Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Na ez a kép szerintem sok riválisnál kiverte a biztosítékot. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
A friss UEFA koefficiens adatok. Nézzétek csak meg az ideit. 😉
link Remélem, ez így is marad június 3. után is. 😊

Lacee86
Szerintem sem lehet megszokni. Alves is jó példája volt annak, hogy egy bajnoki cím, az bajnoki cím. Kifejezetten feszült volt a Crotone elleni meccs alatt, annyira látszott rajta, hogy akarja a Scudettot. (Pedig aztán neki van trófeája elég, igaz, olasz bajnoki cím még nem volt.)

9csöves9
Amúgy kurvára nincs így, legalább is részemről, ezt nem nagyon lehet megszokni 😊 A játékosokról se mondható el, egy Marchisio simán zokogott, pedig ő aztán ott volt mind a hatnál.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo
Barcabol eléggé lefele lóg már ki, de Juvenal meg mindig megújulnak ezek az emberek. Alapból nem örülnék neki, de a Juve faktor miatt amit előbb említettem, igen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Mit szóltok az Iniesta pletykához?

Count Adyn
hát jah moratti is erre jutott hogy csak igy érhetnek el valamit 😄 A saját stadion és tudatos épitkezés az tul melós dolog ahelyett hogy a főnök elkurvázná a pénzt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
sorozatban 6.... sajnállak titeket, így már nem is nagyon tudtok örülni ennek

ki kéne zárni bunda miatt megint titeket 1 évre, meg elvenni vagy 4-5 scudettót abból a 6ból 😄😄
Lacee86
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nagyon örülök neki. 😊

Lacee86
Meg másoknak is. 😄

Rockynhooo
Sorozatban 6 ! Idén meg 2/3! Végén Cuadrado adott szépen Allegrinek abból a fehér habból 😄

Lacee86
Na a Róma eléggé botladozik eddig a Chievo ellen. 2-2 a félidő.

Lacee86
😄

9csöves9
Valahol azt írták a képhez: "Mit tettek a kupába hamburgert?" 😄

#43763: Adom, pedig én viszonylag nagy reményeket fűztem hozzá, de kuka sajnos a csávó. Nyáron erre a csapatrészre kell legjobban odafigyelni az erősítéseknél.

Trunks
Azt még hozzátenném, hogy ettől a Rincón gyerektől még nem láttam jó meccset. Amikor eddig beszállt csereként, akkor nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz és tegnap is egyértelműen lefelé lógott ki. Egy gyenge Sturarónak tűnik eddig, de hátha még rám cáfol.

Amici di nessuno...

Trunks
Nagyon sima volt Keita kapufája után. A három kupadöntőnk közül messze ez volt a legkönnyebb, kb. mint a Monaco elleni két meccs. Dani Alves pedig tényleg hatalmas, még ha szerencséje is volt a kapáslövéssel, mert tuti nem így akarta. Mekkorát tud fordulni a világ. Másfél hónappal ezelőtt remélni se mertünk hasonlót tőle, ha egy Juve-drukkert megkérdezel jó igazolás volt-e, nem kezdett volna áradozni róla. Azóta pedig egyértelműen a legjobb formában lévő játékosunk.

Csöves felhozta, hogy 10 évvel ezelőtt nyertük meg a Serie B-t, nekem meg az jut eszembe Sandrót és Alvest nézve, hogy hova jutottunk kevesebb, mint 10 év alatt. Az első osztályba feljutás után Molinaro, Zebina, Grygera, (akkorra már béna) Grosso, De Ceglie, stb. Ilyenek voltak a szélsőhátvédeink évekig. Még egyszer érdemes átfutni ezen a névsoron, aztán a két brazilra gondolni. Persze mások voltak a csapat lehetőségei, de a többi poszton nem voltunk közel se ennyire lemaradva a mostanihoz képest. Az más kérdés, hogy most már Alves nem is szélsőhátvédet vagy wing backet játszik, de akkor is, ő és Sandro is a posztján a világ 3 legjobbja között van. Az meg Allegri érdeme, hogy mindketten mennyit fejlődtek védekezésben, mióta a csapathoz érkeztek.

