Mitõl szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2622: Mondja az, akinek fogalma sincs a tiszteletrõl.
A heavy cost. I pay it gladly.
Más kérdés h kinek mi tetszik. A túlzásba vitt macho-stílus is lehet rossz, ahogy a"lányos-emos" is. Amúgy hölgyek nevében nem nyilatkozhatok nyilván, de 1 fiú szvsz úgy igazán nem is lehet még szexi, 1 férfi már igen.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az ilyen fiú mit csináljon? akassza fel magát?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Más.Van egy oszt társam,akivel úgymond,nem vagyok egy szinten.Õ modellkedik meg hasonlók,én meg átlagos vagyok.A fiúk rendszeresen jaj de gyönyörûzik meg a kedvesek vele én meg a laza stílusommal osztom,elküldöm a picsába ha ez a véleményem és megmondom neki az igazat.Ez olyan szinten bejön neki, hogy folyamatosan keresi a társaságom meg ilyenek.Facebook-on rámír sokszor,megkérdezi hogy vagyok,meg ilyenek.Érdekesek ezek a nõk.
viszont azt se felejtsük el, hogy nagyon sok rendes fiú van, akik sok értékes belsõ tulajdonságaik ellenére a kutyának sem kellenek, mert épp a természet nem áldotta meg õket szépséggel.
Dehát ez van, ne legyünk álszentek, és ne hazudjunk magunknak.
Az élet olyan amilyen.
Az ember mindig a jobbat választja magának, akár mirõl is van szó.
Mindenféle fiút láttam már mindenféle lánynál érvényesülni.
inkább egyezzetek ki annyiban, hogy egyéni ízlés dolga melyik kategória bejövõs valakinek.
persze nem minden fiú olyan férfias..és most akkor azoknak a fiúknak le kell mondaniuk azokról az elõnyökrõl, amik a férfias, erõs fiúknál alapszolgáltatás?
Jómagam maradok az IQ-mnál. Hasznosabbnak érzem...
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
^^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Heroes never die. They just reload.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ale Alonso! poppe fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én személy szerint a vékonyat választanám az izmos helyett. Nincs is annál a pasinál szörnyûbb, aki jobban szereti a saját testét a barátnõjénél, aki naponta méregeti a bicepszét, aki csak arról tud beszélni, hogy hány kilót tud kinyomni fekve stb. Volt ilyen pasi, aki próbálkozott nálam, el is hajtottam hamar. Kb. a plázacica férfi megfelelõje volt: jól nézett ki, de a fejében nem volt semmi. Legfeljebb kirakatbábuként lehetett volna alkalmazni.
A vékony pasik nekem nagyon bejönnek, de sajnos még soha nem sikerült felkeltenem egyik figyelmét sem. Hmm.. talán épp azért tetszenek, mert elérhetetlenek? Ki tudja...
\"Heroes never die. They just reload.\"