James Bond filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hogy is van ez a mondás? elég sok filmben mondta ezt Bond.
Kér valami italt aszem martinit, és azt mondja felrázva nem keverve, hogy is van teljesen a mondat?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
beluga kontra beluga
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hivatalos oldalon március 24-ét írnak szinte minden országhoz, a magyar dvd-s oldalak meg április 3-at <#rinya>#rinya>
a honlapokon áprilist írnak, most akkor ez hogy van?
Meg volt a vége felé egy mûholdja, amivel városokat akart elpusztitani.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
http://hu.wikipedia.org/wiki/James_Bond
Volt egy James Bond film Sean Connery fõszereplésével. Az a cime, hogy Soha se mondd, hogy soha.
Szerintetek ez a film miért nem tartozik a James Bond seriához? Ez a 13 és 14 ik James Bond film között készült.
ÜDv.,
elõzõ rész esetében 4-5 hónap volt a késleltetés
esetleg van már hivatalos bejelentés errõl?
Késöbb leszámolnak vele,egy kéményben végzi azt hiszem
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Most láttam egy pár Sean Connenry fõszereplésével készült James Bond filmet.
Mintha ott minden részben egyetlen fõgonosz lenne, nem? aki mindig egy fehér macskát fog a kezében, és ez az ember irányítja a többi rossz ügynököket. Nem igy van? A késõbbiekben elkapják ezt a fõgnoszt? Vagy minden Bond filmben õ a legrosszabb? 😄
Hogy melyik részekben láttam a fõgonoszt?
Háát a Thunderball cimûben, és a From russia with love filmekben.
Mit gondoltok?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Az eddigi Bondokhoz a címen kívül semmi köze nincs a filmnek, ja de benne van M is
- az egész film olyan mintha a forgatókönyvíróknak azt mondták volna, hogy írjatok x akciójelenetet, aztán ezeket az akciókat bedobálták egy kalapba egy másikba meg x országnak a nevét és kihúzgálták õket és párosítottak. Ezek után rájöttek ,hogy hé ez így frankó, mert a népnek úgyis az akció kell (ami igaz is), de mi lenne ha valami történet is lenne, nem csak halomra verne/lõne a fõhõs mindenkit.
-Na nosza mit csináljunk, hát az akciók közé tegyünk be valami maszlag dumákat, meg bárgyú pofát vágó szinészeket, meg kell valami gonosz is. -
Ok, de mi legyen a fõ szál?
-Hát folytassuk az elõzõ rész történetét (jó ez biztos így is volt eredetileg is, ez rendben is van) legyen bosszúállósdi, de legyen egybõl 2 is
Hát valahogy így állt össze a film, idétlenebbnél idétlenebb karakterek, Bond John McClane-t megszégyenítõen írtja a népet, bírja az ütést, az 100+ méterekrõl 2m-el a talaj felett kinyíló ernyõvel való földet érés meg sem kottyan neki (elég hihetõ), persze elõtt már körbeutazta a fél világot, zuhant pár emeletnyit és közben persze az elõzõ rész óta egy percet nem aludt.
A történet egy nagy nulla, se eleje se vége, mintha egy könyvet a közepétõl kezdenék el olvasni.
És akkor a harmatgyenge vágási munkát nem is említem.
Összességében nekem jobban tetszett, mint az elõzõ, mert ezen legalább nem unatkoztam, de a fenti hibákat azért nem tudom elnézni.
6/10 (Ja és Buci hangja számomra végig idegen volt Craigtõl)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez volt a quantum csendjeXDDDDD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
bár még ezek elmennek, de hogy pont az a jelenet nem votl az egész filmbe, amikor a sivatagi domb mögül elõtûnik gépfegyverrel, nagy kár😞
meg sztem elég rosszul volt vágva is, nagyon sokszor követhetetlen.
összegezve: nem volt érdemes megnézni moziba. jah amugy a mozinak is grat, hogy halkitott változatot használt, gondolom a mozi fönöke bevitte kisgyerekét madagaszkár kettõre, ezért az összes többi terem hangja 10 egységel lejebb ment😞
amúgy megnéztem a filmet, az elõzõ jobban tetszett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Még az a poszteres kép se volt benne amikor sivatagba elõbukkan gépfegyverrel😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Whittal se derült ki mi történt.
És a legidegesítõbb, hogy nagyon gyorsan vándoroltak, egyszer anlgila, máskor olasz. igy nagyon rossz.
matthisal(vagy hogy kell irni) meg akkor mi van? õ nem rosszfiú?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!