Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Ja, én is figyeltem, hogy pl. Higuain szögleteknél mindkét meccsen többször is kifejelte a labdát, nem lazázza el ő sem a védekezést.

9csöves9
Ennél jobb nem lehetett volna. Ráadásul egy köpésre van Torinótól és az sincs hogy az a pokoli hangulat várna minket abban a stadionban.

Ma újranéztem a meccset, nincs miről beszélni, egy pillanatig nem volt a párharcban esélyük. Jókat nevettem az olyan hozzászólásokon, hogy nem is nagy szám a védelmünk, mert hát voltak helyzetei a Barcának meg Neymar megverte többször is őket 1v1ben. Hát persze. A jó védekezés nem azt jelenti, hogy nincs helyzete sem az ellenfélnek, folyamatosan olyan szituációkba voltak kényszerítve amiből nem tudtak komolyan veszélyeztetni. Egészen elképesztő amit csapat-védekezés szinten művelünk, a védőkön kívűl is mindenki rendesen hozzátette a magáét. Nagyon büszke vagyok a csapatra.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
A legideálisabb lett a sorsolás nekünk, úgy érzem. Ráadásul otthon játszhatjuk a visszavágót. Irány a döntő! 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Kár ragozni a dolgot, 180 perc alatt nem rúgott nekünk gólt a Barca. Mindent elmond. Le a kalappal az egész csapat előtt. Chiellini nálam a meccs embere, egész elképesztő, amit ma játszott, világklasszis védőmunka. Lehet szídni, hogy néha bénázik, de az ilyen meccseken mindig 100%-ot nyújt. Megtestesíti a tökéletes Juve-játékost szellemiségében. <#worship>

Amici di nessuno...

Lacee86
Hát nem nagy összegben fogadtam volna 0-0-ra. 😊 Az idei 10 BL meccsen 2 gólt kaptunk, döbbenetes...

Count Adyn
ajajj😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
vicceltem csak 😄 ma este nektek szurkolok 😄
Trunks
Ja, vicc. Ha akarták volna, már tíz évvel ezelőtt bevezetik a videóbírót. Szerintem egyszerűen nem is érdekli az ilyesmi a FIFA-t, UEFA-t, csak az a lényeg, hogy az épp aktuális vezetőség újra meg legyen választva, ezért minden sorozatot kibővítenek (EB, VB, EL) vagy átalakítanak (BL), hogy a sok szerencsétlen kis ország rájuk szavazzon.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Függetlenül attól, hogy kik javára tévedtek azokon a meccseken, úgy unblock felfoghatatlan számomra, hogy 2017ben ilyen technológia mellett még mindig ilyen szintű bíráskodás mehet, hétről-hétre. Mikor állítják ezt már meg? Szinte minden meccs után van miről beszélni.

Este meg akkor fogok igazán megnyugodni, ha lő a csapat egy gólt. Utána azért már csak 5 kéne a barcanak. Ha gyors góllal nyitnak a katalánok akkor fix vérszemet kapnak.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2017.04.19. 14:00:33

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Én sem szeretem túlzottan a Juventust, Gigi viszont minden tiszteletet megérdemel, és ezért méltó lenne a BL-cím hozzá.

Nagyon remélem, hogy lesznek változások, mert az idei BL-kiírás bíráskodása nagyon gyenge. Barcelona-PSG, Real-Bayern... agyrém, amit összedobnak.

Kassait pedig remélem elverik hétvégén az újpesti drukkerek.

Trunks
Ha jól rémlik az elmúlt három BL kieséses párharcban mi jutottunk tovább a Real ellen, úgyhogy a helyükben nem örülnék neki, ha velünk játszanának. Juve-Monaco jó is lenne, mint két éve a negyeddöntőben, de ennyire ne szaladjunk előre, még hozni kell a mait.

Amici di nessuno...

Trunks
Bayern-drukker vagy? A tegnapi játékvezetés talán a legrosszabb volt, amit életemben láttam (a dél-koreai vb-t leszámítva). Gyakorlatilag az összes kulcsszituációt rosszul sikerült Kassainak megítélni (kiállítások, két lesgól). A legszánalmasabb pedig az volt, hogy az M4-en nem merték bírálni, mert magyar. Szánalom. Sajnálom a Bayernt, pedig különösebben nem szimpatizálok velük.

Remélem a mai bíráskodás korrekt lesz. Vicces, hogy pont az a Kuijpers vezeti a meccset, aki Suárez első harapását még a holland bajnokságban nem vette észre.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Ha te mondod tutira szücsykém😄DD Tavalyelőtt pl simán kicsaptuk őket, persze ti nemjártatok a BL közelébe egy jópár éve, elhiszem nem vagy képben😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
real szanaszét veri a juvét.
9csöves9
Várjuk ki azért a mainak a végét. Amúgy ha van irányított sorsolás, akkor szinte kötelező lenne az uefasznak Real-Atleti elődöntőt csinálnia, kicsit sok lenne már 4 szezon alatt a 3. döntőjük...

