Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Nekem sincs semmi olyan... :-(

Lehetne valami Rap, Hip-Hop is.

artschi
ebbõl eddig ami érdekel: Fear Factory, Evergrey, Cathedral.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
igen, a punkzenekar.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Szabi84
The Exploited?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Goran Bregovicot mindenkinek ajánlom 😉
Én még a Scissor Sisters-nek örülök, de a Fear Factory is biztos sokmindenkit hoz lázba 😊

-the invisible-

I.C.ram
Eddig egy olyan név sincs, mai úgy igazán érdekelne... 😞
artschi
Újabb nevekkel bõvült a Sziget 2006 nemzetközi fellépõinek listája. A korábban bejelentettek – Radiohead, Robert Plant, Franz Ferdinand, Sick Of It All, Ministry, Wir Sind Helden, Natacha Atlas, Enzo Avitabile – mellé a napokban jelzett vissza a Scissor Sisters, a dEUS, az Exploited, a Cathedral, az Evergrey, a Fear Factory, a Gogol Bordello, a Flogging Molly, a Goran Bregovic Wedding And Funeral Band, Toumani Diabaté és a Symmetric Orchestra valamint az Afro Celt Sound System. A sztárok sora ezekkel azonban még nem ért véget.

artschi
Fear Factory-t rebesgették a heavymetal.hu-n...

mukika
szvsz a HammerWorld színpadon jó lesz a Sick Of Itt All. nagyszínpadon nem jönne úgy be, de sátras koncertként szerintem ütni fog. 😊

Exploited-nek viszont nem örülök... 😞 szerintem nagy balhék várhatóak majd. no mind1.

magus
sick of it all jo, csak nem szigetre valo

az meg hogy meghivjak az exploitedet oriasi bakloves szerintem, en szigetre szeretnek menni nem 13 eves reszeg vadiuj bakancsban csovest jatszo kistiniket kerulgetni.

remelem dobnak be meg vmi jo eloadot mert igy nem eri meg - ahogy tippelem - 6k-ert.

[HUN]PAStheLoD
jah és ha már rendezvények, meg sziget .. idei EFOTT felhozatalról valaki esetleg valami infoval tudna szolgálni?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
a Ministry itt mint trash/death/akármi metal zenekar szerepel? Mert ha esetleg egy napon, viszont külön idõpontban lesz a Sick of it All-al, akkor az idei sziget is erõsen ütõs lesz 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

artschiatwork
Exploited, Lord Bishop Rocks a Szigeten - (2006.03.29) -

Tovább bõvül a nem hivatalos Sziget-fellépõ információnkat összegzõ listánk. Néhány Edinburgh-i punk, bizonyos The Exploited zenekar hivatalos oldalán hirdeti: augusztus 11-én fellép majd a Szigeten.
A rock and Roll utazó királya, Lord Bishop Rocks is így tesz majd: õ 13-án érkezik. Ezen a napon szerepel a 17 Hippies és a Ghymes, valamint fény derült néhány további kisebb elõadó nevére is.

diaksziget.com

a Manu di bango is nagyon állat!
De várom már!
Radiohead OMG!
Wir sind helden szintén!

-the invisible-

Duddits
Ahhhh!! Éljen! Valami infók! Mondjuk ezek közül nem szeretem egyiket se, de már nagyon várom. <#nyes>

mukika
Sick Of It All <#taps>

artschi
Sziget 2006: Radiohead, Franz, stb - (2006.03.10)

Kezd kialakulni a 2006. augusztus 9.-én induló egyhetes Sziget fesztivál fellépõinek sora. A pénteken közzéadott hivatalos infók megerõsítették korábbi értesüléseinket, és fény derült 7 új zenekarra.

A nagyszínpadon egyebek mellett Radiohead, Franz Ferdinand, és Ministry koncertekre számíthatunk. A világzenein pedig Robert Plant & Strange Sensation, Natacha Atlas, Enzo Avitabile és Manu Dibango lép színpadra.

Az elsõ HammerWorld fellépõre is fény derült, konkrétan a már általunk nem-hivatalosan bejelentett Sick Of It All személyében. A Wan2 sátor pedig Wir Sind Helden koncerttel büszkélkedhet.

diaksziget.com

Roger6
így jártam... 😞

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nem-e? pedig az van a szabályzatban h élelmiszert kereskedelmi mennyiség alatt be lehet vinni..

-the invisible-

Roger6
Nekem nem engedték, még a szenyámat is elvették a gettófej?ek. Na mindegy, nem kajálni mentem oda. 😊)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kaját lehet ^^

-the invisible-

Roger6
Nem lehetett bevinni semmilyen kaját-piát, vazz!

nyami
pfff nem csak a szigeten ilynek az árak, ha ennyire nagyon drága neki akkor vigyen be kaját vagy egyen otthon

