Mitõl szexi egy fiú?

Oldal 1 / 53Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
"Na jó ez erps hasonlat volt.Igazából nekem nem számít" - Szerintem egyiket sem.

#2622: Mondja az, akinek fogalma sincs a tiszteletrõl.

A heavy cost. I pay it gladly.

Magnumrolcsi
Te melyiket felét használod a mondásnak a barátnõdön?

Fantomlovag: látható h ez is 1 sztereotípia. Nem azért de magam is rendelkezem olyan 130 körülivel, mégis edzek.

Más kérdés h kinek mi tetszik. A túlzásba vitt macho-stílus is lehet rossz, ahogy a"lányos-emos" is. Amúgy hölgyek nevében nem nyilatkozhatok nyilván, de 1 fiú szvsz úgy igazán nem is lehet még szexi, 1 férfi már igen.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Valaki(k)nek biztos. Sok manapság rajtunk a nyomás, trendek jönnek-mennek. Nekem is volt olyan idõszakom, h külsõleg majdnem emo-nak néztem ki. Szerintem tényleg jobb az ilyet kinõni. Lehet h 1 ideig mûködhet bizonyos lányoknál, de nagy az esély rá h az ilyen stílusú 1 idõ után a "haveri" körbe kerül csajnál. Annál bosszantóbbat személy szerint nem tapasztaltam. Mert szvsz az nem természetes h 1 idõ után haver-barátból lesz vmi más is. Fordítva már vmivel jobb.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

videobaby
nem genyóság, csak tényszerûség.

tudom hogy nincs sok férfiasság bennük, de szerintetek az emo fiúk szexik?

de genya vagy

videobaby
az ilyen eleve nem fog csajozni. szerintem:) azért ne kösse fel magát, csak maradjon meg a lapát+vödör kombónál a homokozóban. akkor nem lesz baja. és nem kell buzulni sem. ha majd nagyfiú lesz, mehet a szoknya után is. ha nem nõ fel, akkor ne tegye, mindkét nem képviselõje jobban jár.

The Protector
Általában meleg szokott lenni az ilyen,de nem mindig.Vannak csajok akik a kisfiús fiúkra buknak.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

.. hmm és hogyha egyáltalán nincs önbizalma, és nem magabiztos.. meg még egyáltalán nem férfias.. inkább lányként kezelik..?
az ilyen fiú mit csináljon? akassza fel magát?

Szerintem attól, hogy van belsõ kisugárzása. Ez közhelyesen hangzik, de tényleg így van. A magabiztosság, egészséges önbizalom nagyon férfias tud lenni. Emellett, ha ad a külsejére, azaz az öltözködése és a frizurája rendben van, stílusos és divatos, és ápolt is, akkor szerintem nem számít, hogyha nem is túl szép. A lényeg, hogy legyen benne valami plusz, ami másban nincs meg.

videobaby
ahha.

The Protector
Én megadom mindenkinek az alap tiszteletet.Ezen felül ha azt szeretné jobban tiszteljem azt ki kell érdemelni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
attól még másokkal is tisztelettel kell bánni:)

The Protector
Húha.Pedig van a mondás hogy a kurvával királynõként, a királynõvel kurvaként kell bánni:)Na jó ez erps hasonlat volt.Igazából nekem nem számít mert van bnõm.

videobaby
majd megunja egyszer, azt tojik a fejedre utána. ha akarod a csajszit, viselkedj vele rendesen. ezek közül max a laza stílusod és az, hogy õszinte vagy vele jöhet be neki, de az nagyon. senki nem szereti, ha nyíltan és nyilvánosság elõtt küldik el a búsba.

The Protector
Külsõ megfog,belsõ megtart.Voltak olyan haverjaim akik nagyon de nagyon arany emberek voltak minden téren de nem voltak olyan külsõ adottságaik és a kutyának nem kellettek.Ennyi.A lányok-az olyan lányok nagy része esélyt sem ad a picit átlagos vagy átlag alatti fiúknak.

Más.Van egy oszt társam,akivel úgymond,nem vagyok egy szinten.Õ modellkedik meg hasonlók,én meg átlagos vagyok.A fiúk rendszeresen jaj de gyönyörûzik meg a kedvesek vele én meg a laza stílusommal osztom,elküldöm a picsába ha ez a véleményem és megmondom neki az igazat.Ez olyan szinten bejön neki, hogy folyamatosan keresi a társaságom meg ilyenek.Facebook-on rámír sokszor,megkérdezi hogy vagyok,meg ilyenek.Érdekesek ezek a nõk.

még szerencse..
viszont azt se felejtsük el, hogy nagyon sok rendes fiú van, akik sok értékes belsõ tulajdonságaik ellenére a kutyának sem kellenek, mert épp a természet nem áldotta meg õket szépséggel.
Dehát ez van, ne legyünk álszentek, és ne hazudjunk magunknak.
Az élet olyan amilyen.
Az ember mindig a jobbat választja magának, akár mirõl is van szó.

videobaby
igen, talán azért van így, mert nem csak a külsõ alapján dönt egyik nem sem(még szerencse).