Mindenki egészséges ma, Dybala is 100 %-os elvileg, szóval a szokásos kezdő fog felállni. Náluk Mascherano fog hiányozni. Különösebben nem aggódok, de azért előre még nem örömködnék. Mindenesetre óriási játék kell a Barcától és óriási balfaszságok tőlünk, na meg a tegnapihoz hasonló bíróskodás, hogy ezt ne húzzuk be.

Akinek van esetleg kedve, a Moha Café nevű helyen lesz egy nagyobb közös meccsnézés, én is ott leszek.

Remélem, nagyon megcsapjátok a Realt. Remélhetőleg a döntőben, hogy jobban fájjon nekik! Drukkolok nektek. 😊

Lacee86
Szakállas, de azért még mindig vicces. 😄

Lacee86
Félidő, hátrányban a Róma. Ha így maradna, vagy legalább is X-elnének, akkor már tényleg nem igazán maradna miről beszélni érzésem szerint.

Lacee86
Igen, nyilván, én most a támadásra gondoltam. 😊

Trunks
A 2-0 viszont majdnem jött. <#eljen> (#43630)

Amici di nessuno...

limperatore
😄DDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
Amúgy egész jól melóztak Mandzukiccal védekezésben.

Lacee86
Igen, az a durva, hogy úgy nyertünk 3-0-ra, hogy Higuain nem volt túlzottan jó formában. 😊

Huhu micsoda beeges😄 vigyazz...agyon nyertuk magunkat,de azert neg igy is megvoltak a hekyzeteink csak a juve belotte minkeg nem,de azert a visszavagot is lejatszuk.
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDD így visszaolvasva ez milyen vicces 😄

beégtél
Trunks
Remélem azért nem száll el magától a kölyök, mert bár remek meccset játszott kedden, azért Messihez hasonlítani nagyon túlzás. Még sokat kell fejlődnie helyzetkihasználásban (nyilván nem a keddire gondolok, hanem az egész szezonra) és nem tudja stabilan hozni a jó játékot. Úgyhogy Messihez ne hasonlítsuk, de jó úton jár. Csak tovább kell folytatni a kemény munkát, meglesz az eredménye.

A meccshez nemigen tudok sokat hozzátenni, remek volt. Az első 20-25 perc a legjobbak között van, amit Juve meccsen láttam. Szinte mindenki extrát hozott, talán Higuain kivételével, de azért az első két gólban neki is megvolt a szerepe, még ha nem is olyan látványos.

Amici di nessuno...

9csöves9
Nincs ilyen benne állítólag. Több dolog miatt is húzódott a dolog, a hosszabbításért most jár az a bizonyos 8 millió a Palermonak, gondolom a fizetésen is ment a box (már 7,5-t is olvasni), illetve Dybala marketing jogainak a százalékain is, ami nem elhanyagolható már nála. Pl. a kisgyerek saját márkájú cipőben duplázott kedden, elég felkapott lesz, nagy harc megy majd érte a sportszergyártó cégeknél, pedig nem is fut olyan óriási szezont.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.04.13. 14:23:02

Lacee86
Gondolom van kivásárlási összeg, olyan 120 milka körül. 😄

9csöves9
Na csak megtörtént végre. Évi 7 millió.

Lacee86
Hogy megváltoztak az odds-ok egy csapásra. 😄

9csöves9
Nofene, köszönjük. 3-2 is lehetett volna, meg 5-2 is szóval ennek sok értelme nincsen.

Ez van jobbak voltatok,illetve a helyzeteinket nem rugtuk be ,mert azer 3-2 is lehetett volna...grat renelem innen mar ti nyeritek!Nalunk meg oriasi valtoztatas kell,nem eleg csak a mezt felvinni,jollakott tarsasag vagyunk.:/
Csacsi
Csak leadtátok az odavágót? Barcelonában kár hogy nem olvasnak téged...mert akkor lehet nem kaptok ki 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Na de majd a visszavágón jól kiszopunk!

Tökéletes meccs volt, már az első pillanatokban látszott a játékosok testbeszédén, hogy ma itt nem lehet más a vége. Harcosság, alázat párosítva klasszis megoldásokkal, ez az amit a mindenkori Juventustól elvárok. Az a vicc, hogy ha a sorsoláson a Leicestert kapjuk, nem tudunk velük ilyen meccset játszani, mert ilyen szintre mentálisan felpörögni, csak a legnagyobbak ellen lehet.

