Numizmatika

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Birodalmi érmesorozat nekem is megvan 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dikki*yysw
Add hozzá kedvencekhez akkor nem süllyed le.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Botond
azokközött is vannak érdekes darabok,pl német érmék amiket a világháború után,de még a 2 németország megalakulása elõtt nyomtak,vagy a 30as évek pénzei a gazdasági válság idejébõl(200as fémschilling,a hátoldalon jó nagy vaskereszttel),most épp indulóban vagyok itthonról,de majd teszek be párat,jövõhéten ha nem sülyed el a topic
Punker
nekem olyan nagyon régi érméim nincsenek 😞
aszem mind 19xx-s évjáratú

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
Az, mert egyik hawerom nagy gyûtõ biztosan érdekelnék azok a képek!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dikkma
Nem biztos hogy csak és kizárólag azzal a céllal jött létre a topic, hogy "Római pénzekrõl hol találok képpekel illusztrált leírást?". Engem pl. érdekelne a téma, nyomkodjatok be saját érméket 😛
Punker
lehet ebbõl még jó topic csak kerüljön egyszer a kezembe a digigép van pár érmém nekem is.

Dzsini
www.regipenz.hu
www.numismatics.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Galy
www.numizmatika.hu
MaSzKa
Római pénzekrõl hol találok képpekel illusztrált leírást?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

← ElőzőOldal 8 / 8