piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psg5

F.K.T.

Gabesz amd64
ööö figyelenem kellett a lakásra is,nehogy szétzúzzák 😄D

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

korrekt, bár egy szülinapon azért többet illik 😛PP

-the invisible-

Gabesz amd64
hát múltkor szülianpomkor megittam: 2 fütyülös mézes barack pálinkát,2 vilmoskörtét(mézes),2 gold és 2 silver tequillát + néhány üveg sört

jó rég óta nem lett ide írva több mint 3hónapja<#wow2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
azé mert nem vihetté be piát? 😄DDDD

bld
én egyszer ittam egy márkás paprikavodkát, azt hoszem vmi nemiroff volt a neve, na az télleg olyan szar volt h kellett hozá gyomor de megittuk mert jó volt a hangulat és jókat röhögtünk egymás arcán amikor próbáltuk legyûrni: )
érdekes egyébként

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

nyami
a szigetre való tekintettel sokat 😄

maozedong
paprika-vodka szívószállal <#finom>

Resurrection!

pikk8
diana & rum koktél. az a durva

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

maozedong
csak mértékkel 😊

Resurrection!

bld
na attól bizots ledobja az agyam az égszíjjat....: )))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

maozedong
töményet borral.

Resurrection!

bld
hát azon énis megzuhannék

Gabesz amd64
megbillentett valami? 😊

hány SÖR (0.5l)megy le egy etsi bulin-ivászaton?
Gorvik
Nekem duplán szar. Papám szokott finom pálinkát csinálni, és amikor ott vok, nemtok feltankolni (persze mértékkel) 😞

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

LordVenom
Nyugi nem vagy egyedül...én a felesek szagától is hányok...de nem volt ez mindig így.
Én is berúgtam egyszer (kb.:6 éve) nagyon-nagyon a vodkától,azóta szinte semmo rövid nem megy le...
Ezért sörözök,borozok...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bld
htá ja de azért nm mindíg esik jól: )
tehát pl nyáron fõleg melegebb du.-okon egy felmelegedett pálinkánál sztem nincsen felkavaróbb élmény, fõleg éhgyomorra..

Gorvik
üdv anyucinak 😉

azér remélem elmúlik, mert írtó szar

franco
én is szenvedek hidd el....

legalábbis az harmadik felesig..😛

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Gorvik
rohadjatok meg, ti legalább le tudtok nyelni erõsebbeket 😊
(#1455)

Punker
most 1-1,5 napig semmit, hosszú volt a hétvége.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hen-tes
márakinek 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bld
hát mondjuk ja a sörözés az örök, fõleg ilyen pihenõs du.ok stb de a többi alkalomra azért komoylabb kell..: ))

hen-tes
én most is sörözöm :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bld
én össze vissza kezdtem nekm is most volt inkább ilyen leállás de a nyár során sikerült kompenzálni: )))
mostanában a vodka csúszik citromlével meg vízzel(istennyila) na meg ugye a pálesz, egyébként a kevert v hígitott töményitalokat részesítem elõnyben, nm is olyan drága és a hatás is "fitti" : )

franco
hmm
olyan másfél éve feszt töményeztem
majd egy éve totáll ráálltam a sörre
mást nem is nagyon bírtam bevenni, bort meg pezsgõt ma is alig

nemrégiben viszont erre álltam át: hubi feles majd pár korty sör
egy este alkalmával 1,5 deci hubi meg 3-4 sör nekem elég

utóbbi 2 hétben 5x volt erre példa😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Gorvik
Kb. 1-1,5 hónapja zsibbadásig leittam magam Beherovkával. Azóta nem bírok meginni semmilyen erõsebb italt.
Tegnap próbálkoztam Hubival. 2 kiskorty, és rohantam a WC-re (de nem volt semmi).

Kénytelen vagyok sörön élni... 😞 <#rinya>

Szabi84
Én mindig csak annyit hogy beba***ak!vagy <#vomit>-ig!<#vigyor0>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LordVenom
Haha! Én ugyanígy vagyok mostanában...a régi szivacs idõknek vége. Most 2 havonta iszok durván,de akkor 2-3 üveg sör,és kösz,jól vagyok...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Gabesz amdx2
hogy lenne szörnyû? 😄DD

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

SpecTator
bocs a helyesírási hibákért csak itt ordibálnak a fülembe és enm látok 2 õ ig sem! 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
a lényok csak bacardit vedenek és pezsgõt(legdrágábban) nameg martinit (ritkán) de a vakulóst enm isszák bazzeg! 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
nekem elég 1 üveg pezsgõ,1 sör,kb fél liter vodka barack,3 korty bacardni,egy csipetnyi vakulós és beátam mint a gerely! 😄

Jaffa 2843
Csövi én már vagy egy éve nem ittam alkoholt (azelõtt legalább hetente 1X) és a minap éppen megittam 2 ÜVEG sört és tök beájultam! Na bazzeg...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bld
vagy azt h hányszor lehet tõle beállni...: )))

Bandee1987
rá is van irva a dobozra, hogy 15, gondolom ez az eltelt évek számát jelzi

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nem éppen, úgy tudom, a green-nél még a gold is jobb.

hen-tes
én is ittam pár hete, haver kapott négy dobozt, de szörnyû volt 😄
és mellé 3 százalékos. 😄

Gabesz amd64
múltkor meló után ittam egy búzasört,de egy kicsit megbillentett<#vigyor>

bld
szintén csak kólával, még a szkáccsok se jöttek be pedig volt mit kóstolgatni...

k szorri 😊

én sem szeretem annyira a whiskeyt csak kólával (tudom bûn 😄)

-the invisible-

bld
a blue labelnél minimum 50 éves minden "alkatrész": )) szal az picikét drágább, mellesleg a viszkit(<#idiota>) annyira nm szeretem de amikro skóciában jártam egy lepárlóban, nos ott láttam egy olyat ami alatt egy 138 fontos címket díszelgett... nos azt megkóstálnám: )

Ez drágább nem?

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
Hmm , akkor esetleg valami élet esszenciát... amitõl +3 centi vagy +30 év , vagy hasonló jó történik a fogyasztóval 😊

30 K hufból sok finlandiát lehet venni , tehát nem éri meg 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bandee1987
Tényleg, ti milyen italt kóstolnátok meg a drágább kategóriából? (mondjuk ezt azt jelenti, hogy 1 üveg pia 30 ezer felett van)

Én egy ilyenre vágyom nagyon:

Gabesz amd64
talán neked már az van? 😊

bld
30 liter: )
a szép te se szarral gurítasz: )

maozedong
az igen!
ennyire nem szoktam készleteket felhalmozni😊
száraz furmint a pincében olyan jól esett ebben a forróságban.. nagyon kafa.

Resurrection!

JackDaniels
Tegnap voltam Tolcsván, hoztam haza 30l félszáraz hárslevelût, az elég lesz a köv. hétre, remélem.😄D

\"Never say never!\" W Churchill