Dybalával azért jó lett volna már aláírni azt a kurva szerzdést... 😄

Lacee86
Jah, csak a szokásos. 😛

Count Adyn
Ezt is elintézte nekünk Moggi<#banplz>

Trunks
EZT MEGINT JÓL ELCSALTÁTOK!!! <#action>

Amici di nessuno...

Trunks
Lesz még elég kontra, egyet be kell lőni.

Jön Gomes!!! Még jobbak az esélyek, kár hogy Mathieu helyett. MIndkettejüket egyszerre még Luis Enrique mester se meri felrakni.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Eddig működik a védelem, de nem kéne végig ezt nyomni, mert lesz egy Messi kulcspassz, vagy egyszer szarul pattan a labda aztán 2:1nél lehet kapkodni harmadik gólért. Sokkal nyugodtabb lennék ha még egyet betuszkolnának.

Trunks
Nálunk a legerősebb kezdő, náluk Busquets eltiltás miatt hiányzik, Alba helyett pedig Mathieu kezd valamiért. Gondolom Allegriék is tudják, hogy itt lehet megnyerni a meccset. Nem kell beszarni, verhető a Barca, főleg idegenben. Érdekes lesz, hogy Allegri milyen taktikát választ.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Juventus Starting XI: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.

Trunks
Csak azt, hogy nem kell beszarni.

Amici di nessuno...

Lacee86
Hát meglepő vereség a Barcának a mai, főleg így, hogy teperniük kellene a bajnoki címért, mint a barom. Igaz 25 percet emberhátrányban játszottak, de hát akkor is... Mondjuk nyilván nem szabad ebből levonni semmit a keddi meccsre.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.04.08. 22:44:48

Trunks
Nem értem minek kellett hazai pályán egy kiscsapat ellen a védelem közepét és Sturarót leszámítva a legerősebb kezdőt kiküldenie Allegrinek. Nem ez a mai meccs volt igazán fontos, hanem a keddi lesz az. Azért gondolom így is kevésbé izzadtunk meg, mint a Barca.

Dugi pedig mostmár produkálhatná magát a BL-ben is.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.04.08. 22:40:17

Amici di nessuno...

Lacee86
Chiellini! Ez nagyon értékelendő!

Trunks
Szerintem egy percig nem forgott igazán veszélyben a továbbjutás. 1-2 után négyet kellett volna rúgniuk, kettőt is csak nagy segítséggel (Neto) sikerült. Persze most egy évig minden reménytelen állásnál elhangzik, hogy "úúú bármi megtörténhet, emlékezzünk csak a Barca-PSG-re". 90+60 perc alatt kaptunk 2 gólt a San Paolóban, mégis mennyire volt valószínű, hogy fél óra alatt benyelünk 4-et úgy, hogy egyet se rúgunk?

Jó kis csapat ez a Napoli, nagyon szórakoztató játékot nyomnak. Pechjük volt a BL-ben a sorsolással, semmivel se rosszabbak, mint a negyeddöntős Monaco vagy Dortmund, a Leicesterről nem is beszélve. Kellenek az ilyen ellenfelek, meccsek országon belül is, ettől fejlődik mindenki.

Egy észlény, aki kitalálta ezt a menetrendet. Szerda kupa, szombat bajnoki, kedden BL. Gondolom szinte mindenki aki számít, pihenni fog.

Amici di nessuno...

limperatore
En huzom a juvet keddre plusz 2-0 pontos vegeredmenyt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
Jah, hát remélem, csak átmeneti rossz forma volt Neto részéről. Ami a felkészülést illeti, abszolút egyetértek veled. Most már jöhet a Barca! 😊

9csöves9
Callejon ziccerénél gondolkoztam el rajta, hogy szerintem még egy labdát nem láttam róla kijönni, annyira magabiztos volt minden meccsen. Ez a kapusok sorsa, szerencsére nem lett belőle nagyobb baj. Én amúgy nem éreztem veszélyben a továbbjutást, de azért kissé kellemetlen volt.

Ez a két meccs amúgy így nagyszerű felkészülés volt a Barca előtt: sok technikás, alacsony, gyors ember az ellenfélnél, nagy volt a nyomás, védekezni kellett, nem sűrűn van ilyenben részünk a szezonban. Korábban a naptárra nézve ijesztőnek tűnt, hogy pont most van ez a két meccs, de így utólag úgy gondolom a lehető legjobbkor jött. Nagyon éles lett volna a váltás, ha a BL-ig folyamat hetek óta Pescara féle csapatok ellen játszunk.

Lacee86
Neto nem tűnt korábban egy meccsen sem ennyire gyenge láncszemnek, mint most.