, de ha befutna tényleg egy ilyen ajánlat szívbaj nélkül mehetne is.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2017.07.15. 14:06:09
Szóval Allegri folyamatos duplazas es ket bl döntő de szar edző, oke...
Ha szar azert valljunk meg tőle de ha jo meg akkor azert mert ugyis elviszik 😄D
Tehát mert egy játékos nem jön ki az edzővel de a másik 22 igen akkor inkabb valljunk meg az edzőtol, oke...
Bonucci kerekperec kijelentette h nem szerzodik külföldre csaladi okok miatt, de te rakenyszerited. Majd szamuzned b keretbe ami aztan biztos megoldana barmit is, mondjuk azt a 40 millat meg tovabb nyomna lefele...
ha meg bonucci továbbra is hisztizik, csinálja a fesztivált nem fogom jófejségből elengedni a milanhoz. menjen a picsába angliába 60+ millióért, ha megvétózza az üzletet akkor meg irány a tarcsi.
Amici di nessuno...
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
A higuainos dolgot már tárgyalgattuk tavaly. Igen, szerintem is bőven túl drágán vettük, de ha a klub egy igazi klasszis befejező csatárt akart venni (márpedig akárhogy nézzük az előtte nem akadt), akkor kénytelen volt a zsebébe nyúlni, és kifizetni Dugi kivásárlási árát. Mondj egy csatárt, aki 1) legalább olyan jó mint Hugi 2) el is adja a klubja ennyiért 3) el is jön hasonló fizetésért (ami valszeg kevesebb, mint amennyit jelenleg keres) a Juvéhoz. Mert kb. egy maroknyi olyan csatár van, aki vagy jobb, mint Higuain vagy hasonló, de szerintem tavaly egyikre se állt mindhárom feltétel.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
42 millió, 8 millás (!) fizetés Bonuccinak. Vagy marha jó ügynöke van, vagy a kínaiaknak nem számít a pénz. Nem tudom ez nevetségesebb-e vagy hogy állítólag megkapja a csapatkapitányi karszalagot. Az egész teljesen bizarr.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#43848: bocs, hogy nem szopkodom a faszát. Attól, hogy jó játékos, még nem jó mindenben. Amúgy értem én, hogy nagy az eufória, hogy végre sikerült egy értelmes játékost vennetek, de azért be kell látni, hogy jórészt azért ment hozzátok, mert más opció gyakorlatilag nem volt, csak az Inter.
Amici di nessuno...
És amúgy mi lesz, ha Montellával is összebalhézik? Nyilván ez már a Milan baja, de úgy gondolom, hogy egy értelmes játékosnak ezeken a problémákon túl kell lépnie és megbeszélni. Harminc évesen vettük Barzaglit is, volt még benne bőven 5 jó év.
By the way: elvileg Schick sem biztos, mert szívritmuszavara van.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A labdával védő létére remekül bánik, a hosszú indításai is nagyon hasznosak, de mint védő soha nem volt a világ legjobbjai között. A szerelésben, helyezkedésben messze elmarad Chiellini és Barzagli mögött, a három védős rendszer azért is működött jól, mert ezek nem jöttek ki annyira. Más lesz azért Mustacchio vagy Romagnoli mellett játszani, az biztos.
40 millió nem sok, de azért ne felejtsük el, hogy 30 éves Bonucci, nem fog már 6-8 évet ezen a szinten lehozni. Mivel gondolom egy épkézláb mondatot nem tud angolul összerakni, és kényelmesebb a környéken maradni, mint idegen országba költözni, csak a Milan és az Inter jöhetett szóba. Emiatt nyilván nem lehetett érte 60 millát legombolni, mint mondjuk egy angol klub esetén lehetett volna. Nem bánom, ha lesz végre egy erős rivális a Milan személyében, de azért ehhez egy védőnél meg Bigliánál több kell. Mondjuk Belotti.
Amici di nessuno...
Amúgy Alves "alkot", kezdni egyre szánalmasabbá tenni magát: link
Viszont úgy gondolom, közel sem fog olyan jó teljesítményt nyújtani mint nálunk és a legjobb éveit teszi fel most egy kétségkívül ígéretes, de veszélyes projektre.
Mi meg nem fogunk most ezentúl kétszer annyi gólt kapni meg tudjuk oldani a helyzetet. Chiellini, Barzagli, Rugani, Benatia, Caldara, Mandzukic bőven elég pláne ha végleg leteszi a voksot Allegri a 4 védős rendszer mellett.
Szar ez az egész, de valahogy nem tud igazán földhöz vágni...
Azt hittem sokkolni fog a dolog, de ezeket így összevetve egyáltalán nem, és nem is fogom gyűlölni őt, ha csak nem kezd bele valami nyílt sárdobálásba és őszintén el tud búcsúzni. Sajnálom persze, mert az egyik kedvencem volt, a világ egyik legjobb védője, de senki nem lehet nagyobb a klubnál, még ha ez közhelyes is.
Viszont úgy gondolom, közel sem fog olyan jó teljesítményt nyújtani mint nálunk és a legjobb éveit teszi fel mot
Viszont azt írják, hogy külön üzletként de jön De Sciglio, aki azért csak 24 éves még. Ha úgy lesz akkor védők terén még mindig el lesz eresztve a csapat, itt az idő beépíteni Ruganit meg visszahívni Caldarat. Akkor Benatia is ott van még. Mindenestre meglepő és fájó dolog ez a Bonu téma, de utálni nem fogom. Pirlo eset jut eszembe, őt is inkább tisztelet övezi mindkét oldalról.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ami nekem nem tiszta, hogy megint csak úgy grátisz felbontottuk a szerződését, és elengedtük ingyen egy (többé-kevésbé) riválishoz? Pláne azok után ahogy az elmúlt hetekben viselkedett? Simán el lehetett volna érte kérni 8-10 millió eurót, ennyire jól megy a klubnak, hogy két évente elengedünk egy játékost hasonló körülmények között?
Amici di nessuno...
Közben úgy néz ki Alves a city helyett PSG-t választja.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ennél fontosabb, hogy Douglas Costa a zsákban, szerintem nagyon jó spíler, élmény lesz nézni. Ha még valóban akarjuk Bernardeschit is akkor aztán az elől lévő 3-4 poszton kb. végtelen variációs lehetőségei lesznek Allegrinek.
Aztán lehetne koncentrálni a pálya közepére, oda nagyon kéne egy komplex, kész játékos.
Utoljára szerkesztette: eddie, 2017.07.11. 10:48:12