The Protector
hozzászólásoddal teljes mértékben egyetértek.
Mindenféle fiút láttam már mindenféle lánynál érvényesülni.

videobaby
olyan biztos ez? nem kellene ilyen biztosan kiállni az ilyen kijelentések mellett.
inkább egyezzetek ki annyiban, hogy egyéni ízlés dolga melyik kategória bejövõs valakinek.

The Protector
butaság.a fiatalabb csajok jobban szeretik a nyálgépeket és késõbb is bejön a csajoknak a kissé kisfiúsabb fiúk.

minden lány undorodik a kis nyálas lányos emo fiúktól?
persze nem minden fiú olyan férfias..és most akkor azoknak a fiúknak le kell mondaniuk azokról az elõnyökrõl, amik a férfias, erõs fiúknál alapszolgáltatás?

Nyilván én vagyok az, csak nem célom isteníteni magam. :)

Én ismerek olyant, aki elég magas (137-es) IQ és szín ötös média mellett napi 1-2 órán át edz.

Inferno
Ha rólad van szó simán...az lennék :)

PS3/X360 user: Infernohun

Fantomlovag
Alapvetõen igen. A legtöbb embernél már elég fiatalon eldõl, hogy a bicepszeit gyúrja vagy az IQ-ját.

Jómagam maradok az IQ-mnál. Hasznosabbnak érzem...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

Sné Zsuzsa
Ha nem feltekenykedik

Canon 450 D

berlinboy6329
Enyémben elõ ne gyere!<#ijedt>
^^

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én vok az álompasi^^
Ez igaz, de eddigi tapasztalataim alapján a kigyúrt srácok IQ-ja jóval alacsonyabb volt a vékony srácokénál. Persze tisztelet a kivételnek (mert biztos van ilyen is, csak még nem futottam össze vele).
chhaya
nyet. a mosolygós.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Akkor pókerarc a nyerõ? :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
nekem aztán nem baj, csak ilyen tekintetõ embereknél valahogy fokozottan filozofálok azon, hogy vajon tényleg azt mondja-é, amit gondol. :D nemtom miért.

zsutyesz
sunyi módon bújna be mellém az ágyba? hmmmm :DDD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

és az baj? nekem is sunyi :) amúgy ték :p

chhaya
szépszemû, de valahogy sunyi tekintete van. :D

Dick Riddick
Akkor a vége döntetlen lett. :)

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sir Quno Jedi
Jah. Na azért volt benne egy fáin kiccsaj, aki mindig vetkõzött/öltözött, paskolták, gyûrték, miegymás. Meg egy idõsebb hölgy is, az is jóak bõr volt szvsz., jó kis combfixben, miegymásban, szal. kárpótoltak a buzulásért azért...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dick Riddick
Csak nézõpont kérdése. Ha két csaj csókolózott volna másfél méterre tõled, nem is emlékeznél a csúcsjelenetre. <#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Jah, pénteken voltam vígben a háziszínapdon, a Dark Play-t néztük, a csúcsjelentben, mikor tõlem kb. másfél méterre két srác csókolózni kezdett érzékien, majnem kimentem. :D Igaz a hölgynek, akivel voltam, neki tetszett... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zsutyesz
nõi szemmel semmiképpen... ezek szerint te másképp látod <#idiota>

Molnibalage
Attól, hogy valaki vékony még ugyanúgy lehet üresfejû. Nem a testalkat határozza meg, hogy a fejben mi van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
tipikus buzgár?!

zsutyesz
õ szexi <#zavart1>

Régi kérdés, de azért reagálnék rá.
Én személy szerint a vékonyat választanám az izmos helyett. Nincs is annál a pasinál szörnyûbb, aki jobban szereti a saját testét a barátnõjénél, aki naponta méregeti a bicepszét, aki csak arról tud beszélni, hogy hány kilót tud kinyomni fekve stb. Volt ilyen pasi, aki próbálkozott nálam, el is hajtottam hamar. Kb. a plázacica férfi megfelelõje volt: jól nézett ki, de a fejében nem volt semmi. Legfeljebb kirakatbábuként lehetett volna alkalmazni.
A vékony pasik nekem nagyon bejönnek, de sajnos még soha nem sikerült felkeltenem egyik figyelmét sem. Hmm.. talán épp azért tetszenek, mert elérhetetlenek? Ki tudja...
Dick Riddick
Ragaszkodik hozzá az ember, az biztos.

Molnibalage
Na én is így vagyok vele, csak nekem még régebb óta van.

Dick Riddick
Én nemrég levágtam a szakállam, csak úgy próbaképpen. Valahogy olyan idegennek tûntem magamnak a tükörben. Gyorsan vissza is növesztettem, nem is vágom le mostanában :) . Még középsuli harmadikban növesztettem. Nem mellékesen szerintem jól is áll.

Dick Riddick
<#awink>

Oldal 1 / 53Következő →