Legjobban útált fórumozód?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
meg mama2 testvéredet is
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
jöhetne a hétvégén..mert fát vágunk..és jó lenne tuskónak..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Akikkel társalogni szoktam, azokkal úgyis jóban vagyok, a többi meg nem érdekel.
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
mellesleg st-vel nem tudom mi baja egyeseknek?!
Ha ennyire zavar vkit,nem kell itt lenni,végülis õvé ez az egész...
meg kell hogy védjem,mert szerintem nagyon rendes,segítõkész,intelligens...nekem semmi bajom vele,soha sem bántott..
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Bocsi,hogy beleszólok,de a MIÉRT az mIért,és nem mÉrt....
Csak ennyi lett volna
Köszike
Pá-pá<#mf2>#mf2><#wave>#wave>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
én mint lehetõséget dobtam fel, és eddig nem úgy alakult... <#ravasz1>#ravasz1> <#vigyor2>#vigyor2>
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Idõ közben lett egy: Hunnenkonig, vagy hogy írja a pöcs.
Most mondja meg!!!!
<#hehe>#hehe> <#bdead>#bdead> <#lama>#lama> <#gun>#gun>
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Nemtom nem ismerek senkit.
Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"