Egyetlen negatívum, hogy a helyzetkihasználás (leginkább Higuian, de néha Dybala vagy mások) továbbra se túl jó, de legalább az elmúlt meccseken akkor hagytuk ki a nagyobb helyzeteket, amikor nem volt feltétlen szükséges berúgni őket. A Real elleni döntő totál fifti-fifti lesz mint egy pénzfeldobás, apróságokon fog múlni.

Amici di nessuno...

Lacee86
2. kép igazi mém alapanyag. 😄 😄

9csöves9

9csöves9
Nagyon sima volt, a gólok körüli fél órában zseniális játék ment, a második félidőben meg nem kellett megszakadni, szerencsére a rugdosódásból is visszavettek a felek. Alves hihetetlen, hogy a szezon végére mit művel, nagyon sokat érhet a BL döntőben is. A csávó a tegnapival 31 döntőjéből 28-at megnyert...
Mandzukic sem volt semmi megint, a 46. percben tiszta vér a feje, a 47-ben meg már bent van a darálóban a szögletnél. Senki nem szólt volna egy szót sem, ha a hátralévő egy percet ő már az öltözőben tölti.

Szinte napra pontosan 10 éve nyertük meg a Serie B-t. Azóta (remélhetőleg) 6 bajnoki cím, 3 kupagyőzelem, 2 BL döntő és talán minden idők legkomplettebb Juventusát nézhetjük. Hát ez nem jött be...

Count Adyn
Nah az első megvan, még 2 győzelem kell😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Ez így volt 2 éve is.

Lacee86
De durva. A Coppa Italia döntő új időpontját nem is most találták ki, hanem előre rögzítve volt. 😮
link

Lacee86
Amúgy most aztán jönnek ám a kárörvendések a 3-1 után, meg hogy a Madrid majd így meg úgy, meg hogy eközben ők a Sevillát verték 4-1-re stb. És olvastam még ennek a drága Murinnyónak a nyilatkozatát is, hogy őket nem érdekli a PL, mert az Európa Liga a BL indulásért... Vannak csapatok még itt a szezonban, akik a BL-ért játszanak. Csak ugye nem mindegy, hogy az indulásért, vagy a megnyeréséért. 😄

Lacee86
<#nyes>

Trunks
Itt a nagy BL-re és bajnokságra való koncentrálás miatt mindenki átsiklott két dolog felett: egyrészt éltünk az opciós jogunkkal és véglegesítettük Benatiát 18 millióért, ami egy ilyen kaliberű védőért bakfity jelenleg. Egyedüli hátránya, hogy Rugani jövőre is nehezen fog helyet találni magának, ha Barzagli továbbra is ilyen szintet tud hozni, és nem lesz sok sérülés hátul.

A másik pedig, hogy mialatt a Juve bejutott a BL döntőjébe, az Inter kirúgta Piolit (is), ezzel beelőzve minket végrehajtották a szezon elején mindig valószínűtlennek tetsző, de kemény munkával és némi szerencsével elérhető triplázást.

Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.05.15. 17:08:18

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Annyi pénzt képen láttam max 😄

limperatore
en tudok 2000 eur ert ha erdekel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
A tudaton kívül, hogy nincs meg a bajnoki cím marha nagy gondot nem látok. Meg kell verni otthon a Crotonét, és megvagyunk, vagy akár az utolsó fordulóban a semmiért nem hajtó Bolognát idegenben. Legalább nem csak a BL-döntőre kell felpörögni, hanem előtte is lesz 1-2 élesebb meccs a kupadöntő után.

Megérdemelte a Roma a második félidő alapján, jobbak voltak és jobban is akarták a győzelmet.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azért eléggé bosszant most, hogy a kupadöntőt pont a Roma elleni meccs után 3 nappal kellett betenni. Nyilván, ha később van, akkor ma nem B csapattal kezdünk, és akkor megvan minimum az X.

