Nokia 6600
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
1. Stereóhoz általában 2 fülhallgaót kell...
2.6600 hardweileg gyenge a stereóhoz de mind1
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Eladó egy I.Tech Clip S35-ös bluetooth-os SZTEREÓ fejhallgató (S 35)! Ezzel a fejhallgatóval nokia 6600-on is tudsz SZTEREÓBAN mp3-at hallgatni, illetve ha van SmartMovied akkor sztereóban filmet nézni. Ára: 12.500,- Ft. Gyönyörû hangja van, szépen hozza a basszust is. Alig egy hónapos, én is nokia 6600-val használtam. Ha érdekel, dobj egy levelet a [email protected].
Hallott-e valaki arról, hogy melyik Symbian-os telefonok kijelzõje cserélgethetõ egymás között? Megoldható-e ez páka nélkül (kipattintom-bepattintom módszerrel)?
Minden infonak nagyon örülök! (Magyarul: lehet-e egy N6600-nak másik kijelzõt egy másik készülékbõl bepakolni?)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A Nokia 6600 TÖKÉLETESEN mûködik a Nokia SU-8W Bluetooth-os billentyûzettel, noha a Nokia weboldalán nem szerepel a kompatibilis készülékek között (pontosabban, az európai oldalon - az USA beli Nokia oldalon igen, és valóban megy is együtt a két szerkentyû).
Boldog pillanat: végre nem kell egy combos asztali gép, hogy Symbian alá írogassak: ott a Python és lehet írni a kódot a telefonon 😛 nyami!!!
Én le tudom szedni róla!
HA van egy jó kis lapos csavarhúzód, akkor azzal lesz a legkönnyebb.
Elõször is:
Az infra köré beledugod a cs.húzót, és lehúzod, aztán fel.
Ugyanezt megcsinálod a másik oldalon, egészen a tetejéig, hogy kipattanjanak a tartók.
Csak óvatosan!
Elég nehéz munka, de sikerülni fog!
Nokia 6600 van.Nekem 1 olyan problemam van ,hogy a piros gomb(letevo) nem mukodik(nem is vilagit).Mit lehet vele csinalni?????
Valahol megvan nekem, de egyszerûen nem emlékszem rá és a hosszú hétvégi vonatozáshoz szívesen elvinném magammal...
Vagy vki írhatna nem gagyi játékok neveit, esetleg próbaverziós/fullos letöltési lehetõségeket - olyan game-re gondolok, mint pl. a Dûne2 volt PC-n anno. Azzal a szinttel már kibékülök. Vagy mint a Warlords I, Kyrandia, stb... 😉 😛
Elõre is köszönöm!
Fülhallgató nekem két füles de stereós nem létezik,én nokia boltban vettem
Ha valakinek kell egy kis zsebpénz Karácsony elõtt, küldjön egy privátot, eredeti gyári tartozékokkal szívesen vennék egy ilyen masinát, ha megy vele a BT-os billentyûzet! Csak eredeti tulajtól, bemutatott számlával...!
-=ZR=-
6600hoz mien stereo headset való? vagy legalábbis kétfüles, mert tudtommal nem tud "sztereóul" szólni maga a teló..
mondjuk egy HS-7-et vagy HDD-1-et megeszik?
Ha valaki tudja vegyen fel msn-re [email protected]
Csak mert nagon hülye vagyok hozzá ):
Az a gond, hogy nem tudod folyamatosan lejátszani az mp3-as számokat a telódon?
Szerintem ez egyszerû! (ha ez a gond)
Az mp3-as progiban állítsd be a folyamatos lejátszást, vagy ha nincs ilyen menüpont, akkor max válts mp3-as progit!
Amit ajánlani tudok az az ultra mp3 progi, amihez óvan egy csomó fasza skin!
Ha nem tudnád honnan tölcsd le: nokiaprogramok.hu
NEM tudja valaki hogy mijen progival tudom lejátszani folyamatosan 3pg vagy olyan formátumut amivel lehet.VAGY olyan fálj tipust ami kis mérestû!!!
És mért nem tudom halgatni a blutuszos headsel az mp3-at(pedig minden müködik biztos) ÖTLETEKET PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Regisztrált vagyok, már egy tucat progit töltöttem le.
Viszont mondok még egy oldalt, lehet hogy ismered, de ha nem, nagy meglepetés lesz, mivel filemk vannak fent, de smart movie-s formátumban, és nagyon jól mennek telón, tanusíthatom! 😊
Az oldal: www.hajlee.uw.hu
ITT regisztrált felhasználók letölthetik! A letöltéseknél keresõbe írd be Philips Camcoder Pro!
Valaki nem tud olyan progit 6600-hoz, hogy a videófelvétel végtelen hosszúdágu legyen??
Mert megtudakoltam van ilyen!
Ha valakinek van ilyen pls küldje el vagy mondja meg az oldalat ahonnan le lehet tölteni!
Lampard, pheaper!
Az oldala amit kerestek, www.nokiaprogramok.hu
Ezen az oldalon rajta van az is hogy hogy lehet folyamatosan zenét klejátszani, meg egy csomó cucc is!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Annyira örülök, megoldódott!
Valahogy összehoztam!
Addig-addig szarakodtam vele, hogy megoldódott!!
Nagyon köszi neked is!
Én is tapasztalatból beszélek!
De már majd 2 hónapja szar a betü!
Mert végülis az a gondom, hogy felraktam egy másik betütípust de nem jött be, mert angol, és nincsenek hozzá ékezetek, így ami ékezetes, nem jelzi...
Ezt kéne valahogy megoldani, de nem megy!
Sehol sem találok jó batütípust, hogy visszacsinálhassam!
Ha tudsz valamit, kérlek szólj...
köszi..
Az álltalad említett *#7370# kód töröl mindent, és gyárira állítja vissza a telót, mint ha most vetted volna ki a dobozból. Ezért törlõdik még telefonszám is! Sõt, ha a memkarira pakoltad fel a cuccokat, a teló formázása elõtt azt kell leformázni, mert különben ha benn van a kari, meghülyül a teló, még a menüt se éred el! Tapasztalat!!!! Ez azért van, mert a kód törölte az indúlási bejegyzéseket is a telóról, de a karin rajt maradt a program, és az bezavar. Ha kiveszed a karit akkor meg mûxik a teló, ezért tudom ezt ilyen biztosan!
Szoftfrissítés csak szervízben, vagy akinem van megfelelõ "box-a" ehez, otthoni módszer nem lehetséges. Persze ez attól is függ milyen a szoft verziószáma a telón!
Röviden ennyi!