Brankley
Hát, nagyon jó volt a sziget!!! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Punkerwork
szánalmas bazzeee ha már megemlít eg yzenekart legalább tudná hogy milyen nemzetiségûek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Duddits
A Toi-Toi-kal kapcsolatba. Én egy kicsit eldugott helyen voltam, a Bió konyhánál, a Színház mögött. Persze volt pár WC ott is, és hát én meg egyik nap meguntam, hogy milyen mocskos lesz.... Fogtam az egyik reggel, elmentünk elintézni a dolgom, és mikor kijöttem, fogtam bezártam kívûlrõl. Így este ugyan olyan tiszta volt, mint reggel ahogy otthagytam. <#hehe>

Duddits
Duddits
Valakinek van piros Szigetes nyakbavalója?

naja, az esõ betett sajnos, de örüljünk hogy elõtte nem volt. amúgy meg az 1 hétben nagyon benne van mindig minimum 1 esõ

-the invisible-

nyami
zsír volt az egész <#pias> csak utolsó nap az a gecie esõ nem kellett volna

korn koncert...ott kezdõdött hogy nem kaptam levegõt...aztán ugy folytatódott hogy menekültem kifelé:-DD
rólam meg a korn koncerten leszaadt/leszakították a karszalagot...
Duddits
<#eljen> <#nyes>

Tudod, én gyûjtöttem a nyakbavalókat! Meg a sörös dobozokat. És egyszer egy csávó sörivás közbe is ezt mondta nekem, mert jó fejnek talált. <#hehe> Õ meg már 13 éve járt oda.

Roger6
Gondoltam, ezt nem kellett volna mondanod. A KoRn=HC, csak úgy mondom, és nem rock. És ha jól érezted magad, annak csak örülni tudok. Jövôre ugyanígy, ugyanott.

Duddits
Nem istenítem, de jó volt! Nekem tetszett! És azért mert én utálom a rockot! vele együtt KoRn-ot is!

Roger6
Mondjuk engem Sean Paul érdekel a legkevésbé. Illetve hihetetlen, hogy mennyire nem érdekel. És kezet sem fognék vele. Úgy beszélsz róla, mintha valami felsôbbrend? lény lenne. Pedig csak te teszed azzá. Na mindegy, a te dolgod.
KoRn-on voltam, és nagyon tetszett, a második sorban a barátnômmel. Az látod megérte a tolakodást! És ha ott lettem volna a színpad elôtt, ahova csak te mehetsz be a V.I.P. jegyelddel, akkor lehet, hogy nem is tetszett volna. A tömeggel együtt tombolni, az élvezet. Akkor átérzed az egészet. De ha csak állsz ott a színpadnál, és mutogatod, hogy neked milyen jó, mer' te ott is lehetsz... Hát nem tudom. Én nem tudnám így élvezni. Nem lehet átélni így. Ez csak magamutogatás, véleményem szerint. De hát ezt is te tudod. Igazából nem is érdekel. Csak másnapos vagyok, és ilyenkor nem szeretem az ilyen smile-kat, amik a nyelvüket nyújtogatják, mert VIP jegy van. Kit érdekel?! Örülj neki, aztán ennyi. Nem kell ám menôzni ezzel. Én meg bent voltam tavaly 6 napot egy napijeggyel, amit az elsô nap vettem. De ez sem érdekel senkit.
Nah, nem akartalak ám megbántani Mafia G, csak most ilyen kedvem van. Egy kicsit ôszinte vagyok. Van így az ember néha. Ja, és azért nem írtak neked vissza aug. 11-én, mert már mindenki a Szigeten volt. Na jó bulilzást még mára mindenkinek!

Duddits
Csináltam egy idei bannert.

Duddits
Nah mi van??! Senki nem jár a Szigetre?! Én tegnap voltam, és kúrv@ jó volt! V.I.P jegyem van, és minden színpad elé bemehetek vele! :-) Sean Paul-ra is bementem, a csajok meg ott néztek, hogy én akár még kezet is foghattam volna SP-vel. <#bee1> Tegnap reggel még úgy voltam vele, hogy 1-2 napra kimegyek, de mostmár úgy vagyok vele, hogy ma este, vagy holnap már viszem is a sátramat! <#nyes>

Duddits
Vaoh! Én is megyek a Szigetre, méghozzá ingyen!! <#beka3>

sokoo
A helyszínen még lehet venni pár darabot, de azért kapják be <#levele>

This is the beginning of the end.

mukika
én szombat, vasárnap + lehet hogy hétfõn. bár a Pénteki Repéika is nagyon érdekelne...

Szabi84
Én csak Korn-ra megyek ha minden összejön!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

elfogyott a hetijegy vázz, így csak 4-5 napra megyek le, na de ez van.

-the invisible-

de rendes ma ez a punker 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

dunga
sásá
van egy vip hetijegyem, de nem tudok kimenni egy hétre, csak egy napra edzõtábor miatt, így eladnám vkinek akinek kell
ez lenne az:

ha valakit érdeke, pm-be iryon, vagy ide
köszi

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Punkerwork
UP

(azoknak akik nem ismerik a keresõt)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Én. Valaki emlékszik arra hogy hány túrórudipapírért kb mit adtak?

I.C.ram
Idén ki megy? 😛
Lteebee
Ha az esti koncertek nem kerülnek zárt helyre, akkor felõlem mhet új helyszín.

Csomó mindent kihagytam az elviselhetetlen meleg, meg pára miatt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.