Rockynhooo
Én el tudnék jutni, de jegyet fix képtelenség szerezni 😞 Azért meg nem költök, hogy téren nézzem kivetítőn, még ha az is marha nagy élmény lenne.

9csöves9
Cardiffba gyanús, hogy nem jutok el, Pesten viszont szerveződik egy nagyobb volumenű közös esemény a döntőre a jch rendezésében, akit érdekel jelezzen majd.

9csöves9
Kár, hogy a piros lapok nem törlődnek a döntő előtt, egy percig sem haragudtam volna, ha valaki telibe veri azt a férget. Allegri behozhatott volna egy feláldozhatót, aki úgy sem kerülne a döntő közelébe, megért volna annyit.

Kicsit hiányzott nekem a lefújás utáni, eufórikus "ott van bazdmeg!!" érzés, de annyi baj legyen, jussunk be máskor is ilyen simán 😊

Kemény lesz ez a római kirándulás, nagyon pihentetni nem tudunk a kupadöntőre, Marchisio és Khedira kidőlt, hátul lehet kicsit variálni, elől meg a gála-négyesnek játszania kell holnap is. A Lazio pihenteti a fél kezdőt.

Lacee86
Tudom, hogy ez udvariaskodásnak tűnhet csak, de azért akkor is szimpatikus, ahogy Zidane nyilatkozott:
link

Lacee86
Most tudatosult bennem basszus, hogy 3 napon belül 2 meccset játszunk a Stadio Olimpicoban... Reméljük, szép lesz mindkét fellépés. 😄

Lacee86
Én amúgy sajnálom, h ilyen kurva sokat kell várni a döntőre. Simán lehetne 1 héttel korábban is.

Count Adyn
😊

Lacee86
Valószínű. Bár Real és Cörö divat drukker iszonyat sok van...

bakkerman
Buffon nagyon megérdemelné a BL trófeát,egy legenda pályán,és pályán kivül is,akik semlegesként fogják nézni a döntőt a nagyrészük a Juvenak fog szurkolni,ez tuti

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Trunks
Tükörsima volt, ahogy kellett. Glik pedig egy rohadt tahó, de ezt tudtuk eddig is. Be kell húzni a döntőt, nincs mese.

Amici di nessuno...

Meg kell nyernetek a BL-t.

Lacee86
De selejtezős hely, mivel a kupadöntő mindkét résztvevője (Juve és Lazio) helyezés alapján már kvalifikélta magát európai kupaszereplésre. Ilyenkor a 6. helyezett is játszhat EL selejtezőt.
link
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.05.09. 18:12:04

Trunks
De még az Intert megelőzhetitek, az azért siker!!! Amúgy meg az EL-indulásnak semmi értelme, ha csapatot akarnátok végre építeni, akkor nem venné el az energiát a bajnokság elől. Én is jobban örülnék, ha lenne 1-2 erősebb rivális, feltéve ha nem az Inter az. Mondjuk ők a megszokott megérdemelt helyükön vannak jelenleg. <#mf1>

Amici di nessuno...

szucsy89
:?SD_M_SAD:?SADMSAD:?
Count Adyn
Basszus és szücsynek igaza van valamiben, eszem megáll <#banplz>

szucsy89
tévedsz, az már nem selejtezős hely
Lacee86
Balfaszok vagytok, az igaz, de EL az lehet. Most is 6.-ak vagytok, az még EL selejtező.

szucsy89
sajnos balfaszok vagyunk. ennyi. jövőre nem lesz EL sem, pedig nagyon kéne nektek is 1-2 igazi rivális a bajnokságba
Lacee86
Ennyit arról, hogy én azt hittem, a Róma esetleg botolhat a Milan ellen...

Lacee86
Amúgy a Róma szívhatja a fogát. Ha ma nem nyernek, akkor már a Napoli is előttük marad.

Count Adyn
<#idiota>