DOG\'S LIFE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól van már megtaláltam...és végig vitte a hugom 100%-osra
1.azon a helyen ahol görögnek lefele a kövek a hegyrõl nem találunk 1db rózsaszin szimatot
2.,3.a városban ott ahol a 2.rablót kell elkapni nem tudjuk,h hogyan kell elkapni õt, és h hol találunk még 6db rózsaszin szimatot
2.,3.a városban ott ahol a 2.rablót kell elkapni nem tudjuk,h hogyan kell elkapni õt, és h hol találunk még 6db rózsaszin szimatot
nekem is megvan...illetve a hugomnak...sikerült végig vinni neki 5óra leforgása alatt és csak 3csontot nem tud megszerezni...ha tudna valaki segiteni akkor azt megköszöném mert,úgy ahogy én is nézem nem tudom hogy kel azokat megszerezni
Persze, de az jelenleg nem áll rendelkezésemre és nem tesz jót a fejnek.
Most vettem DVDket, kipróbálom, ha már "megvettem" 😄
Most vettem DVDket, kipróbálom, ha már "megvettem" 😄
<#duhos2>#duhos2><#lama>#lama><#taps>#taps> Újraírható dvd-rõl hallottál már?
Én is "megvettem", de még nem teszteltem, mert sajnálok rá egy 80 forintos DVDt <#vigyor1>#vigyor1>
Aha,de nem platform.Free-roam gameplay.
Sûrgõs help kéne!Honnnan lehet letölteni vagy megvenni?FAST HELP PLZ!
c115
Nem akarlak megbántani, de ebben a játékban hogyan lehet elakadni? 😊 Kb. 6 óra a teljes végigjátszása.
Amúgy tényleg nagyon aranyos, kedves játék.
Amúgy tényleg nagyon aranyos, kedves játék.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ehh 

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Hogy lehet ilyen jatekot jaccani?"
Miért, nagyon kedves játék.
Hogy lehet ilyen jatekot jaccani?
Egyebkent sajna nem tuok 😞
Egyebkent sajna nem tuok 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"