Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én még a Scissor Sisters-nek örülök, de a Fear Factory is biztos sokmindenkit hoz lázba 😊
-the invisible-
Exploited-nek viszont nem örülök... 😞 szerintem nagy balhék várhatóak majd. no mind1.
az meg hogy meghivjak az exploitedet oriasi bakloves szerintem, en szigetre szeretnek menni nem 13 eves reszeg vadiuj bakancsban csovest jatszo kistiniket kerulgetni.
remelem dobnak be meg vmi jo eloadot mert igy nem eri meg - ahogy tippelem - 6k-ert.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tovább bõvül a nem hivatalos Sziget-fellépõ információnkat összegzõ listánk. Néhány Edinburgh-i punk, bizonyos The Exploited zenekar hivatalos oldalán hirdeti: augusztus 11-én fellép majd a Szigeten.
A rock and Roll utazó királya, Lord Bishop Rocks is így tesz majd: õ 13-án érkezik. Ezen a napon szerepel a 17 Hippies és a Ghymes, valamint fény derült néhány további kisebb elõadó nevére is.
diaksziget.com
De várom már!
Wir sind helden szintén!
-the invisible-
Kezd kialakulni a 2006. augusztus 9.-én induló egyhetes Sziget fesztivál fellépõinek sora. A pénteken közzéadott hivatalos infók megerõsítették korábbi értesüléseinket, és fény derült 7 új zenekarra.
A nagyszínpadon egyebek mellett Radiohead, Franz Ferdinand, és Ministry koncertekre számíthatunk. A világzenein pedig Robert Plant & Strange Sensation, Natacha Atlas, Enzo Avitabile és Manu Dibango lép színpadra.
Az elsõ HammerWorld fellépõre is fény derült, konkrétan a már általunk nem-hivatalosan bejelentett Sick Of It All személyében. A Wan2 sátor pedig Wir Sind Helden koncerttel büszkélkedhet.
diaksziget.com
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
-the invisible-
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
-the invisible-
Tudod, én gyûjtöttem a nyakbavalókat! Meg a sörös dobozokat. És egyszer egy csávó sörivás közbe is ezt mondta nekem, mert jó fejnek talált. <#hehe>#hehe> Õ meg már 13 éve járt oda.
KoRn-on voltam, és nagyon tetszett, a második sorban a barátnômmel. Az látod megérte a tolakodást! És ha ott lettem volna a színpad elôtt, ahova csak te mehetsz be a V.I.P. jegyelddel, akkor lehet, hogy nem is tetszett volna. A tömeggel együtt tombolni, az élvezet. Akkor átérzed az egészet. De ha csak állsz ott a színpadnál, és mutogatod, hogy neked milyen jó, mer' te ott is lehetsz... Hát nem tudom. Én nem tudnám így élvezni. Nem lehet átélni így. Ez csak magamutogatás, véleményem szerint. De hát ezt is te tudod. Igazából nem is érdekel. Csak másnapos vagyok, és ilyenkor nem szeretem az ilyen smile-kat, amik a nyelvüket nyújtogatják, mert VIP jegy van. Kit érdekel?! Örülj neki, aztán ennyi. Nem kell ám menôzni ezzel. Én meg bent voltam tavaly 6 napot egy napijeggyel, amit az elsô nap vettem. De ez sem érdekel senkit.
Nah, nem akartalak ám megbántani Mafia G, csak most ilyen kedvem van. Egy kicsit ôszinte vagyok. Van így az ember néha. Ja, és azért nem írtak neked vissza aug. 11-én, mert már mindenki a Szigeten volt. Na jó bulilzást még mára mindenkinek!
This is the beginning of the end.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-the invisible-
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
van egy vip hetijegyem, de nem tudok kimenni egy hétre, csak egy napra edzõtábor miatt, így eladnám vkinek akinek kell
ez lenne az:
ha valakit érdeke, pm-be iryon, vagy ide
köszi
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!